Om oss

Vi som har startat skönhetsmagasinet.se är två systrar som älskar allt som har med skönhet att göra. Vi har tyckt om skönhet och hälsa sedan vi var små barn och har beslutat oss att dela med oss av våran kunskap. Vi tycker nämligen att alla borde ha det enklare för att ta rätt beslut inom skönhet.

Anledningen till att vi startade Skönhetsmagasinet är alltså för att vi ville dela med oss av all vår kunskap. Vi kan ju så himla mycket om hälsa, skönhet med mera och vi märkte att det inte fanns några bra guider på nätet. Därför kom vi fram till att vi ska göra våra egna köpguider för att hjälpa till.

Våra rekommendationer är mestadels baserade på våran egen kunskap. Så för att skapa våra guider har vi använt oss av våran egen kunskap. Men ibland har vi behövt läsa igenom andra tester och kundrecensioner. Det är dock viktigt att veta att vi bara läser recensioner och tester från källor som är pålitliga.

För att vi ska kunna hålla uppe sidan använder vi oss av så kallade sponsrade länkar. Om du handlar genom någon av våra länkar så får vi en liten provision av hela priset. Detta gör att vi kan uppdatera och hålla uppe sidan. Observera dock att priset på varan inte ändras utan det bara hjälper oss.

Scroll to Top