Den bästa fleshlighten 2024 – Test av fleshlight

[tabell]

Klicka här för att se fleshlights.

Bästa fleshlighten 2024

Att kunna tillfredsställa sina behov är extremt viktigt för ens hälsa och välmående. För att göra sin onaniupplevelse ännu bättre kan en fleshlight hjälpa dig med det problemet. Genom att köpa en fleshlight kan du både göra din onanering mer spännande och effektiv. Om detta är något du känner dig i behov av borde du definitivt investera i en fleshlight.

Det är förvånansvärt nog ganska svårt att veta vilken fleshlight som faktiskt är bäst. Eftersom det finns så många olika modeller i olika prisklasser blir det ofta krångligt att välja rätt, och för att göra det hela ännu svårare så undanhåller onlineaffärer ofta de negativa aspekterna med deras produkter. För att öka sin försäljning lyfter butikerna endast fram de positiva och innovativa aspekterna, medan de verkliga problemen skuggas över. Detta innebär förstås att du endast får en halvklar bild av hur bra den fleshlight du kollar på faktiskt är.

När du då väl får hem din fleshlight är den kanske inte alls som du tänkt dig, och alla vet hur tråkigt det är att bli missnöjd med en produkt som man spenderat pengar på och ser fram emot att använda. Om man inte är så insatt blir det därför ganska svårt att köpa den bästa fleshlighten. Det är just av den anledningen som vi här på skönhetsmagasinet.se har gjort en köpguide för den bästa fleshlighten. Vi har nämligen utfört djupgående forskning för att hitta den bästa fleshlighten på den svenska marknaden, och eftersom vi själva redan har mycket personlig erfarenhet när det kommer till fleshlights så har vi lyckats sammanställa en tabell med de bästa fleshlights inom varje kategori.

För att säkerställa att produkterna vi tagit fram till tabellen är av hög kvalitet har vi dessutom läst otaliga mängder kundrecensioner från ett tjugotal olika sajter som säljer fleshlights, svenska som engelska. Med hjälp av all denna information så har vi satt ihop denna köpguide och tabell. Om du snabbt vill ha den bästa fleshlighten kan du välja i tabellen ovan, men om du vill ha en fleshlight som är mer baserad efter dina egna behov och önskemål kan du läsa vidare nedan!

Köpguide för bäst i test fleshlight 2024

Som sagt så kan det faktiskt vara ganska svårt att veta vilken fleshlight som är den bästa. Det finns så otroligt många olika modeller av fleshlights som dessutom hittas inom ett flertal olika prisklasser. Det är därför vi har skapat vår köpguide som gör hela processen mycket enklare. När du ska köpa en den bästa fleshlighten så finns det några viktiga aspekter som du bör fundera över. Det är förstås även viktigt att du väljer utifrån dina egna personliga behov. Här är vad du ska tänka på när du ska köpa den bästa fleshlighten 2024:

 • Komponenterna
 • Penisstorlek
 • Erfarenhetsnivå
 • Material
 • Pris
 • Diskrethet
 • Känslighetsnivå
 • Lagring
 • Textur
 • Design
 • Den inre delen
 • Ljud
 • Bärbarhet
 • Lätt att städa
 • Popularitet
 • Grepp
 • Åtdragning

Komponenterna

Idag finns det många olika typer av Fleshlights. De mest populära modellerna har konstgjorda slidor, men det finns även produkter med anus eller mun och produkter med många olika material.  Pink Lady Fleshlight som du kan se på bilden är ärm öppningen gjord för att se ut som en verklig vagina. Idag finns det både generiska vaginaprodukter och produkter gjutna efter verkliga porrstjärnor. Jag ska prata mer om det sistnämnda om lite. Ärmen är rak och passar bra för en känslig eller stor penis. Vi rekommenderar dock inte att du börjar med den här modellen om du inte vet att du är extra känslig.

Ett Fleshlight-fodral Ytterfodralet är designat för att se ut som en ficklampa, vilket gör det mycket diskret. Fleshlight-fodralet är byggt av hård, hållbar plast för att hålla hylsan säkert på plats. Du kommer inte att kunna använda hylsan utan fodral. Fodralet har ett lock i varje ände. Det större locket ska användas när du förvarar det, och det kommer att förhindra att damm och andra partiklar kommer in i hylsan. Det mindre locket används för att justera suget, vilket ger en mer intensiv och realistisk upplevelse.

Penisstorlek

Din penisstorlek kommer att avgöra vilken modell som är idealisk för dig, och medan de flesta killar är genomsnittliga, är vissa välutrustade. Så, vad har min penisstorlek att göra med att välja en Fleshlight? Du måste fråga. Tja, här är varför! Du förstår, Fleshlights är designade för att ha en serie fack som varierar vad gäller textur. Kanalen är kantad med olika designjusteringar, inklusive stötar, “kitlande fingrar” och kuddliknande sammetsrumpar för att behandla din penis med en myriad av sensationer. Av denna anledning, om du har en 15 cm penis och slutar med en 25 cm Fleshlight, kommer du att missa några cm vid spetsen, vilket kan vara de fack du behöver för att “spränga upp” under onani. Inte idealiskt!

Erfarenhetsnivå

Din nivå av onanierfarenhet kommer utan tvekan att avgöra vilken produkt som är idealisk och vilken som inte är det. Till att börja med rekommenderar jag starkt att du väljer en basmodell med väldigt få, om några, designjusteringar. Detta gör att du kan svänga igenom den nya upplevelsen och bygga upp för en mer komplicerad leksak i framtiden. Å andra sidan, om du är en legend inom spelet, rekommenderar jag att du tar upp en modell som ger dig några utmaningar. Oavsett om det är införandet av olika domningar i interiören eller en känsla i Fleshlight, utmana dina gränser och njut av de allra bästa sensationerna.

Material

Precis som du alltid gör med alla andra sexleksaker, se till att materialet är kroppssäkert. De flesta märken har patenterade material som de använder för att designa sina onanister. Till exempel används superrealistiska SuperSkin, som ser ut och känns precis som mänsklig hud. SuperSkin-materialet är tillverkat genom att kombinera olika kroppssäkra material för att få fram ett naturligt och hållbart material för din sexleksak.

Pris

Hur mycket kostar en Fleshlight? Priset varierar för olika modeller, mest på grund av skillnaden i funktioner och möjligheter.  Och hej! Du behöver inte sätta dig i skuld för en manlig onanist. Jag rekommenderar att du väljer det du har råd med så länge det är det bästa alternativet i prisklassen. Det finns många vanliga modeller som du kan få för så lite som 300 kronor och njuta av häpnadsväckande sensationer. Men om din budget tillåter dig kan du få en 800 kronor plus modell med extra klockor och visselpipor som vibrationer.

Din erfarenhetsnivå kommer också att diktera din omfattning när du köper en Fleshlight. Om du är en nybörjare inom detta område rekommenderar jag att du väljer en basmodell som är prisvärd eftersom du inte ens är säker på om du kommer att gilla upplevelsen. Ändå, om du är en erfaren spelare och du har resurserna, gå till Dracula. Lita på mig! Det kommer inte att skada.

Diskrethet

Medan de flesta Fleshlights är designade för att vara diskreta och bärbara, kan vissa modeller vara svåra att dölja för dina vänners nyfikna ögon. Och diskret är en avgörande faktor, speciellt när du är en vanlig resenär, eller ännu värre, bor med en vän eller familjemedlem som du inte vill veta om din Fleshlight-relation. Om du hamnar i någon av dessa två situationer rekommenderar jag att du väljer en diskret Fleshlight för att spara dig besväret.

Känslighetsnivå

Graden av känslighet som du nöjer dig med har att göra med din erfarenhetsnivå. Det finns de klassiska, släta kanalerna med en liten andel rumpor och kittlande konsistens som passar nybörjare. Men när du går uppför stegen kan du få en modell med många fack, alla med olika texturvariationer för att öka känsligheten. Fleshlight känns väldigt mjukt att ta på. Det kan sträcka sig snabbt som du förväntar dig att en riktig vagina ska göra. Tenga känns hårdare och stramare. När penis går in i leksaken känns det som att du har sex med en kvinna som inte har förlorat sin oskuld, eller en kvinna som inte har haft sex på månader. Tenga känns lite tightare än Fleshlight. Fleshlight kan vara mer realistiskt när det gäller vad som är möjligt. Det ger dig den exakta känslan du kommer att få från en vagina.

Fleshlight och Tenga kan ha olika design inuti och utanför sina leksaker, men de skapar båda fantastiska känslor som får sina kunder att komma tillbaka för mer. Användare av antingen Fleshlight eller Tenga är mer benägna att rekommendera dem till andra sexleksaksanvändare. Det beror på att de erbjuder dig kvalitetssensationer som konkurrenterna inte kan slå. Det finns hundratals (om inte tusentals) konstgjorda vaginamärken där ute, men ingen av dem är i närheten av dessa två. För mig är känslan jag får av leksaken det viktigaste. Om känslan inte är tillräckligt bra slutar jag köpa och använda märket. Anledningen till att jag köper sexleksaker är för att få orgasm. Om jag inte kan göra det med en leksak, då borde jag inte köpa den.

Lagring

Om du är glömsk och lämnar din Fleshlight ute, finns det inte mycket du kan göra för att dölja den. Stående bredvid böcker, ett glas vatten, en vape och en plastdinosaurie, skulle det inte krävas ett geni för att lägga märke till sexleksaken. Om smygande och sekretess är högt prioriterade för dig, kan en Fleshlight vara för stor, för tidskrävande eller för igenkännlig för din livssituation. Med nästan 10 cm i diameter kan den vara för hög för att få plats i en ytlig byrålåda eller för stor för en ryggsäck om den redan är full.

Textur

Det första du behöver tänka på är Fleshlight-insatsens färg. Detta är ett ganska enkelt beslut som innebär att du helt enkelt väljer vilken färg som passar dina behov. När du väljer isfärg väljer du verkligen “ingen färg”. När du väljer is, kom bara ihåg att bristen på pigment gör att isinsatserna är något klibbigare än resten, så det är viktigt att följa de korrekta rengöringsprocedurerna. Se till att välja ett isfodral om du bestämmer dig för en isinsats för att uppleva det fulla nöjet och stimulerande isen erbjuder. Vill du ha en mjuk och smidig åktur på insidan, eller vill du ha den grov och ojämn? Ett sätt att kontrollera är att överväga fleshlightens insida. Vissa kan ha fler hinder och stötar, vilket ger en masserande känsla när din manlighet sakta navigerar insidan.

Därefter måste du bestämma öppningen, som är det yttre utseendet på den inre Fleshlight-insatsen. Välj den öppning som är mest visuellt tilltalande för dig. Damen (vagina) är det populäraste valet, följt av rumpan. Munnen väljs av män som föredrar upplevelsen av en avsugning framför andra sexuella handlingar. Det finns dock några mindre skillnader att påpeka. Rumpöppningen är den tunnaste av de tre, vilket gör att du kan komma till den inre texturen snabbare, och damen har den största öppningen som gör det lättare att komma åt. I slutet av dagen är det verkligen en personlig preferens framför vad du föredrar. Det sista och viktigaste steget är att välja rätt känsla. Föredrar du en strukturerad eller slät insats? Hur tight gillar du den?

Design

När Fleshlight introducerades höjde det ribban för sexleksaker för män. Materialen de använder är starka. Deras design är attraktiv. Redan 1995, när Fleshlight först introducerades på marknaden, kunde män lämna sina leksaker eftersom folk tenderar att blanda ihop Fleshlights med ficklampor. De har liknande design. Nåväl, det händer inte igen idag. När folk ser Fleshlights kan de känna igen det eftersom det har blivit så populärt. Fleshlight känns förstklassigt när du håller den. Plastfodralet känns rejält när du håller i det. Även med det känns det inte tungt i handen.

Den inre delen

När du öppnar Fleshlight ser det mer ut som den inre delen av en riktig slida. Ju djupare du går i leksaken, desto tajtare känner du dig på grund av hur den designades. Den fick den inre delen av deras leksaker att se annorlunda ut. Faktum är att leksakens inre utseende inte verkar vara en konstgjord vagina. Den inre delen av leksaken är designad med ett mål i åtanke: att ge mannen en tillfredsställande orgasm. Även om det är en konstgjord fitta, är det långt ifrån det när du öppnar den inre delen. Företaget bryr sig inte om att få sin leksak att se ut som en riktig vagina. Istället fokuserar de på att ge sina kunder den bästa tillfredsställelsen de inte kommer att få från andra leksaker. Detta är en tydlig skillnad mellan Fleshlight och Tenga. Inte konstigt att många tycker att det är svårt att välja mellan dessa två sexleksaksmärken.

Ljud

Som ni vet är det normalt att en riktig vagina producerar några ljud när den penetreras. Men när det kommer till Fleshlight och Tenga, bör de producera lite ljud också? Tja, det beror på vad du vill ha. Om du bor ensam har du friheten att göra vad du vill i sängen. Du kommer inte att störa någon. Men när du inte bor ensam och du vill använda din leksak medan din rumskamrat inte är så långt borta från dig, skulle du inte vilja ha buller. Ett litet ljud kan väcka din rumskamrat. Fleshlight tenderar att vara väldigt tyst när den penetreras. Tenga gör ljud som är som det du får från en riktig vagina. Tenga producerar dessa ljud på grund av dess täthet. Om du bor ensam kan Tenga-leksaker vara perfekta för dig. Men om du bor med en rumskamrat eller familjemedlem kanske Tenga inte är rätt leksak för dig.

Bärbarhet

Fleshlight och Tenga är båda bärbara. Varje fickfitta som inte är bärbar är egentligen inte en fickmusta. Fleshlight och Tenga har visat sig vara bra fickmustor trots att de har många konkurrenter i sitt utrymme. Du kan enkelt lägga dem i väskan utan att känna någon extra vikt. Båda är mina favoritleksaker när jag reser. Jag gillar att ha dem vart jag än går. Fleshlight och Tenga är otroligt lätta, och du borde inte ha någon anledning att klaga när du tar med dig en av dem på dina resor.

Lätt att städa

Både Tenga och Fleshlight är lätta att rengöra. Även om du måste rengöra dem på ett annat sätt tillåter leksakerna fortfarande användarna att rengöra dem väl. Jag gillar att rengöra min Fleshlight genom att blötlägga den i varmt vatten. När det gäller min Tenga så behöver jag inte göra det. Jag tvättar fodralet och insidan av leksaken tillsammans. Leksakerna är lätta att underhålla. Du behöver inte göra för mycket rengöring efter att ha använt dem. Naturligtvis vill du rengöra din Fleshlight varje gång efter användning, annars kommer ditt rum att lukta blekmedel. Detta är också ett sätt att säkerställa att din enhet kommer att hålla länge. Visst, mögel och mögel kommer att vara för glada för att flytta på en plats som alltid är fuktig men med näringsämnen också. Det blir också hygieniskt när du använder det nästa gång.

Popularitet

Tenga och Fleshlight är populära av en anledning. De är de bästa onanisterna i världen eftersom de ger kunderna något unikt som de inte får av konkurrenterna. Första gången jag provade Fleshlight och Tenga kunde jag inte lägga ifrån mig dem. Du kan ha långvarig sex med båda leksakerna. De behöver inte vänta i timmar för att återgå till sin normala storlek. Leksakerna är alltid i normal storlek – till skillnad från en riktig slida där det tar lite tid att återhämta sig från sex.

Grepp

När du väljer en fleshlight, se till att du har ett stadigt grepp om enheten med en hand. Om den är för stor för ditt grepp, kanske det inte ger dig den bästa tillfredsställelsen att onanera. Du kan bara föreställa dig att släppa fleshlight många gånger medan du onanerar. Det kan säkert förstöra ögonblicket.

Åtdragning

Varje man skulle föredra en tight fitta eller anal fleshlight än en lös. Men var försiktig med graden av täthet. En mycket tight fleshlight kan leda dig till sjukhuset eftersom din penis kan ha stängt av blodtillförseln. Tätheten kan också bero på din storlek, så du bör kontrollera båda sakerna. Detta är egenskapen hos fleshlights som kan ge den sugande känslan.

Lista över de bästa fleshlights 2024

 • Bäst i test:
 • Populärast:
 • Premiumval:
 • Billigast:

Typer av fleshlights

Precis som med alla andra sexleksaker finns det många typer av modeller på marknaden, som alla är designade för att möta dina specifika behov. Så här är några av de vanligaste typerna av Fleshlights;

Vaginal/Oral/Anal fleshlights

Förmodligen den vanligaste typen, dessa modeller är designade för att replikera slidan, munnen eller analöppningen. För dessa modeller används två material: ett för interiören och det andra för exteriörsidan. Inredningstyget är mjukt och människolikt för att ge en varm och realistisk touch. Samtidigt är utsidan gjord av robust och greppvänligt material för att underlätta hanteringen.

Beroende på modell kan din Fleshlight också ha en rad konturer och åsar. Dessa designjusteringar är tänkta att inspirera till en unik kombination av intensiva förnimmelser för att öka nöjet under onani. För oralsexöppningen kommer de flesta modellerna med en realistisk tunga och tänder för en mer realistisk upplevelse.

STU fleshlights

Bland det breda utbudet av Fleshlights är Stamina Training Units (STUs) en speciell ras designad för att stödja orgasmfördröjningsträning. Dessa modeller är byggda för att nära replikera den verkliga känslan av samlag med en realistiskt strukturerad kanal och räfflade väggar. Utbildningens essens är att utsätta dig för en rad olika texturer och “hinder” och lära dig att svänga igenom dem.

STU:er innehåller en serie olika fack, som alla varierar i känsla. När du går in i ärmen kramas din penis av en slät, kuddliknande struktur som känns som “småfingrar” som kittlar dig intensivt. När du trycker hårdare, utsätts din penis för olika fack som är unikt strukturerade för att ta dig till punkten där du inte kan återvända. Genom att fokusera på dina förnimmelser kan du lära dig när du är på väg att få utlösning och hur du kontrollerar det. För att kontrollera det, sluta stöta när du är nära kanten och låt känslan dö direkt innan du börjar stöta igen. Du kan upprepa rutinen flera gånger innan du bestämmer dig för att släppa taget. De första gångerna kommer inte att bli lika framgångsrika! Oroa dig dock inte – det är poängen med träning. Höger? Upprepa rutinen några gånger i veckan, och det tar inte lång tid förrän du ser resultatet.

Kallas även STU-onanister eller fleshlights, de levererar precis vad namnet antyder. Du kan öka din sexuella uthållighet om du köper en fleshlight onanist av denna typ. Den har egenskaper som kan hålla värmen inne under längre perioder vilket ger känslan av en riktig slida. Du kan öva på egen hand och öka ditt spel utan press från din partner. Använd detta och gör din partner till den mest nöjda kvinnan i världen. Användare som köper Fleshlight-produkter av denna typ från vår sida har rapporterat fantastiska resultat när det gäller uthållighet. Tro mig, de kommer inte att svika dig!

Fleshlight tjejer

Fleshlight Girls är produkter som är gjorda för att replikera slidan hos några kända porrstjärnor. En otrolig idé som försöker ge dig en realistisk upplevelse med en kopia av din favoritporrstjärnas vagina eller rumpa. Alla Fleshlight Girls är designade unikt för att möta dina specifika behov och se till att du känner att du borrar porrstjärnan. Och precis som hos kvinnor varierar fodermönstren på insidan från en stjärna till en annan, och du kan alltid välja den som tilltalar dig mest. Några av de vanliga Fleshlight Girls inkluderar Stoya, Riley Reid, Abella Danger, Eva Lovia, Nicole Aniston, Lena Paul, Alexis Texas, bland andra.

Fleshlights är gjorda av superhudmaterial för att imitera den exakta känslan av din partners vagina. Du kan använda Fleshlight för att förbättra ditt sexspel. Många par använder dess användning för att öka intensiteten i förspelet innan uppgörelsen.

Vill du krydda ditt solospel? Är du trött på din hand precis som alla andra? Prova fleshlights som finns tillgängliga på vår sida och som är avsedda att imitera den exakta slidan eller analregionen hos porrstjärnor. Vi föreställer oss alla och längtar efter att vara personen som gör alla dessa saker mot våra favoritporrstjärnor. Nu kan du uppnå din livslånga dröm med dessa fleshlights enkelt och diskret. Du kan enkelt köpa fleshlight-onani i Indien från vår webbplats GetSetWild diskret. mest anmärkningsvärt Människor som köper Fleshlight sexleksaker från oss har rankat denna typ av Fleshlight bland de bästa.

>>> Är du intresserad av foundation? Klicka här.

Bärbar fleshlight

Bärbara Fleshlights är mycket vanligare än du tror. Och speciellt för vanliga resenärer måste du ha en bärbar modell. Om du inte kan få en bärbar produkt innebär det att du antingen måste bära en extra väska, vilket kan vara obekvämt, eller ännu värre måste lämna din bästa vän hemma när du reser. Hur det än är så kan du undvika alla dessa missöden om du köper en bärbar Fleshlight.

Transparent fleshlight

Clear Fleshlights, även betecknad som “is”, har allt som din vanliga modell har förutom ett genomskinligt fodral och fodral. Dessa modeller ger dig en tydlig bild av allt när det händer, vilket är bra om det är något som entusiasmerar dig.  I de flesta modellerna är fodralet genomskinligt och hylsan halvtransparent. Precis som Fleshlight Ice Lady är klara Fleshlights eleganta och visuellt tilltalande, vilket gör dem både funktionella och lockande – en härlig kombination att ha.

Vibrerande fleshlights

Vibrerande Fleshlights kommer med en kulvibrator, som i de flesta fall är avtagbar för att ge lite buzz till upplevelsen. Hylsan är speciellt designad för att inkludera specialbyggda fickor som håller vibbarna på plats. Dessutom packar de flesta modeller mellan en och tre kulvibratorer, som du kan välja att använda på en gång, två åt gången eller en åt gången. Vibrationerna från vibbarna sprids genom din ärm, och du kommer att känna varje ås och krön i den inre texturen knapra av spänning. Dessutom kan du reglera stimuleringarna genom att välja antalet vibbar som ska glida i din leksak.

Interaktiva fleshlights

Förmodligen det närmaste du någonsin kommer den äkta varan, interaktiva Fleshlights låter dig synkronisera dem med en kompatibel sexleksak, så att din partner kan kontrollera stimuleringarna. Du kan också synkronisera med 2D- och VR-innehåll för fantastisk visuell stimulans. Den osynliga teledildoniska tekniken som är involverad gör interaktiva sexleksaker till en kraft att räkna med. Oavsett om du vill ha live webbkamerasessioner eller uppslukande VR-upplevelser finns det något för alla. Dessa interaktiva vibbar öppnar din värld för nya möjligheter och är ett perfekt komplement, speciellt om du är i ett långdistansförhållande.

Kroppsvärme fleshlight

Ännu ett mästerverk av killarna på Fleshlight. Denna speciella fleshlight sexleksak kan anpassa sig till din kroppsvärme när du onanerar för att ge dig en mer verklig och verklighetstrogen känsla. De kan lätt bli varma. Överdraget har en uppfriskande ergonomisk design som gör den till den bästa leksaken att använda i världen. Den verkliga magin uppstår när du smörjer dig och börjar använda leksaken. Den täta ingången följt av en fantastisk masserande insida med en räfflad ände ger dig känslan av att ha riktigt sex. Du kan få orgasmer så hårt att dina grannar skulle höra det.

Underhåll

Sammantaget är det inte särskilt svårt att ta hand om en Fleshlight. Rengöringsprocessen är snabb och enkel. Ett par minuter och det är klart. Torkningsprocessen är inte lika snabb eller bekväm, men som du kommer att se finns det några enkla tips för att påskynda den.

Rengöring

En snabb sköljning under en stark ström av vatten är allt som behövs för att rengöra en hylsa. Tvål och tvättmedel ska aldrig användas på Superskin-ärmar, eftersom de kan göra att det ömtåliga materialet bryts ned med tiden och ökar risken för revor och revor. Istället behöver du bara vatten.

Efter att ha använt din leksak ska du ta bort hylsan från dess fodral och skölja den noggrant med vatten. På Fleshlights hemsida rekommenderar de varmt vatten. Men jag har upptäckt att varmt vatten kan förvandla sperma och smörjmedel till små krämer i skrymslen och vråren av en smutsig ärm, så jag föredrar kallt vatten eftersom det inte gör det. Ja, jag föredrar att släppa hylsan i min diskmaskin som jag gör med min Aneros, men några minuters handtvätt är inte världens undergång. Det ÄR trots allt en sexleksak och städningen tar cirka 2 minuter.

Torkning

Lufttorkande ärmar på köksbänken går mycket snabbare med en pappershandduk och 70 % isopropylalkohol. Torkningsprocessen är det som slår de flesta killar. Enligt instruktionerna måste Fleshlight-hylsor lufttorka helt innan du lägger undan dem. Hur lång tid tar det att lufttorka en Fleshlight-hylsa? Det beror på strukturen på hylsan och den relativa luftfuktigheten i ditt rum. Till exempel var min Riley Reid Euphoria-hylsa fortfarande fuktig nästa morgon efter lufttorkning i 8 timmar. Detta chockade mig dock inte mycket, eftersom den inre strukturen är så intrikat och detaljerad – och det faktum att jag bor i Miami, Florida, som är ljummen och fuktig större delen av året.

Pappershanddukshacket – Ta en pappershandduk och dutta på hylsan tills den är torr vid beröring, inifrån och ut. Rödsprithacken – Häll en matsked rödsprit i öppningen på en nytvättad hylsa, kläm på hylsan för att sprida spriten runt om och låt den sedan droppa ut över diskbänken. Rödsprit gör att eventuell kvarvarande fukt avdunstar mycket snabbare. Används tillsammans minskade pappershandduken och tvättsprit min torktid till ungefär en timme. Att förnya pulver låter som någon kultmedlemmar säljer, men faktiskt är det bara majsstärkelse för att pudra ditt hål.

Pudring

Vår främsta regel för att använda en av dessa sexleksaker är att ha kul och låta fantasin flöda! Fleshlight är ditt ostron, så gå ner och djup! Fleshlight är en enkel sexleksak att använda, det är enligt vår mening det bästa sättet att onanera (för män). Det garanterar häpnadsväckande avlastningar, som kommer att skämma ut alla lotionhandsessioner du har haft tidigare. Förutom den enkla användbarheten av att föra in din penis i öppningen, här är några måste-göra-faktorer när du använder din:

Ta bort plastkanalen – denna har satts in i hylsan för att behålla sin form. Värm upp – Fleshlight-materialet är designat för att hålla temperaturen. Detta ger den den där realistiska känslan som den är vördad för. Fleshlight gör ett uppvärmningsställ. Du kan blötlägga den i ett handfat med varmt kranvatten, eller så kan du bara hålla den under en rinnande kran med varmt vatten. Lägg den inte i en mikrovågsugn! Vi upprepar lägg den INTE i mikrovågsugnen!

Smörjning gör allt bättre! Använd smörjningen längs med din penis, på öppningen av Fleshlight och på insidan av tuben. Kom ihåg att om du är van vid att ha de naturliga safterna i slidan, då måste dessa bytas ut. Håll en handfri från smörjmedel! Smörj inte handen som flyttar höljet, eftersom din hand kommer att glida och du kan tycka att det är ganska frustrerande. Använd endast vattenbaserade glidmedel, eftersom silikonversioner kan skada materialet. Lär känna ditt suglock! Ju lösare den är, desto mindre ‘sug’ i suget. Ju mer du drar åt den, desto mer sug skapar du. Om du lämnar den lilla gaveln på dina onanator under användning kommer du att märka en sugeffekt på ryggsimmet. Om du använder din hand för att begränsa luftflödet i botten kommer det att öka till en ännu mer intensiv sugkänsla.

Onanitekniker

Missionär

Klä in onanisten precis under en kudde med änden av öppningen sticker ut, tryck och penetrera den som du skulle göra som en partner i missionärsställningen. Du kan också placera den i en sko för att hålla den stadig och gå därifrån.

Duschdags

Ta med din leksak in i duschen för lite blött och vilt skoj. Den bästa delen? När du väl har tagit bort ansiktet är rengöringen minimal. Och om tanken på att behöva hålla den hela tiden frustrerar dig, då har vi ordnat dig med Fleshlight, som kommer att förverkliga alla dina handfria drömmar!

Hands-Free

Stick din Fleshlight-leksak mellan en madrass och sängbotten, under kuddarna på din tränare, eller använd till och med en uppblåsbar poolleksak. Gå på knäna och tryck in din medlem i dess öppning. Gör den här upplevelsen ännu bättre genom att göra din Fleshlight handsfree alltid! Detta ger dig samma handsfree-upplevelse som duschfästet, men på vilken plats du vill.

Bli nyfiken

Hitta nya positioner för att verkligen få ut det absolut mesta nöjet av din Fleshlight. Halva nöjet är att utforska positioner som du kanske inte brukar göra med det traditionella rycket.

Uthållighetsträning

Pink Lady Konditionsträningsenhet (STU) är en specifik masturbator designad för orgasmfördröjningsträning. Även om det finns många olika Fleshlight-ärmar att välja mellan för vardaglig onani, är den här designad för att på nära håll replikera den verkliga känslan av samlag med sin optimala inre 13 mm kanaldiameter och sin realistiska struktur. Den här är särskilt smart eftersom den fungerar på två sätt – som en nöjesonan OCH som ett verktyg för att arbeta med att öka din uthållighet och uthållighet. Detta gör att du kan arbeta med ditt orgasmkontrollerande spel utan den stora pressen att behaga en kvinna på samma gång, vilket gör saker mycket enklare, både mentalt och fysiskt. Arbeta på din uthållighet ett tag och du kommer att kunna få varje tjej att tigga mer med din intensiva kontroll.

Vanliga frågor om fleshlight

Är förberedelser viktigt?

​Det mjuka, köttiga materialet i Fleshlight känns otroligt äkta, men det saknar den värme som huden vanligtvis har. Att värma upp det innan du använder det kan göra stor skillnad i hur verkligt det känns. Det finns ett par sätt att värma upp en Fleshlight, och nej, en mikrovågsugn rekommenderas inte. Jag brukade värma upp min i diskhon. Jag skulle fylla den till hälften med varmt vatten och låta den dra i cirka 15 minuter, detta värmer upp den hela vägen men kan vara rörig. Det andra sättet att värma den är att få en ärmvärmare. Detta värmer upp den på kortare tid och gör det ordentligt.

Ett annat sätt att öka realismen när du använder en Fleshlight är att använda ett glidmedel. Eftersom materialet som används för att skapa en Fleshlight kan vara poröst rekommenderar jag att du endast använder vattenbaserade glidmedel. Beroende på hur intensiv texturen är rekommenderar jag att du använder en tjockare textur för att minska intensiteten eller en tunnare glidmedel för att öka intensiteten.

Hur använder jag en fleshlight?

Det mest uppenbara sättet att använda en Fleshlight är att stryka för hand. Gå helt enkelt in i Fleshlight och flytta enheten längs ditt skaft för hand eller tryck in den medan du håller den på plats. Den efterliknar normal onani och låter dig kontrollera hastigheten, rörelsen, längden på slagen, vinkeln etc. Nackdelen med denna metod, som du kan föreställa dig, är hur stora och skrymmande Fleshlights är. Efter lite användning kan de bli tunga och obekväma att fortsätta använda. . Att använda Fleshlight handsfree är en upplevelse som alla borde ha minst en gång i livet. Det finns flera fästen och Fleshlight-specifika enheter för att ge den upplevelsen.

Fortsättning

Vår främsta regel för att använda en av dessa sexleksaker är att ha kul och låta fantasin flöda! Fleshlight är ditt ostron, så gå ner och djup! Fleshlight är en enkel sexleksak att använda, det är enligt vår mening det bästa sättet att onanera (för män). Det garanterar häpnadsväckande avlastningar, som kommer att skämma ut alla lotionhandsessioner du har haft tidigare. Förutom den enkla användbarheten av att föra in din penis i öppningen, här är några måste-göra-faktorer när du använder din:

Ta bort plastkanalen – denna har satts in i hylsan för att behålla sin form. Värm upp – Fleshlight-materialet är designat för att hålla temperaturen. Detta ger den den där realistiska känslan som den är vördad för. Fleshlight gör ett uppvärmningsställ. Du kan blötlägga den i ett handfat med varmt kranvatten, eller så kan du bara hålla den under en rinnande kran med varmt vatten. Lägg den inte i en mikrovågsugn! Vi upprepar lägg den INTE i mikrovågsugnen!

Smörjning gör allt bättre! Använd smörjningen längs med din penis, på öppningen av Fleshlight och på insidan av tuben. Kom ihåg att om du är van vid att ha de naturliga safterna i slidan, då måste dessa bytas ut. Håll en handfri från smörjmedel! Smörj inte handen som flyttar höljet, eftersom din hand kommer att glida och du kan tycka att det är ganska frustrerande. Använd endast vattenbaserade glidmedel, eftersom silikonversioner kan skada materialet. Lär känna ditt suglock! Ju lösare den är, desto mindre ‘sug’ i suget. Ju mer du drar åt den, desto mer sug skapar du. Om du lämnar den lilla gaveln på dina onanator under användning kommer du att märka en sugeffekt på ryggsimmet. Om du använder din hand för att begränsa luftflödet i botten kommer det att öka till en ännu mer intensiv sugkänsla.

Hur håller jag min fleshlight ren?

Att rengöra din Fleshlight är otroligt enkelt. Ta bara bort hylsan och rengör höljet. Jag ställer höljet åt sidan, över en uppåtvänd fläkt, för att torka medan jag rengör hylsan. Beroende på hur mycket textur hylsan har så avgör den hur mycket tid jag lägger på att rengöra den. För att säkerställa att den blir bra rengöring och jag ser till att jag kommer in i varenda vrår av texturen. Innan jag lägger tillbaka den i det nu torra fodralet ser jag till att jag får ut all tvål ur ärmen. Väl tillbaka i hylsan satte jag tillbaka den ovanför fläkten för att torka. Torkning kan ta lång tid beroende på hur strukturerad hylsan är, men det är viktigt att se till att den är helt torr innan du använder rengöring på den och sätter tillbaka locken. Korrekt skötsel av Fleshlight kan garantera många användningsområden!

Vad är en fleshlight?

I grund och botten är en Fleshlight en manlig mastubator, en sexleksak för män, designad för att inte bara öka nöjet med onani, utan också stimulera nya förnimmelser som du inte hittar med andra produkter. Det har funnits många modeller och typer av onanister som har alla former och former, från det traditionella till det konstiga, men materialen som användes var aldrig riktigt rätt eller så innehöll de kemikalier som nu är förbjudna för kommersiellt bruk.

1994 beslutade uppfinnaren Steve Shubin och hans fru att skaffa barn men på grund av komplikationer med graviditeten fick de veta att de inte kunde ha sex fysiskt. Steve var en mycket sexuellt aktiv man och efter att ha provat alla produkter på marknaden vid den tiden, bestämde han sig för att han behövde något som kändes bättre, något som kändes verkligt. Han frågade sin fru om hon skulle ha något emot att han skulle skapa en leksak åt honom för att tillfredsställa hans behov medan hon var gravid och hon sa ja, och därmed föddes Fleshlight.

Så många år senare är det klart att Steve gjorde något rätt. Faktum är att han skapade och patenterade ett SuperSkin-material som känns som människohud och som är fritt från ftalater, vilket är den osäkra kemikalien som nyligen (2010) har förbjudits att användas i Europa för tillverkning av sexleksaker. Det verkar som att Steve förutspådde framtiden!

Sedan hans första skapelse, Fleshlight Original, har Steve & the Fleshlight Team skapat och släppt över 100 modeller, inte bara det, han har en Fleshlight Girls-serie som är gjuten direkt från dagens bästa porrstjärnor anatomi. Sanningen är att de flesta män i världen onanerar, det är inte en fråga om att ha en kvinna i ditt liv eller inte, ibland gör vi det helt enkelt för att släppa ut frustrationer eller för att slappna av.

Ytterligare information

Fleshlight STUI I en era där vibratorer har förespråkats som ett medel för kvinnlig sexuell frihet och njutning, har manliga sexprodukter förblivit något av en smutsig, oönskad kusin till sina kvinnliga motsvarigheter. Genom att tillhandahålla en kvalitativ, diskret och smakfull produkt hoppas vi kunna förändra dessa uppfattningar och hjälpa till att sätta ämnet manlig sexualitet i ljuset av legitimitet och förnuft. Med aids, våld och oönskad graviditet på epideminivå finns det anledning att vara försiktig. Fleshlight sexleksak kommer att ge ett utlopp för att uttrycka dina fantasier och impulser i en säker, men mycket njutbar miljö!

Fleshlight sexleksaker för män används av alla typer av killar världen över. Oavsett om du är singel, i ett förhållande, gay eller hetero har Fleshlight ett brett utbud av produkter som passar allas behov. Fleshlight sexleksaker replikerar den hos en riktig kvinnas anatomi som inte bara lär och utbildar killar om hur man har sex, utan ger oöverträffad sexuell njutning som sticker ut över någon av sina närmaste konkurrenter.

Fleshlights är en typ av sexleksaker eller vuxenprodukter som vanligtvis är avsedda för män. Ja, denna sexleksak är tillräckligt effektiv för att få vilken som helst heterosexuell man att sperma på några minuter på det roligaste sättet. Det kallas fleshlight av skäl och anledningen har mycket att göra med utseendet på denna sexleksak. Det ser faktiskt ut som en riktig vagina hos en kvinna. Ja, den är lika köttig och supermjuk. Detta gör denna vuxenprodukt till en stor hit bland män över hela världen. Fleshlights är mjuka inifrån och hårda från utsidan. Detta betyder att hela processen med att använda denna underbara sexleksak verkligen skulle vara jättekul. Detta beror helt enkelt på att män föredrar något som är mjukt inifrån och hårt från utsidan att hålla för ett stadigt grepp över sexleksaken.

Varför bör jag köpa en fleshlight?

När det kommer till att köpa en Fleshlight får vi många frågor från våra läsare om varför de egentligen borde ta tag i och köpa en sexleksak? Efter att ha undersökt ett antal läsare på vår profil på Google+ har vi sammanställt en lista över de fem bästa anledningarna till varför varje kille borde äga en. Du har fullständig kontroll – När du vill, hur du vill, finns Fleshlights sexuella tillfredsställelsealternativ där för att uppfylla dina sexuella fantasier och uppfylla dina önskningar. Oavsett om du är på jobbet, uni eller bara väntar på att din tjej ska komma hem från jobbet, har Fleshlight det största utbudet av texturer och profiler som oavsett din nuvarande situation, kan tillfredsställa dina sexuella behov när de uppstår.

Fleshlight är en mjuk, böjlig, icke-vibrerande hylsa har designats för att ge den mest realistiska samlagssimuleringen som människan känner till. Fleshlight-material är skyddade av världsomspännande patent, vilket innebär att ingen annan sexleksak kommer så nära den verkliga affären och kommer aldrig att göra det. Oavsett om du är en riktig Casanova eller bara en nybörjare i spelet, finns det alltid utrymme för förbättringar i sovrummet. Testa dina färdigheter, öva på nya tekniker och testa hur länge du kan hålla i ett av våra specialdesignade skär, skapade för maximal känsla. Uthållighetsträningsenheten har testats och testats med hundratals killar. Om du klarar 10 till 15 minuter med STU:n kan du hålla i upp till 30 minuter med en riktig kvinna (eller man).

Utöva säkert sex – Fleshlight skapades delvis för att hantera riskerna förknippade med promiskuitet, spridning av STD (sexuellt överförbara sjukdomar) och oönskad graviditet. Oavsett om du har problem med att hitta en säker partner eller väntar på att den rätte ska komma, erbjuder Fleshlight ett säkert och tillfredsställande sätt att uttrycka din sexualitet och det roliga.

Vilken fleshlight passar om jag är oskuld?

Om du är oskuld eller har begränsad sexuell erfarenhet har Fleshlight introducerat ett antal fantastiska sexleksaker och alternativ som hjälper dig att komma igång med din sexuella resa. Alternativ 1 – Med över en halv miljon sålda hittills valde många förstagångsanvändare och oskulder Fleshlight Original Pink Lady. Med 3 olika texturer att välja mellan – Lotus (vagina), Swallow (mun) och Forbidden (rumpa). Pink Lady Fleshlight-serien var den första raden av sexleksaker för män med den första tanken att de skulle replikera anatomin hos en riktig kvinna.

Alternativ 2 – Ända sedan Fleshlgiht Konditionsträningsenhetskapades har män från hela världen strömmat in i tusental för att lägga vantarna på STU:n. Med tanken på att en sexleksak för män skulle kunna hjälpa killar att lära sig att kontrollera för tidig utlösning och hjälpa till att bygga upp uthållighet, har och kommer STU alltid att vara ett populärt alternativ för inte bara jungfrur, utan alla killar som letar efter lite hjälp i sovrummet. När du börjar använda Fleshlight sexleksaker för män kommer du att få känslor som du aldrig har upplevt tidigare. Oroa dig inte för mycket, dessa känslor kan ta lite tid att vänja sig vid, men var säker på att de är helt normala. I den underbara sexvärlden, ge aldrig upp! Du kan aldrig få tillräckligt med träning i hopp om att bli den bästa älskaren som möjligt.

>>> Är du intresserad av skäggtrimmers? Klicka här.

Vilken fleshlight är rätt för mig?

Det här är en fråga vi får mer än någon annan i vår inkorg. Jag önskar att vi kunde ge ett svar på denna fråga, men det kan vi tyvärr inte. Varje kille är olika och har olika fantasier och tankar till vad som stimulerar dem personligen. För att hjälpa dig fatta ett välgrundat beslut, vänligen överväga följande faktorer.

Penislängd och omkrets – När du väljer din perfekta Fleshlight, överväg din penisomkrets som är lika viktig för dess längd. När den är upprätt är den genomsnittliga penislängden cirka 13 cm med en genomsnittlig omkrets (omkrets) på cirka 11-12 cm. Se illustrationen till höger för en förklaring om hur du mäter din penis längd och omkrets. Användning av ett måttband rekommenderas för att göra de mest exakta måtten. Rätt mätning kan göra skillnaden mellan en njutbar och icke-njutbar Fleshlight-upplevelse. Att välja en för liten insatsdiameter kommer att resultera i obehag vid användning, medan en för stor insatsdiameter ger en mindre sensationell upplevelse.

Vad är skillnaden mellan fleshlights?

Det här är inlägget som startade allt! Den ursprungliga Fleshlight-kanalen är 19 mm i diameter och utan struktur. Med untextured menar vi slät. På grund av sin liberala storlek tenderar välbegåvade och oomskurna män att föredra denna insats. Om du har onanerat aggressivt med din hand under en längre tid, kan du ha märkt en minskning av peniskänsligheten. Originalet är ett bra sätt att gå bort från din hand och återfå peniskänslighet så att du återigen kan träna din penis att njuta av sex.

Sex In A Can är en lättare, mindre version av Fleshlight som gör det enkelt att bära och förvara. Den inre kanalen är en 13 cm diameter och texturerad, där vågorna är fetare och något mer separerade. Detta är en bra förändring för den frekventa användaren som är väl repeterad med Fleshlights sexleksak i full storlek. Inte bara är insatsen tätare, utan öppningen är också mindre. SIAC kan enkelt styras med bara en hand och dess minskade vikt gör den lättare att manövrera och hålla under långa perioder. Hela burken i sig mäter cirka 178 mm i längd, jämfört med det vanliga 254 mm Fleshlight-fodralet. Storleken på SIAC gör att den gynnas av mindre begåvade män. En ytterligare skillnad är att botten av burken har ett hål i sig, inte en skruv på locket. Du kan enkelt reglera suget genom att täcka det med fingret.

STU

Ofta jämfört med Fartbulten, som också har en 1/2″ kanaldiameter, är STU designad för att ge en extremt njutbar och utmanande plats för dem som vill träna tekniker och förbättra sexuell uthållighet i sovrummet. När du går in i STU kommer du att märka att den släta kuddliknande strukturen masserar din penis, men när du närmar dig orgasmpunkten expanderar din penis naturligt och ökar känslan av texturen och förstorar intensiteten.

Syftet med att ge denna utmaning är att låta dig lära dig känna igen när du ska få orgasm och ge erfarenhet av att fördröja processen om du skulle vilja. Fartbulten däremot är en extrem sensation genom hela användningen, redan från början. STU:n rapporteras också kännas mycket skonsammare än de förbättrade skären på oklippta män, särskilt på vägen ut. STU-bulorna skaver dig på vägen in, men åsarna tar verkligen tag i din penis på vägen ut. STU har beskrivits som att det känns som “små fingrar” som kittlar din penis på ett otroligt intensivt sätt. STU-kanalen är 1/2″ (13 mm) och har en helt unik textur. De fyra spiralformade kamrarna är den första i en ny klass av inläggshylsor som inte bara har otroligt stimulerande texturer, utan också variationer i kanaldiameter. De kommer att ta dig till aldrig tidigare skådade nöjen.

Lotus

När Fleshlight designade Lotus-strukturen (vagina), hade Fleshlight ett mål i åtanke; för att skapa den absolut mest realistiska känslan av vaginalt samlag som möjligt. Lotus börjar med vår smidiga ultratighta ingång och blommar sedan ut i en något bredare, bekvämare kanal, precis som sin mänskliga motsvarighet. En inverterad nod väntar några centimeter inuti, vilket ytterligare bidrar till den komplexa fantasin eftersom den simulerar den subtila känslan av att borsta livmoderhalsen. För att göra dig klar, väntar fyra tätt åtskilda kamrar på dig i slutet av insatsen. Byggd för att ge den mest känsliga delen av din medlem fortsatta förnimmelser. Om du vill veta hur det är att ha sex med din fantasitjej, kommer ingenting att föra dig närmare än Lotus-strukturen!

Vad är historien bakom fleshlights?

Steve Shubin, en före detta polis från LA County, uppfann specifikt denna “anordning för diskret spermieinsamling” som ett sätt att glädja sig själv under en tid då han inte kunde ha sex med sin gravida fru. Eftersom hon var 40 år gammal (vilket gjorde det hög risk) vid den tiden, hade deras läkare rådet att de skulle avstå från sexuellt umgänge under graviditeten för att försäkra sig om att det inte fanns några komplikationer.

Steve, som var apatisk till tanken på att behöva rycka till i nio månader, diskuterade med sin fru Kathy alternativ han kunde använda sig av medan hon var “stängd för affärer”. Efter lite övervägande insåg de att det måste finnas ett stort behov bland män som är handikappade, kanske psykiskt eller fysiologiskt, och som inte kan njuta av sex på traditionellt sätt. “Vi började tänka på det här sättet eftersom det fanns en mycket större möjlighet än min nuvarande, mycket smala, fråga,” förklarade Steve till Vice Magazine.

Efter att ha tittat på marknaden var det inte mycket konkurrens när det kom till sexleksaker för män. Med en initial investering på 500 000 kr var deras första uppfinning skyltdockor “med sexuella tillämpningar”, som inte sålde alls på grund av deras alltför sexuella egenskaper som lämnade mycket att vara diskret. Snabbt att tänka på en ny design visste Steve att den måste vara portabel, liten och passa lätt i en mans hand. “Jag trodde, killar, är intresserade av verktyg. Och det jag hade nöjt mig med var en ficklampa, så jag bestämde mig för att kalla den Fleshlight”, sa han till Vice Magazine. Snabbspolning framåt och Fleshlight har blivit världens mest sålda sexleksak i en industri som nu har en gigantisk marknad.

Vem kan använda fleshlight?

Fleshlights fungerar för stora, små eller genomsnittliga penisar. De är perfekta för intensiva snabbisar eller långa överseende pass. För närvarande är detta världens mest sålda sexleksak för manlig onani, och uppfinnaren har avslöjat att de hittills har sålt över 7 miljoner. Internet svämmar över av recensioner av män som hyllar de kroppsskakande orgasmerna, som de säger är mycket mer intensiva än de som enbart orsakas av handonani.

På samma sätt börjar Fleshlight-leksaker också bli populära genom omnämnanden i populära program, filmer och på sociala medier.  Men dessa bad boy-leksaker används inte bara av singlar, Fleshlights introduceras i parlek för många partners. De kan ge en helt ny dimension till förspel, fantasi, och kan också användas för att fylla luckorna på nätterna då den kvinnliga partnern kanske rent av vill vara voyeuren.

Vad bör jag tänka på när jag köper en fleshlight?

Nu när du har lärt dig lite om vad en Fleshlight är kan du vara intresserad av att köpa en, eller flera, till dig själv. Men du kanske frågar. Sanningen är att de flesta killar inte har gjort det, men det har förändrats under de senaste åren, många fler män är intresserade av att prova något annat. Om du inte äger några produkter är en Fleshlight definitivt ett bra ställe att börja!

Är det värt det? Du måste bestämma det själv, men många av oss kan säga att det är mer än värt det. Kolla in den enorma samlingen av recensioner för att få en smak av vad folk tycker om Fleshies. Fleshlight är en onanienhet av hög kvalitet med fantastiska prestanda, så det är ganska svårt att argumentera emot att åtminstone prova en. Kommer folk att veta vad jag får när det kommer? NEJ. Fleshlights levereras i en robust, vanlig brun kartong och returadressetiketten lyder helt enkelt med deras adress. Varken på kartongen eller på ditt kreditkortsutdrag kommer du att se något misstänkt. Det finns heller inga oönskade utskick.

Textur

I förväg, bli inte skrämd när du ser texturerna – vissa av dem är verkligen invecklade och kan se ganska extrema ut. Fleshlight invändiga ärmar finns i över hundra icke-texturerade och texturerade mönster och vissa av dem kan verka lite överväldigande till en början. Men så fort du använder en så kommer du att tycka att knölarna och åsarna är härligt mjuka och flexibla, tack vare det briljanta SuperSkin-materialet. Utöver detta finns det ett brett utbud av olika stilar med namn som “Bump N Grind”, “Twista” och “Cougar”. Man kan bara le åt de genialiska sinnen som tänkte på dem, och de hundratals timmar de måste ha ägnat åt att experimentera!

Nog om att ärmarna är viktiga och hur häftigt materialet är. Låt oss diskutera den näst viktigaste delen av Fleshlight: texturerna. Helig sort, Batman. Det är här många bra män går ner, vilsna i ett hav av sexuell läkning utan någon aning om den bästa medicinen. Varumärket har introducerat minst 100 unika ärmar på marknaden vid det här laget, allt från ganska standard till rent jävla.

Beroende på din sexuella aptit (eller tillfälle) har Fleshlight förmodligen något i lager som passar dina behov. De är som Build-a-Bear för sexleksaker, och vi tycker att det är bedårande. Medan några av de ursprungliga ärmtexturerna sedan dess har utgått, är deras ersättningar vida överlägsna. Det finns fortfarande ett gäng texturer som sträcker sig från hyperrealistiska (klassisk) till ultraintensiva. Några av märkets mest populära texturer är korsade med varandra för att skapa superunika sensationer. Så du kan antingen göra det här på det enkla sättet eller det svåra sättet: prova några Fleshlight-texturer för att hitta den som passar dig, eller lära känna dina familjejuveler så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

Öppningar

Som om det inte vore tillräckligt med variation för 10 personer, erbjuder Fleshlight också en rad öppningar för att få igång festen, inklusive en som ser ut som en futuristisk cyborgfitta, en rad utomjordiska tjurar och till och med en vampyrmun som kommer komplett med huggtänder (vi skojar inte ens). Om det inte räcker för att stilla din oerhört erotiska aptit, så finns det också en dubbel klitoris, dina behövande jävlar. Att välja öppningen till din masturbator är enbart en handling av personlig preferens. Var och en lägger till sitt eget visuella tilltal, och Fleshlight Girls-kollektionen har till och med autografer från porrstjärnorna som inspirerade dem (för er som samlar).

De flesta modellerna har en mun, fitta eller rumpaformad öppning, och de flesta av dem är kompatibla med de utbytbara ärmarna. Öppningen kommer inte att ändra hur din leksak fungerar såvida du inte vill att den ska göra det, och den kommer inte heller att förneka effektiviteten av hylsens struktur. Medan några av specialöppningarna är begränsade till några av de klassiska texturerna, är de flesta inte det. Var noga med att fastställa dessa detaljer innan du blir kär i någon av deras leksaker, annars kan du ångra dig.

Passform

Om du använder en Fleshlight för första gången: Använd en mild ärm och uppgradera till de mer texturerade ärmarna när du är mer acklimatiserad. Om du har en känslig penis: Håll dig till samma regel som ovan. Använd hellre en icke-texturerad ärm. På så sätt kan du bara njuta av den mjuka sensualiteten, utan risken att bli överstimulerad. Om du är omskuren: Du klarar av lite extra stimulans, så gå gärna efter texturen. Men kom ihåg att du enkelt kan “starta lågt och gå långsamt”, eftersom du kommer att känna dig mycket stimulerad med en mjukare konsistens (och det finns mycket att se fram emot).

Om du har en smalare penis: Det finns många tightare designs bara för dig! OBS: Tighter är inte nödvändigtvis bättre för alla. Precis som att de mer texturerade designerna inte är för alla. Det är därför det finns så många olika att välja mellan. Om du har en större penis: Den allmänna inre längden på en Fleshlight är cirka 22 cm, så den kan rymma även de mest humungous män!

Om du har någon form av penis alls: Du kommer att bli kär i det vibrerande Fleshlight! Detta möjliggörs av 3 individuella kulor som sätts in i Fleshlights “sidofickor”. Dessa ger inget överväldigande buzz men är ett fantastiskt tillskott till de redan fantastiska känslorna. Dessutom är de vibrerande kulorna placerade framtill så att de också skapar en rejäl åtdragning av öppningens ingång.

Varför är smörjning viktigt?

Se till att du väljer rätt glidmedel för din fleshlight eftersom det finns några som permanent kan förstöra den. Använd som nämnt redan vattenbaserade glidmedel eftersom de är säkra för alla sexuella aktiviteter. De är vanligtvis fria från färg, smak, lukt och fläckar så de flesta kan använda dem. Smörjmedlet ska vara långvarigt och smidigt.

De med känslig hud bör försöka undvika parabener, fenoxietanol, glycerin, propylenglykol eller klorhexidin om möjligt. Smörjmedlet ska vara lätt att rengöra bort. Var uppmärksam på din hud och alla reaktioner den kan ha. Undvik glidmedel som du tror kommer att irritera eller skada din hud. Sluta använda omedelbart om någon reaktion inträffar efter användning. Kontrollera smörjmedlets viskositet eller tjocklek. Ju högre viskositet desto mer nöje kommer du att ha eftersom det håller längre. Undvik glidmedel som är för klibbigt. Välj ett glidmedel från ett pålitligt märke.

Hur rengör man en fleshlight?

På grund av det faktum att Fleshlight kommer i direkt kontakt med din hud, måste den vara helt ren – och på grund av nubbarna och stötarna – måste detta göras noggrant. Skölj hylsan med en riklig mängd varmt vatten. Se till att öppna den på vid gavel och låt verkligen vattnet göra sitt jobb. Du kan till och med vända den ut och in, eftersom materialet är så flexibelt.

Särskilt med de mer texturerade designerna måste du se till att du får dem superrena. Skaffa en bra leksaksrengöringsprodukt för detta också. Använd inte tvål eller rengöringsmedel eftersom det kommer att skada SuperSkin. Efter sköljning, använd ett antibakteriellt rengöringsmedel för sexleksaker. Spraya det rikligt, både inifrån och ut. Skölj inte bort det och låt det lufttorka i ett välventilerat utrymme.

Stäng inte upp den eller göm den inte förrän den är ordentligt torr eftersom det gör den mindre än fräsch när du öppnar den nästa gång. När du har rengjort den kommer du att märka att texturen har ändrats något, så för att förlänga livslängden på din leksak är det här du behöver ditt förnyande pulver. Detta för leksaken tillbaka till den ursprungliga hudliknande strukturen, vilket också bevarar materialet och skyddar det från att slitas ut.

Varför är det så svårt att välja den bästa fleshlight-strukturen på marknaden?

Den komplexa anpassningsprocessen som kan förvandlas till en stygg mardröm. Även om det är fullt möjligt att göra några klick och polisa en ny leksak till din kuk, rekommenderar vi inte att du gör den skiten på något sätt. Fleshlight-varumärkets sortiment är alldeles för fantastiskt för att hantera det med en sådan uppenbar ignorering. Det är ett nybörjardrag om vi någonsin sett ett. Med val som texturerade och icke-texturerade, orala, anala och vaginala öppnin gar och fantasibaserade modeller som bokstavligen inte är av denna värld, är det ett mäktigt misstag att vägra ta dig tid på detta köp. Ni måste respektera fittan, mina bröder.

Det betyder inte att den här skiten behöver vara svårare än du är, och det betyder inte heller att du behöver spendera timmar på din shoppingresa. Det är bara galet, och vi handlar inte om det livet. Så vi har tagit på oss att förenkla processen så att fler av våra kollegor kan komma igång snabbare. Det finns trots allt få saker som är värre än att tvingas vänta innan du kan gnugga ut en när du verkligen behöver det (såvida du inte gillar den typen av saker).

Problemet är inte helt och hållet Fleshlight-märkets fel. Att köpa en helt ny sexleksak är ett extremt personligt köp, så låt oss inte bli för bossiga här. Tänk samtidigt på att vi har testat och granskat var och en av leksakerna i deras lager, plus att vi har gjort det objektivt och samtidigt testat leksaker som utvecklats av konkurrerande varumärken. Kort sagt, vi vet vad fan vi pratar om här. Fullt av ögongodis och lockande reklambanderoller, att välja ut en ny leksak på märkets webbplats kan vara överraskande oavsett om detta är din första eller femtonde Fleshlight.

Vad för hudvårdstips bör jag tänka på?

Superhud kräver superunderhåll, eller hur? Uppenbarligen inte. Att ta hand om din Fleshlight-fodral gjordes alldeles för lätt av tillverkaren – det kräver inte mer än en skvätt vatten. Varumärket säljer leksaksrengöringsmedel och en typ av konserveringspulver, och även om det där skiten inte är nödvändigt, förlänger det verkligen livslängden på din leksak. Var inte en billig röv. Ge dig några. Det är också av yttersta vikt att du håller din leksak (nämligen din ärm) skyddad av ett överdrag hela tiden när den inte används. Det materialet, om än naturligt, kan bli klibbigt när det inte smörjs ordentligt. Detta gör att den samlar ludd och annat skräp, varav en del inte är helt synligt. Bakterier och mögel kan också växa på den (hur är det på riktigt?), så glöm inte att rengöra den ordentligt när du är klar med din cigarett.

Vad är fördelarna med att använda en fleshlight?

Den största fördelen är så klart att det känns så realistiskt. Det finns andra fördelar som du kanske inte har övervägt lika bra. Låt oss undersöka vad dessa fördelar är.

Förhindrar DGS

Din mamma kan ha sagt till dig att onanera skulle göra dig blind. Det hon snarare borde ha sagt var att du kanske skulle få DGS. Detta är ett tillstånd som utvecklas med tiden om du onanerar för mycket eller för hårt med handen. Vad är problemet? Problemet är att man blir för van vid det där snäva greppet för att ejakulera. En kvinnas vagina kan inte matcha den typen av tryck, och med tiden kan detta leda till att du alltid måste göra dig av med dig själv, eftersom det inte finns tillräckligt med stimulans för dig. Att använda en Fleshlight förhindrar att du greppar för hårt. Stimuleringen tillhandahålls av den inre ytan och påverkas inte av trycket utanför. Din penis kommer att kunna fungera som den var tänkt att.

Hjälper dig att bygga upp din uthållighet

Att använda konditionsträningsenhet eller någon annan modell kan hjälpa dig att övervinna för tidig utlösning. Det kommer inte att hända över en natt, men med tiden kan du bygga upp din uthållighet. Du kommer att lära dig exakt vad som får dig att gå och hur du kan tygla dig själv. För att inte tala om att du kan gnugga av dig en snabb som förberedelse för en dejt – vilket kan lindra uppbyggd sexuell spänning så att du kan prestera bättre senare.

Det är diskret

Uppenbarligen, när det kommer till realistiskt sex, presterar en docka bättre. Problemet med dockan är att den tar så mycket plats. Dessa leksaker kan enkelt gömmas undan och tar inte upp mycket plats alls. Om du har en närsynt mormor kan hon till och med tro att de är strumpor. (Som en Facebook-användare fick reda på till sin fasa när han kom hem, och mormor bar dem på fötterna.)

Vilken fleshlight passar om jag är omskuren?

Många oklippta män har uttryckt sin kärlek till Fleshlight, med små eller inga problem alls. Det är viktigt att använda en tillräcklig mängd smörjning. Oklippta män har betonat vikten av att ju mer du använder desto smidigare blir upplevelsen. Vissa oklippta män har föreslagit användning av band/ringar eller till och med en kondom för att hålla förhuden hårt tillbakadragen. Även om detta föreslås av vissa, är detta verkligen inte nödvändigt och användning av kondom krävs aldrig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top