Det bästa löshåret 2024 – Test av löshår

[tabell]

Klicka här för att se löshår.

Bästa löshåret 2024

Att ha fint hår är något som många tänker mycket på och är väldigt noggranna med. Det kan dock vara väldigt svårt att behålla sitt hår fint och därför är löshår och hårförlängning ett bra alternativ för många. Att på ett smart och smidigt sätt kunna få sitt hår såsom man önskar är verkligen en fröjd för många. Därför borde du definitivt överväga att köpa löshår om du är missnöjd med ditt hår.

Trots allt så är det faktiskt inte särskilt enkelt att köpa det bästa löshåret på nätet. Vad det beror på är det faktum att det finns så otroligt många viktiga saker man bör fundera på innan man gör sitt val. Exempelvis så finns det flera olika modeller av löshår inom ett flertal olika prisklasser att välja mellan. Dessutom så väljer de flesta affärer att undanhålla vissa aspekter kring produkter som kanske annars hade fått produkten att sälja sämre. Vad detta leder till är att du som köpare har svårt att få en helhetsbild av hur bra eller dålig en produkt faktiskt är. Vad det i sin tur sedan kan leda till är att du står där med en produkt som du ångrar att du köpte. Det är här vi på skönhetsmagasinet.se kommer in i bilden.

Vi på skönhetsmagasinet.se har nämligen sammanställt en köpguide för löshår genom att genomföra ett onlinetest av olika löshår. På denna sida listar vi de bästa löshåren som finns att köpa för tillfället. Utan en guide kan det bli förvånansvärt svårt att köpa löshår eftersom det finns så många aspekter att ta hänsyn till, och om man inte är särskilt insatt i ämnet kan det enkelt bli rörigt. Det blir mycket enklare om du använder vår köpguide som vi sammansatt genom att använda och testa ett antal olika löshår. För att komplettera våra kunskaper om just löshår har vi även läst igenom stora antal recensioner och tester vilket har gett oss en välgrundad insikt på vilka produkter som faktiskt är bäst. Just därför kan du känna dig trygg i att välja ett av våra alternativ i ovanstående tabell.

Köpguide för bäst i test löshår 2024

Som vi förklarade ovan så är det förvånansvärt svårt att välja det bästa löshåret att köpa på nätet eftersom det finns så många olika aspekter att se över. För att göra det enklare för alla som letar efter det bästa löshåret har vi därför tagit fram köpguiden nedan. Förutom nedanstående faktorer och egenskaper hos olika löshår så är det förstås viktigt att man väljer utifrån ens personliga behov framförallt. Läs vidare nedan för att hitta allt du bör tänka på innan du köper det bästa löshåret 2024.

 • Välj rätt
 • Tillfälliga kontra permanenta löshår
 • Installationsmetoder
 • Användningstid
 • Löshårsstruktur
 • Vikt
 • Människohårsterminologi
 • Hårtyp
 • Längd
 • Färg
 • Konsistens

Välj rätt

Om du köper löshår för första gången kan det vara skrämmande att välja rätt textur, färg, vikt och längd. Men oroa dig inte! Nedan hittar du en detaljerad och informativ guide som ger dig all kunskap du behöver för att välja och köpa de perfekta löshåren för dig. Du kommer att upptäcka att det finns hundratals alternativ för löshår. Hur vet du vad som är bäst för dig? Att välja om du vill ha tillfälliga eller permanenta löshår och välja vilken typ av installation som passar dig är det bästa första steg.

Tillfälliga kontra permanenta löshår

Att bestämma om du vill ha tillfälliga eller permanenta löshår beror på hur du vill använda dina löshår. Till exempel, hur föredrar du att de ska installeras och vad är din planerade budget? Medan alla löshår tekniskt sett är “tillfälliga” kan permanenta löshår användas i 2-3 månader åt gången innan de behöver anpassas på grund av hårväxt. Kortvariga löshår, å andra sidan, bärs för speciella evenemang eller daglig användning och tas bort på natten.

Tillfälliga löshår inkluderar flip-ins och clip-ins. Clip-ins tenderar att ge ökad volym och längd. Flip-ins ökar dock bara längden utan större inverkan på volymen. Båda är enkla att installera och kan monteras på 1–10 minuter. Kvinnor använder kortvariga löshår för speciella tillfällen eller som ett enkelt dagligt slitalternativ till permanent löshår. Permanenta löshår, även om de inte är permanenta, behöver inte tas bort på natten som tillfälliga löshår gör. Till exempel kan du fästa dessa förlängningar med en mängd olika metoder, inklusive ringöglor eller spetsar, lim, tejp och mer. De kan pågå allt från 4 veckor till 2 månader så länge du tar hand om dem väl. Se vår lista nedan för de vanligaste installationsmetoderna för permanent löshår.

Installationsmetoder

Du kan se löshår listade som “cold fusion” eller “heat fusion”. Detta talar bara om för dig om löshåren behöver värme eller inte – vanligtvis ett speciellt värmefusionsverktyg – för att fästa förlängningen. Små klämmor på hårinslag klämmer fast i håret; daglig installation (eller speciell händelse) hemma Kall- eller värmefusion: Kallfusion. Installationstid: 2-10 minuter Användningslängd: Särskilda evenemang eller dagligt slitage (ta bort på natten) Clip-in löshår är de mest populära förlängningarna i vår butik, och av goda skäl: de är superenkla att fästa och ta bort utan att skada ditt hår. På grund av den snabba och enkla installationsprocessen föredras de av kunder som inte vill spendera någon tid i frisörsalongen.

Clip-in löshår kommer i inslag, en hårindustribeteckning för en del av löshår med en vävd topp. I clip-in löshår har dessa inslag clips som används för att fästa förlängningen i ditt hår. I genomsnitt kommer du att upptäcka att en clip-in löshår av hög kvalitet kommer med 6-10 inslag som används på olika delar av ditt huvud. Det finns vanligtvis en stor väft för bakhuvudet, och ytterligare väft som kan placeras strategiskt runt din hårbotten för kropp och volym.

För att fästa clip-ins, lyft upp håret och knäpp clipsen nära rötterna. Löshår fästs bakom ditt riktiga hår för att säkerställa blandning och för att täcka klämman eller annan installationsmekanism. Vissa billiga clip-ins kommer att ha metallspetsar för att sänka kostnaderna. En enda inslag av hår med en gloria av tråd som sitter tätt på hårbotten; daglig installation hemma Flip-ins använder en vänd tråd installerad på toppen av ditt hår. Denna tillfälliga löshårstyp kallas också ofta för instant löshår. Med andra ord kan dessa tillägg installeras hemma på bara några minuter med övning.

Användningstid

6-8 veckor, behöver sedan mindre justeringar för att ta hänsyn till hårväxt. Micro Ring Loops kommer i förpackningar med 100-tals trådar. Till skillnad från i-tips som kräver ytterligare pärlor, kommer mikroringförlängningar med allt förmonterat. Lågförlängningsföretag av dålig kvalitet har öglor av dålig kvalitet som ibland inte fäster ordentligt eller som inte har tubfärger som matchar löshåren.

Löshårsstruktur

Svaret på denna fråga är “det beror på.” Du vill hitta löshår med en struktur som mest liknar din nuvarande hårstruktur eller den textur du kommer att ha vid appliceringstillfället. Mest för att det är mycket lättare för dig att blanda ditt befintliga hår med dina löshår. Om du har rakt hår och älskar hur det ser ut, välj en rak hårstruktur! Om du har lockigt hår och vill ha raka löshår, överväg en kemisk relax eller keratinbehandling, eller förstå att ditt hår kommer att kräva regelbunden styling för att matcha den raka löshåren.

Var noga med att använda en värmeskyddande spray och förstå att överdriven styling av löshår kan resultera i att förlängningen inte håller lika länge. Om du har raka eller vågiga förlängningar, kommer en vågig hårstruktur vanligtvis att smälta bra med ditt hår. Dock kan lockigt hår ibland vara svårt att blanda beroende på den naturliga strukturen på ditt lockiga hår. I dessa fall kan du använda en hårvävare för att styla både ditt hår och förlängningar, så att de matchar. Du kan också överväga att gå med rakt hår (ja, rakt!) och be din frisör att locka det.

Vikt

Nästa fråga som många kvinnor (och män) ställer oss är vilken vikt av löshår man ska få. För det mesta betyder mer vikt tjockare hår. Kom dock ihåg att 100 g förlängningar skiljer sig från 100 g hår. Nedan hittar du en guide för 45 – 55 cm förlängningar. 30 – 70 gram (0,3 – 0,7 g / sträng). Förutom tape-in ​​löshår (se varför nedan), rekommenderar vi att du endast köper clip-in eller andra typer av lågviktsförlängningar om du antingen har extremt tunt hår eller bara behöver lite extra hår för styling. Annars kanske det inte täcker hela huvudet och kan se onaturligt ut.

För tape-ins rekommenderar vi antingen 50 gram (0,5 g per tråd) eller 100 gram (1 g per tråd) förlängningar. Eftersom du kan kombinera dem till vilka buntar du vill spelar vikten inte så stor roll. Ett gram per hårstrå är “industristandarden” och är perfekt för kvinnor med tunt hår eller medeltjockt hår. Dessa förlängningar ger inte bara längd, de ökar också din hårvolym. För dem med tunt hår är nyheten ännu bättre eftersom strängar av dessa vikter ger mycket mer dramatiska resultat.

130 – 190 gram (1,3 g – 1,9 g / sträng). Kvinnor med tjockt hår eller genomsnittligt hår föredrar dessa löshår. Denna vikt är perfekt för att uppnå en dramatisk look. De är perfekta för att lägga till betydande volym och längd. 200 gram och över. Även om vissa leverantörer erbjuder förlängningar som väger 200 gram eller mer, rekommenderar vi inte att bära dem (och vi har varit i branschen i mer än 11 ​​år). Varför? Sådant tjockt och tungt hår tenderar att belasta ditt befintliga hår och din hårbotten mycket, vilket resulterar i snabbare håravfall och allmänt obehag.

Ytterligare information om vikt

Av alla de viktigaste faktorerna att tänka på när du köper håret är vikten och längden på håret du köper. Även om du kanske inte ser det som viktigt, kommer de att ha ett stort inflytande på hur du ser ut. Observera att vikten mäts i gram. Om du märker en liten vikt måste håret vara tunt och när det har stor vikt, dess tjocka hår.

80 g. Här har du den minsta vikten och den här kommer inte ens att täcka hela huvudet, särskilt om du har tjockt hår. Du bör använda den om du har tunt hår eller om du vill att det ska nå en axellängd och ditt hår inte är för kort. 100 g. De kommer att arbeta för att ge omedelbar volym till det tjocka håret. 120 g. Detta är ganska vanligt eftersom det ger både längd och volym. Du bör dock bara använda den om din tjocklek är genomsnittlig. 160 g. Den här fungerar för dig om du har naturligt tjockt hår och den ger både volym och längd. 180g och uppåt. Dessa är inte helt vanliga men de passar dig om du har väldigt tjockt hår och letar efter den ökade längden.

Människohårsterminologi

Virgin hair: Denna term är den mest populära i extensionsvärlden. Det hänvisar till människohår som aldrig har bearbetats eller kemiskt förändrats. Det betyder att donatorn aldrig har färgbehandlat håret, blekt, permanentat det eller ens slappnat av håret. Jungfruligt obearbetat hår: givaren har aldrig kemiskt behandlat håret och även när det kommer till fabriken har det inte gjorts någon kemisk bearbetning.

Rått obearbetat hår: det har inte bearbetats kemiskt. Den har inte heller genomgått någon värme- eller ångbehandling. Detta är den mest naturliga formen av människohår du någonsin kan ha. Dess kvalitet är hög och det är också dess livslängd som ett resultat. Tillverkarna desinficerar håret först när de fått det från donatorerna innan de förpackar det. Rått obearbetat hår är ett sällsynt hår på marknaden. Av denna anledning är det vanligtvis ganska dyrt. Remy hår: Jag vet att detta är en annan populär term. Tyvärr har marknadsförare missbrukat det bara för att sälja. De skulle framställa ett hår som Remy-hår så att du köper det, men i verkligheten är det inte ett Remy-hår.

Remy-hår betydde initialt att håret samlades in från en enda donator, så det hade nagelbanden i en riktning. Idag på grund av bristen kan håret samlas in från upp till två donatorer om du kan få nagelbanden att riktas åt samma håll. Håret är därför ett av de finaste på marknaden. Det känns vanligtvis naturligt och det är lätt att ta hand om eftersom dess nagelband är intakta.

Hårtyp

Vilken typ av löshår du har spelat roll. Till exempel gillar inte de flesta kaukasiska kvinnor att sy i väft. Även om det varar länge på svarta kvinnors hår, gör det inte på deras. Detta kan tillskrivas hårets struktur. På samma sätt gillar inte de flesta svarta kvinnor att göra den bundna löshåren. Detta beror på att det mesta av håret som används för stilen är långt och rakt. Detta passar bara det kaukasiska kvinnors hår. För det kinky håret kan det vara knepigt men inte omöjligt förstås.

Längd

Naturligtvis, om du ska använda löshårsstilen bör du stanna med 10 cm sortimentet. Men om du vill ha ännu fler cm så lägg till mer hår också. Så köp bara ett paket med säg 35 cm hår och en annan på 54 cm. För rakt hår är det lätt att få måtten eftersom håret mäter samma längd. Så, du bör då köpa förlängningen baserat på ytterligare 10 cm. Men om du använder det lockiga eller vågiga håret måste du mäta håret efter att du har sträckt ut det. Måtten du får är på det sträckta håret. När du har hittat de exakta måtten kan du köpa en förlängning 10 cm längre.

Tänk på längden. Se till att du får en längd du är bekväm med. Eftersom förlängningar ofta fästs på mitten av huvudet och inte på toppen, är den totala längden på ditt hår vanligtvis längre än den annonserade längden på förlängningarna. Om du till exempel skaffar långa extensions, kom ihåg att ditt hår blir längre. Löshår kan klippas, men längre förlängningar kostar mer. För att hålla saker inom en rimlig budget är det en bra idé att skaffa förlängningar i önskad längd.

Färg

Få rätt färg. Det är mycket viktigt att du får rätt färgmatchning när du väljer dina tillägg. En färg som inte matchar kan se jobbig ut och göra dig uppmärksam på att du har på dig extensions. Titta på en mängd olika färgalternativ. Det är en bra idé att se förlängningar i verkligheten innan du köper för att se till att de matchar din hårton. Om du inte hittar förlängningar som matchar din egen hårfärg kan du överväga att färga håret hemma eller professionellt. Du kan sedan köpa tillägg för att matcha. Vanligtvis vill du ha tillägg färgade i förväg. Extensions är inte lika starka som vanligt hår, så att färga dem för att matcha ditt kan orsaka skada. Färgat löshår brukar inte hålla lika länge. Vissa hårtoner, som röda och highlights, kan vara ljusare på extensions. Om dina tillägg är gamla och du redan har fått mycket användning av dem, kan det vara vettigt att helt enkelt färga dem om deras färg bleknar.

Konsistens

Var försiktig med konsistensen. Förutom att se till att du får en färgmatchning vill du se till att dina extensions har rätt konsistens. Extensions finns i raka, vågiga och lockiga varianter. När du väljer dina förlängningar, se till att köpa en typ som passar ditt nuvarande hår. Du bör också tänka på hur du stylar ditt hår. Om du ofta lockar av platt stryker ditt hår, se till att du får en värmetålig förlängning.

Lista över de bästa löshåren 2024

 • Bäst i test:
 • Populärast:
 • Premiumval:
 • Billigast:

Typer av löshår

Permanent löshår

Även om de inte är tekniskt “permanenta”, är dessa löshår avsedda att bäras i flera veckor åt gången för en mer permanent, enklare och mer naturlig look. Vissa permanenta löshår kan installeras hemma medan andra ibland kräver hjälp av en professionell frisör.

Tape-in ​​löshår är den näst mest populära produkten. Detta beror på att dessa löshår är lätta att applicera och ta bort utan att skada ditt hår. Framför allt kan du bära dem längre än tillfälliga löshårsalternativ, som varar upp till 6-8 veckor åt gången så länge som korrekt underhållsteknik används. När de vårdas på rätt sätt kommer dessa förlängningar att hålla i 6 månader eller längre och behöver bara ha placering och tejp omjusteras när ditt hår växer.

Tejpförlängningar är också populära eftersom de inte behöver appliceras av en professionell stylist. Du kan enkelt applicera dem hemma! Ditt paket kommer med 20 till 40 band (vi rekommenderar två till tre förpackningar). Billiga extensions har ibland färgad tejp, vilket vi inte rekommenderar eftersom det inte smälter in bra i ditt hår. Tejpförlängningar kommer med osynlig tejp. För att applicera, lyft en liten del av håret, dra bort det skyddande lagret från förlängningstejp och applicera under hårsektionen. Ta en annan förlängning, dra bort skyddsskiktet från tejpen och lägg det ovanpå denna hårsektion och kläm. Ditt hår ska vara inklämt mellan de två tejparna.

Ytterligare information om permanent löshår

Detta ord används mycket i extensionsvärlden men det betyder inte permanent i sig, det betyder bara att håret håller längre. Den visar också de förlängningar som normalt fästs närmast din hårbotten och direkt på ditt naturliga hår. Det är bäst att fästa och ta bort hårtyperna med hjälp av en frisör. Tejp i förlängning: låt helt enkelt löshåren vara förtejpad och sedan fäst på ditt eget hår på vardera sidan av tejpen. Du har därför förlängningen inklämd mellan ditt naturliga hår. Det finns många olika typer av löshår som du kan se. Det andra enkla sättet att identifiera dem är med den metod du använder för att fästa håret.

Löshår med pärlor

Översikt: Håret dras genom en ring i änden av förlängningen och säkras genom att stänga ringen med en tång. Kall- eller värmefusion: Kallfusion. Installationstid: 30-60 minuter. Hemma eller salong: Salongapplikation rekommenderas, även om installation hemma är möjlig. Användningstid: 6-8 veckor, flytta sedan uppåt för att ta hänsyn till hårväxten. Nano ring spets och i-tip förlängningar är två typer av “stick” förlängningar. Ett komplett paket med extensions kommer att innehålla 100-200 trådar. För att installera, ta helt enkelt små hårstrån och för in dem genom ringen med löshåren. Använd sedan en tång för att stänga ringen.

Tänk på att precis som med alla långvariga löshår måste spetsarna flyttas närmare rötterna allt eftersom. Med nanoring och i-tip löshår kan kunderna vanligtvis skjuta dessa förlängningar istället för att installera dem från grunden när håret växer.

Keratinbaserat löshår

Översikt: Hårstrån har keratinbaserade spetsar som smälts samman med ditt hår i små trådar/sektioner med hjälp av ett professionellt värmeverktyg. Cold or Heat Fusion: Värmefusion Installationstid: 40-90 minuter. Hem eller salong: Salongapplikation eftersom det kräver speciellt uppvärmningsverktyg. Användningstid: 6-8 veckor, sedan behöver du mindre justeringar för att ta hänsyn till hårväxten Detta är en långvarig, mycket naturligt utseende löshårslösning. I huvudsak fästs hundratals hårstrån på ditt befintliga hår med hjälp av ett speciellt värmeverktyg. Löshårstrådar har en keratinbaserad spets (ett naturligt protein) som smälter ihop med ditt befintliga hår med ett professionellt värmeverktyg. Så om du vill ha långvariga resultat, välj dessa.

Löshår utan fäste

Inslag av hår som kommer utan fästmekanism. Detta beror på att du kan be din stylist att anpassa tillbehöret och inkludera sömnad, limning eller clips eller göra allt själv. Hårinslag är delar av hår som du kan applicera på en mängd olika sätt. Detta gör att du kan anpassa din löshårsupplevelse. Vanligtvis används av professionella frisörer, hårinslag kan appliceras genom att sys in (till små flätor längs din hårbotten) eller kan limmas eller klippas in.

Syntetiskt löshår

Detta är också det konstgjorda håret. Vissa människor föredrar dem eftersom de inte är bekväma med att bära en annan persons hår. Denna hårtyp är gjord med utvalda fibrer som liknar människohår. Fibrerna har genomgått olika förändringar och idag finns det ännu bättre syntetfibrer. För vissa är det inte så lätt som det brukade vara att se skillnaden mellan de syntetiska fibrerna och människohåret. De har designats på ett sådant sätt att densiteten och strukturen känns precis som människohår. Anledningen till att den fortfarande frodas är att den kräver minimal styling och att den ofta är billig jämfört med människohår. Det är faktiskt det bästa håret om du vanligtvis påverkas av extrema väderförhållanden. Det förändras inte med vädret. Nej, det kommer inte att krusa och trassla som människohåret gör när vädret förändras.

Löshårsmetoder

Kallfusionsmetoden är inte lätt att veta kostnaden av eftersom de varierar per stad och vilken typ av hår du använder samt ditt stylistpris. Cold fusion kallas också för mikrolänk och I-tip-förlängningar. Så många människor är förvirrade av den kalla fusionen och heta fusionen, men vi kommer att bryta ner det här för dig. I det här fallet fäster du helt enkelt några strängar av förlängningen i ditt naturliga hår med hjälp av ett mikrolänkrör. För att installera håret måste du använda speciella vävverktyg. Detta verktyg hjälper till att säkra håret på plats.

Cold fusion är en nyare version av sträng för sträng-metoden som skapades för att vara skonsam mot håret. Med hjälp av den keratinbaserade polymeren fäster du förlängningen på ditt hårstrå. Den bästa fördelen med detta är att du inte behöver använda värmen. Det är då det som gör det till ett bättre alternativ. Denna polymerbindningsmetod använder ultraljudsvågor. Dessa vågor omvandlas till mekanisk energi. Det förekommer bara där du placerar ringen för att fästas på det naturliga håret och därmed bilda en bindning. Denna bindning säkrar håret till de naturliga hårstråna.

Fördelar; Du vet att värme inte är bra för vårt naturliga hår. Denna metod använder ingen värme och detta gör det till ett säkrare alternativ. Du kan lägga till förlängningen även på framsidan av ditt huvud. Du kan applicera den så nära hårbotten och den kommer att smälta naturligt med ditt hår. Du kan tvätta håret på samma sätt som du ofta gör med ditt naturliga hår. Det fungerar även om du har fint hår. Nackdelar; Du bör avsätta tid för processen eftersom det tar så lång tid att fästa. I genomsnitt tar det 4-6 timmar. En erfaren stylist kommer dock att ta 3 timmar. Bindningen som bildas är ofta hård eftersom de är gjorda med koppar.

Keratinvax

Med den här metoden använder du keratinvaxmetoden och den kallas också för U-spetsförlängningen. Observera att detta är en involverande metod som kräver hjälp av en stylist. Det är också en av de mest populära metoderna du någonsin kan ha. Skillnaden är att du har limmet redan fäst vid ändarna av trådarna där du tänker fästa det i håret. Det är också en gammal version av tillägg. Det som kallfusionsmetoden kräver att du använder cirka 20 hårstrån för att fästa på det naturliga håret med en värmepistol. Värmepistolen smälter limmet och fäster det på ditt naturliga hår.

Det stelnar sedan keratinbindningen och till slut plattar den ut den. Den ger dig ett starkt grepp och därför är glidning ovanlig när du använder den. Det är inte konstigt att det är en traditionell stil men fortfarande älskad av många inklusive kändisar. Fördelar; Det håller länge om du underhåller det ordentligt. Håret håller i upp till 6 månader med korrekt underhåll. Bindningen är osynlig så oroa dig inte att folk inte kommer att se att du har på dig förlängningar. I de flesta fall smälter håret med ditt naturliga hår. Det är ett enkelt sätt att få fullt och tjockt hår som också är långt. Det är en typ som ger dig ett stadigt grepp så att du inte kommer att uppleva glidning. De används bäst av dem som har grovt och tjockt hår.

Nackdelar; Du använder värme och lim för installationen som kan skada ditt hår. Du måste använda hjälp av en professionell för anknytningsprocessen. Att ta bort håret är mycket jobb. Du måste vara försiktig så att det inte skadar ditt eget hår. Det tar så lång tid att ansöka. Ungefär 6-8 timmar. Förvänta dig de första dagarna att du känner någon form av huvudvärk, kliande känsla och obehag.

Tejpförlängning

Detta är en löshårstyp som du kommer att fästa inom en kort stund. Det är en hårfusionsförlängningsmetod där du använder förlängningen med små bitar av tejplim för att ansluta till ditt hår. Tejpen som du använder för att fästa är normalt osynliga och de är oftast bara små bitar. När håret växer växer tejpen i förlängningen ner med den också. Det vill säga att du regelbundet måste tejpa förlängningen. Eftersom tejparna ofta är dubbelsidiga kommer du att ha förlängningen inklämd mellan ditt eget hår.

Fördelar; Detta är bland de enklaste och snabbaste appliceringsmetoderna. Du behöver bara minst 1½ timme. Du kan till och med göra DIY hemma. Det är så enkelt att fixa så att du inte ens behöver spendera pengar i salongen. Behöver inte värme för applikationen. Därför behåller ditt hår sin struktur under en längre tid. Det är en säker metod eftersom du sprider vikten över olika delar av ditt huvud. Således tynger du inte ner ditt hår vid något tillfälle.

Det är ganska bekvämt och till och med den mest bekväma förlängningen att använda. Tilläggen är återanvändbara vilket innebär att de kommer att tjäna dig under en längre tid. Det ser naturligt ut och smälter väl in i ditt naturliga hår. Nackdelar; Du måste ge banden minst 48 timmar innan du deltar i några rigorösa aktiviteter. Den här gången härdar tejpen. Om du inte ger den den här gången kanske den inte fäster ordentligt. Du bör inte använda oljiga produkter eller de som är gjorda av silikon på ditt hår när du har tejparna på. Detta kommer att orsaka halka. Simmar du mycket? Det här är inte den bästa stilen för dig. Såvida du inte får en bra tejp, är vissa band vanligtvis röriga, särskilt under återappliceringen.

Flätat löshår

Detta kallas också för en vävd eller flätad förlängning. I det här fallet flätar du helt enkelt ditt hår till slingor och fäster sedan inslagen genom att sy i dem. De används bäst av dem som har tjockt hår. Denna stil fungerar för alla typer av hår. Även om de flesta kvinnor som har afro-hår är de som gillar att göra det. Du behöver inte använda någon form av lim eller värme för att fästa. Det verkar vara ett säkrare alternativ att använda. Men det är bara sant om du går till en stylist som vet hur man gör att slingorna inte blir så täta. Det är dessutom en fantastisk mångsidig stil där du kan bära det lockiga vågiga eller raka håret och kamma det som du vill samtidigt som du täcker ditt naturliga hår.

Fördelar; Den är mångsidig och låter dig styla ditt hår som du vill. Har du det tjocka eller grova håret? det här är din stil. Anses vara ett säkrare val eftersom du inte använder värme eller lim. Den täcker ditt hår nästan på samma sätt som peruken gör. Detta håller den säker från ogynnsamma väderförhållanden. Från längd till volym, du kan få allt med den här stilen.

Nackdelar; Om du har tunt hår är detta inte ditt att prova. Det kommer att försvaga håret ytterligare. Flätorna kommer att orsaka mer smärta och till och med leda till håravfall. Speciellt om din stylist gör dem för tajta. Vissa människor klagar över huvudvärk. Detta händer på grund av att löshåren tynger håret. Du måste tvätta den ordentligt men också torka den ordentligt för att hålla den fri från bakteriebildningen. Var försiktig när du tar bort håret för att säkerställa att du inte klipper ditt naturliga hår i processen.

Clip löshår

Den vanligaste tillfälliga förlängningen är ett klipp i förlängning. Det ger dig längre och voluminöst hår inom några minuter. I själva verket kräver detta ingen hjälp från stylisten. De är den enklaste och mest tillfälliga DIY-metoden. Du kan få dem i flera delar eller en enda del. De varierar i breddstorlek. Du använder därför de tryckkänsliga klämmorna för att fästa håret i ditt eget hår. Faktum är att det inte skadar ditt naturliga hår.

Fördelar; Detta är det enklaste att applicera förlängning som du till och med kan fästa på morgonen innan du går till jobbet. De är också lätta att ta bort på natten efter din dag på jobbet. Du kan använda tillägget precis när du verkligen behöver det. Andra dagar, bara gå utan om du inte vill ha dem. För mångsidighet, köp dem i olika färger och stilar. Det låter dig byta stil då och då.

Nackdelar; Du kan inte lämna dem på håret under en längre tid. Klämman kan belasta håret och orsaka skador. Du får inte sova medan du fortfarande bär dem. Detta är tröttsamt, särskilt om du har den där dagen då du var för trött. Om du har tunt eller fint hår kanske detta inte fungerar för dig. Även om de är små klipp kommer de att synas. Löshåren är inte hållbar och du måste ta hand om den fortfarande för att behålla dem.

Halo löshår

Här har du hårstråna fästa i en osynlig tråd i form av ett pannband. Du kan bära denna förlängning runt huvudet. Och förlängningen kommer sedan att smälta in sömlöst med ditt hår. Det utgör ingen risk alls och det är ganska lätt att bära och ta bort. Du kan litterärt bära den och ta bort den.

Fördelar; Håret är lätt att bära. Det är en tvättbar hårbit. Om du får förlängningen i hårets färg och struktur så smälter den lätt. Du kan borsta håret medan det är på huvudet. Det kommer aldrig att skada ditt hår och det är faktiskt idealiskt för alla som vill ha förlängning även om de är rädda för skadorna. Den ger volym och längd direkt. Nackdelar; Du kan inte ha dem på när du ska bada. Du måste ta bort den. Du kommer inte att använda den om du bär de updo-stilar som en hög hästsvans.

Peruk

Det finns tusentals perukbitar idag. Allt eftersom dagarna går uppfinns fler. De har designats för att efterlikna ditt naturliga hår och det har varit effektivt. De ersätter ditt naturliga hår genom att täcka hela huvudet. De är effektiva av en annan anledning. I de flesta fall upplevde personer som använde dem tidigare antingen skallighet eller håravfall från olika medicinska tillstånd. Idag bär folk dock peruker bara för att ändra sin frisyr. Du kan limma in perukerna för en mer naturlig look, sy i, tejpa in eller använda elastiska band och klämmor. Perukerna som alla andra löshår ovan kommer i form av människohår eller syntetiskt hår. De är gjorda av syntetiska fibrer. Du kan ha dem handgjorda eller maskingjorda.

Fördelar; De är vanligtvis billigare än människohårsperuker. De har minnet så att de kommer att behålla stilen under en längre tid. Du behöver därför inte styla håret dagligen. Du kan använda dem för olika stilar och färger. Nackdelar; Dess glans ser inte naturlig ut. De påverkas lätt av värme. I själva verket kommer trådarna lätt att brinna under inverkan av värme, så håll dig borta från värme. De kanske inte ser realistiska ut någon gång.

Mänskligt löshår

Detta visar jungfruligt hår från länder som Kina, Indien, Brasilien, Peru och andra. Håret är gjort för att efterlikna människohår. Så det är till och med lätt att ta hand om och det känns som om du bär ditt eget hår. Fördelar; De ser så naturliga ut eftersom de är gjorda av människohår. Du bör behandla håret som ditt naturliga hår. Använd samma stylingverktyg och till och med produkterna. Du kan tvätta och borsta det precis som ditt eget hår. Det ger dig mångsidigheten av stilar att prova. Nackdelar; De är mest dyra. Du kan färga det men du bör inte färga det många gånger eftersom det kommer att påverka dess utsikter. Du kan använda värme men var försiktig med värmen eftersom det lätt kan skada håret.

Faktorerna som bestämmer kostnaden

Så många människor älskar löshår men de är normalt rädda för kostnaden. Även om det är sant att löshår kan vara kostsamma, finns det några som är av hög kvalitet och fortfarande överkomliga för den högre befolkningen. När det gäller underämnena ovan gav vi dig en grov uppskattning av pengarna du kommer att skiljas från när du bär de olika typerna av förlängning. Så här förklarar vi för dig vad som ofta avgör kostnaden.

Salongen

Alla salonger är inte likadana. Du har exklusiva salonger och genomsnittliga salonger. Det betyder att de sätter sina priser olika. Dessutom finns salonger ofta i olika städer över hela världen. Priserna skiljer sig i det här fallet. Du förväntar dig inte att kostnaden för att gå till en salong i storstaden är densamma som kostnaden för att gå till en salong på landet.

Där du köper löshåret

Förutsatt att du till och med köper löshår i den exklusiva salongen, blir kostnaden högre. De som kan tricket kommer att köpa håret från tillverkarna och nätbutiker. Med detta köper du ett högkvalitativt hår till ett rimligt pris. Kom ihåg att om du bestämmer dig för att göra en förlängning för dig själv blir priset högt.

>>> Är du intresserad av sminkspeglar? Klicka här.

Metod

Som du har sett i föregående kapitel finns det olika metoder för att fästa förlängningarna. De har också olika och varierande priser. Nedan finns prisutbudet när salongen levererar håret och fäster det i ditt hår. Tejp i förlängning: förlängningen här kommer att kosta dig allt från 2 500 kr 10 000 kr. Kall fusion och v-tips: det kommer att kosta dig 3 000 kr- 9 000 kr. Hett fusionshår: kommer att kosta dig lite mer och på 8 000 kr 20 000 kr.

Längd och vikt

Tillverkarna mäter vanligtvis hårets längd och vikt och detta kommer att avgöra kostnaden. Långt hår kostar dig inte lika mycket som det korta. Detta är enkel aritmetik du vet. Förvänta dig inte att de använder samma mängd hår När håret är långt använder det fler hårstrån än det kortare. Se bara till att du betalar för samma hår som du vill köpa.

Varumärket

Observera att priset för löshår varierar från ett märke till ett annat. Förvänta dig inte samma pris för tillägget du letar efter. Men du kan söka hjälp av stylisterna för att hjälpa dig köpa hår från ett märke som inte säljer hår till allmänheten. De kan ibland köpa håret till en grossistkostnad. Detta kommer bara att hända om stylisten är en certifierad stylist.

Hårkvalitet

Hårkvaliteten avgör också priset. Med kvalitetshår menar vi jungfruligt hår eller Remy-hår eller till och med obearbetat hår. Om du letar efter en kvalitetshårtyp måste priset vara högt. Det som är bra är dock att de flesta av dessa hårtyper gör att du kan återanvända dem under en längre tid.

Struktur

Det finns olika texturer för att passa dina olika behov vid olika tidpunkter. Rakt hår. I det här fallet är håret ofta rakt och slätt och det ser mer ut som det kinesiska håret. Kinesiskt hår sägs vara definitionen av rakt hår vi har på marknaden. Du kan också köpa de som vanligtvis inte har några definierade vågmönster. Billiga bra buntar rakt människohår buntar med stängning mittendel. De är lämpliga för dig om du har rakt hår naturligt. Men om ditt hår är vågigt kan du använda plattjärnet för att räta ut det då och då för att det ska smälta in i ditt naturliga hår. Om ditt hår är lockigt och du skulle älska att bära rakt hår, kan du använda sy-in-metoden. Detta hindrar dig från att ändra strukturen på dina trådar. Men om du måste använda stilarna som förbundna stilar, se till att du texturerar och slappnar av ditt naturliga hår för att det ska blandas.

Vågigt hår. Detta är håret som har vågliknande rörelser på strängarna. Det finns många typer av vågigt hår till exempel vi har. Kroppsvågigt hår som antar sin form. Den har lockarna som det lösaste som finns. Även om det bildar S-lockarna ser det mer naturligt ut. Det beskrivs bäst som håret mellan ditt raka hår och det lockiga. Löst vågigt hår, å andra sidan, har lite mer definition på vågorna. Dess vågor är mycket djupare och de ger dig mer volym. Lockigt hår får dig att känna dig och se yngre ut, särskilt när du får det som ser ut som ditt eget hår. Du kan använda lockarna om ditt hår är naturligt lockigt och det skulle naturligt smälta in. Om du dessutom har rakt eller vågigt hår kan du bära lockarna som peruker eller sy in.

Vanliga frågor om löshår

Hur väljer jag rätt färg för mitt löshår?

Det kan ibland vara svårt att välja rätt färg på löshår från leverantörer som bara har små bilder eller små bilder av låg kvalitet. Många till att använda högkvalitativa bilder i direkt solljus med hjälp av professionell utrustning. Använd vår löshårsfärgguide för att hitta rätt färg för din förlängning! När det gäller vilken färg som fungerar bäst för dig är detta helt upp till personliga preferenser. Vår enda anmärkning är att komma ihåg tumregeln: ljusare färger tenderar att få människor att se yngre ut medan mörkare färger ger en mer mogen look.

Vad är ”remy” löshår?

Remys hår innebär att nagelbanden i håret är riktade åt samma håll. Nagelbandet på ditt hår är det yttre lagret av ett enda hårstrå. Under ett mikroskop ser det här yttre lagret ut som ett gäng små bältros som ligger ovanpå varandra. Med andra ord, när ditt hår växer från din hårbotten, är alla dessa mikroskopiska bältros vända åt samma håll. Med löshår är detta inte alltid fallet. Lågförlängningar av lägre kvalitet kan ha några hårstrån som är upp och ner, vilket kan skapa en “dragkedja”-effekt med andra hårstrån, vilket gör att de låser sig och skapar trassel. Multiplicera detta med hundratals hårstrån och du kan sluta med en hel röra av trassel.

Tappar eller trasslar löshår?

Precis som naturligt hår kommer inslag alltid att fälla och trassla ihop sig lite. Tänk på ditt naturliga hår och det underhåll som det kräver; lägga till ytterligare längd och volym kommer att öka detta underhåll för att förhindra trassel. Men med rätt skötsel kan du minimera löshår och minimera trassel.

Kan jag färga löshår?

Våra Remy Premium Plus löshår är färgvänliga. Att färga förlängningar i allmänhet kan vara knepigt eftersom de redan har bearbetats och färgats. Om du färgar din förlängning ytterligare en gång kommer ditt hår och/eller löshåren att bli skadade eller torra. Välj framför allt en färg så nära din färg som möjligt eller den färg du kommer att ha när förlängningarna appliceras. Vi rekommenderar alltid en professionell färga dina löshår när det behövs istället för att använda ett hemmafärgningskit.

Vilken appliceringsmetod för löshår ska jag välja?

Detta beror på vilken typ av resultat du vill ha och dina dagliga aktiviteter. Om du vill ha tillägg som du inte behöver bära hela tiden och kan installera själv, då är clip-in och flip-in de bästa alternativen. Du fäster helt enkelt klämmorna innan du går ut och det tar dig bara ett par minuter. När dagen är över är det bara att ta fram dem och förvara dem. Om du inte har tid att sätta in ditt hår varje dag, bör du tänka på mer permanenta alternativ. Det finns mycket att välja mellan, som fusion, microbeads och tape-in, och alla ger fantastiska resultat.

Hur matchar jag löshårsfärg till mitt eget?

Om du vill behålla en bild som är diskret, gå till subtila färgade löshår som approximerar eller kompletterar färgen på ditt hår. Nu, om du vill ha återhållsamhet i dina färgade löshår, välj lowlights istället för highlights. Således, om du har mörkt eller brunt hår, är dina idealiska färgval kastanjebrun och rödbrun. Slutligen, för ljusbrunt till blont hår, välj karamellerna och honungen. När det gäller färgmatchning finns det ingen universell regel. Du kan alltid få en hårfärgsring.

Kan jag installera löshår själv?

Med vissa grundläggande färdigheter kan du potentiellt kunna applicera nästan vilken typ av hår som helst. Men vissa är lättare än andra. Clip-in och flip-in metoder är extremt enkla och perfekta för nybörjare. Efter en enkel handledning kan du applicera klipp på några minuter. Tape-ins är också lätta att applicera eftersom de inte kräver några verktyg, du applicerar helt enkelt tejpen. Fusion och mikropärlor är “strängar för strängar”-metoder och du behöver klämmor eller tång för att sätta dem i. De tar lite längre tid än andra metoder och du kommer förmodligen att behöva en hjälpande hand för bakhuvudet. Så om du har en budget och inte vill spendera mycket pengar på salongen, hitta några guider och tutorials som är lätta att följa, och var inte rädd för att försöka göra det själv.

Behöver jag långt hår för att få förlängning?

Nej, ditt hår behöver inte vara så långt för att få förlängning, men det rekommenderas att du har minst 8-10 centimeter långt. På så sätt är det mycket lättare att applicera håret och du kommer att ha mycket fler appliceringsmetoder tillgängliga. Tape-ins rekommenderas vanligtvis för korta lås eftersom de är mycket tunna och diskreta, så de kommer inte att synas.

Kan jag installera löshår på tunt hår?

Det beror på hur tunt ditt hår är. Om det inte är så allvarligt kan du få förlängningar, men du måste vara försiktig med vilka metoder du använder. Flip-ins är den minst invasiva metoden och säkrast för tunt hår eftersom det absolut inte finns något som drar i det och det är minst synligt. Tape-ins är ett annat bra alternativ eftersom de kommer i små, tunna trådar som inte belastar håret mycket. Andra förlängningsmetoder som clips eller mikropärlor rekommenderas inte eftersom de kan skada dina redan tunna trådar och det kommer förmodligen inte att kunna hålla det. Det är bäst att din stylist gör en bedömning av din hårtäthet och rekommenderar det bästa alternativet för dig.

Vilka hårprodukter ska jag använda?

När du tvättar löshår är det viktigt att inte använda starka schampon som innehåller kemikalier. Du vill ha ett milt schampo som är väldigt återfuktande eftersom det är vad dina extensions behöver mest. Se också till att produkten du använder är sulfatfri. Leave-in balsam är en annan viktig del av hårvård. Du bör välja en som passar din textur och skyddar den från skador. Du kan använda ytterligare hårbehandlingar, men gå inte överbord med produkterna.

Kan folk se när jag bär löshår?

Inte. Alla förlängningstyper är helt osynliga och allt folk kommer att se är vackra glänsande lås. Med tanke på att du har blandat ditt hår perfekt och har rätt färg kommer det att se helt naturligt ut. Det är det fantastiska med löshår, du får otroligt voluminöst och långt hår, och alla tycker att det är helt naturligt.

Måste jag styla mitt löshår?

Det är bäst om du stylar dina extensions och tar väl hand om dem om du vill att de ska hålla länge. För det mesta är det inte en tvätt och går-situation, du måste torka dem och ta dig tid för styling. Så det tar lite extra tid och ansträngning om du vill att dina lås ska se perfekta ut. De flesta människor måste styla sina extensions förutom den lilla andelen kvinnor som har samma textur som de flesta mänskliga extensions, vilket är en lätt naturlig våg. Om du inte stylar dem finns det en risk att de inte blandas ordentligt. Till exempel, om ditt hår är helt rakt och du får lätt vågiga förlängningar, när du tvättar dina lockar och inte stylar dem, kommer du att se de två olika texturerna. Det kommer inte att vara sömlöst och det kommer inte att se så bra ut. Eller vice versa, om du har lockar och dina extensions inte exakt matchar dem, måste du styla dem så att de ser naturliga ut.

Kommer mitt hår att blandas med löshår?

Många oroar sig för detta och det enkla svaret är ja. Ditt hår kommer att smälta in perfekt med dina förlängningar, men du måste följa några enkla tips. För att få en sömlös blandning måste du välja rätt färg, eller ännu hellre, ett par olika färger. Om du kombinerar ett par olika nyanser kommer förlängningarna att se mycket mer naturliga ut och blandas bättre med din färg. Det är också en bra idé att klippa förlängningarna, så att de matchar dina naturliga trådar perfekt. Om du har problem med att välja rätt färg finns det färgprover du kan beställa, eller så kan du be din stylist om hjälp.

Kan jag sova med löshår?

Det beror på vilken typ av extensions du har. Om de är permanent på ditt huvud, då måste du ligga med dem. Men se till att inte släppa håret när du går och lägger dig, det rekommenderas att du gör en hästsvans eller en fläta. Det kommer att förhindra mattning och trassel, och dina lås kommer att se fantastiska ut när du vaknar Om du har clip-ins bör du ta ut dem innan du sover. Det är inte nödvändigt att ha dem i sängen eftersom du enkelt kan sätta i dem igen på morgonen.

Hur ofta ska jag tvätta mina löshår?

Till skillnad från naturligt hår behöver extensions inte tvättas ofta. Det är goda nyheter eftersom det kan spara mycket tid. Det rekommenderas till exempel att du tvättar dina clip-ins efter var 20:e användning, vilket är lång tid. När du har permanenta extensions rekommenderas att du tvättar dem en eller två gånger i veckan. Att göra det varje dag eller varannan dag är helt enkelt för mycket, och det gör inget bra för dina extensions.

Är det konstigt att ha någon annans hår på huvudet?

Vi vet alla att Remy extensions är gjorda av äkta människohår som kommer från donatorer som är riktiga människor. Detta är ett faktum som vi alla accepterar utan att ens egentligen tänka på det. Men några av er kanske undrar är det konstigt att ha någon annans trådar på huvudet? För att inte tala om att detta är dött hår vilket gör det ännu konstigare.

Kvinnor som aldrig har använt förlängningar kan bli uttömda av det faktum, men vi kan försäkra dig om att det inte är så konstigt som det kanske låter. I slutet av dagen är det bara hår och vem bryr sig om var det kommer ifrån? Dessutom är allt hår som har samlats in från donatorer rengjort och bearbetat så det finns inget att oroa sig för. Du har åtminstone riktigt hår som ser vackert ut. Enligt vår mening är det många främlingar att bära syntetiska förlängningar som är gjorda av konstgjorda och plastiska material. Det här är inget som borde avskräcka dig från att få en cool hårmakeover.

Kan löshår trilla av?

Detta är en annan stor rädsla för alla som överväger förlängningar och det är förståeligt. Att ha ett inslag lossnar och faller ut offentligt skulle vara så pinsamt och är allas värda mardröm. Även om detta är en mycket rimlig rädsla, måste du förstå att det sällan händer. 99% av gångerna händer det på grund av fel som görs under installation eller underhåll.

Det betyder att det finns åtgärder du kan vidta för att avsevärt minska risken för att detta ska hända dig. Försök först att installera tilläggen korrekt eller få dem att göra professionellt om du inte är säker på dina kunskaper. Även om det här är något de flesta tjejer gör för att spara lite pengar kan det ibland gå fel för tyvärr är inte alla lika bra på det. Om du använder klämmor är det inte mycket fara, ta bara loss väften och försök igen. Tejper, keratin och mikroslingor/pärlförlängningar är lite mer komplicerade när det kommer till misstag. Alla de använder lim eller värme och det kan bli rörigt om du inte vet vad du gör

Kan löshår skada mitt hår?

Det finns många artiklar där ute som talar emot extensions, som hävdar att de kan skada ditt hår allvarligt och bör undvikas. Så är inte fallet och de artiklarna överdriver. Om håret fästs på rätt sätt och vårdas finns det ingen chans att det skadar dina naturliga lockar. Alla olika metoder har testats och visat sig vara 100% säkra. Endast om fästet är felaktigt eller om du helt försummar ditt hår. Det är så skadan uppstår.

Det finns även löshårsskador och om du kan laga dina förlängningar eller inte beror på vad som är den faktiska skadan. Till exempel, om klämmorna eller tejparna lossnar från inslagen, kan det enkelt räddas genom att helt enkelt byta ut dem. Men om skadan är mer allvarlig som att håret i sig är i ett mycket dåligt skick, är chansen liten. Om dina förlängningar är trassliga och ihopknutna kan du prova att göra olika behandlingar, men det fungerar inte alltid och beror på hur allvarlig skadan är. Kom ihåg att du måste vara lite mer försiktig när du bär extensions.

Blir mitt hår tunt på grund av löshår?

Det här är något som har pratats mycket om. Många hävdar att att bära extensions gör dina naturliga trådar tunnare, men det är en myt. Det som händer är att när någon tar av förlängningarna efter att ha använt dem under en längre tid, verkar deras naturliga lås väldigt tunna. Men det beror på att du vänjer dig vid den fantastiska volymen och längden du får och när den väl är borta tar det lite tid att vänja dig vid dina naturliga trådar. Så nej, ditt hår blir inte tunnare på grund av förlängningar, det kommer bara att verka så för att du glömmer hur ditt naturliga hår ser ut och känns.

Vad är kinky löshår?

Detta hår trädde i kraft för att tillgodose kvinnor med hår. Vi brukar ha väldigt små och kinky lockar. Lockarna används bäst av svarta kvinnor som skulle älska att håret efterliknar deras naturliga hår. För längden på löshåren är det lätt att välja längd när du har valt ditt drömhår. Helst för att du ska se naturlig ut bör du hålla dig till inte mer än 10 cm av ditt naturliga hår. Om du vill utöka den ytterligare, lägg till ett extra paket av tillägget. Detta kommer då att öka volymen på löshåren.

Vilken hårlängd passar mig?

Om du har långt till medelhårt hår men du känner att det är för tunt, bör du få förlängningen i exakt längd som ditt eget naturliga hår. Det ger fylligheten till ditt naturliga hår samt rätt vikt till det. Så du kommer att ha voluminöst hår men inte nödvändigtvis längden. Som tidigare nämnt, om du säger att du har ett 25-30 cm hår och du vill ha det betydligt långt. Se bara till att du lägger till tillräckligt med vikt för håret.

Vilket löshår passar min personlighet?

Om ditt hår är väldigt kort bör du köpa hår som når din axellängd. Det är ungefär 25 cm hår. Du kan också använda den längre, men se till att du balanserar vikten. Annars kommer du se konstig ut. Att köpa allt inklusive ditt löshår involverar din energi. Jag tror att det är väldigt lätt för dig att välja vad som fungerar för ditt karaktärsdrag. Men om du har problem med att välja den löshår som passar dina egenskaper så är guiden här.

Perfektionisten

Vad händer om jag är perfektionist och jag vet det? Jag måste köpa håret som passar en perfektionist. För sådana människor ger du oss antingen det perfekta håret eller så lämnar vi inte huset. Jag vet att det är svårt att vara perfektionist för ibland fungerar det till din nackdel eftersom ingen någonsin är perfekt. Den är snygg och märkbar men också lång. Det som gör det raka håret idealiskt är att det har varje hårstrå på sin plats och inga röror. Använd en bob-stil. Om du kan göra ett perfekt snitt med en vinkel som passar ditt ansikte kommer du att ha varje tråd på sin plats igen.

För den roliga äventyrliga kvinnan

Om du älskar roligt och är lättsam med kärleken till äventyr har du minimala eller inga begränsningar. Du kan ta det raka håret och sedan bära det perfekta malaysiska lockiga håret och sedan kommer till och med kroppen/den djupa vågen att fungera för dig.

Den blyga

Det finns några av oss som är födda blyga och vi är inte på väg att ta oss ur vår bekvämlighetszon eftersom vi i alla fall trivs här. Bär den djupa vågstrukturen. Detta är perfekt för dig om du vill komma ut ur din kokong. Det kommer att göra ditt hår voluminöst samtidigt som det förbättrar uppmärksamheten i ditt ansikte. Du kan välja den kortare locken eftersom det ger dig mer stil. Det döljer en del av ditt ansikte vilket gör dig mer bekväm. Den här smälter lätt ihop med ditt eget hår. Det kommer att göra det lätt för dig att se ut som en mycket självsäker person även när du inte känner det ännu. Därför behöver du inte känna dig rädd när du hanterar olika situationer. Du kan prova det långa raka håret. Det kommer att hjälpa dig att känna dig mer självsäker.

Vad händer om jag inte är säker på min personlighet?

Svettas inte med de små sakerna. Välj bara vilken stil som helst som kräver dig. Prova alla stilar och snart kommer du att upptäcka vilken som fungerar bäst för dig. Det finns låt oss säga tusentals färger inom löshår. Men alla av dem kommer inte att få fram det bästa i dig. Förutom allt annat är det normalt hudtonen som spelar roll när man väljer hårfärg. Lägg märke till att även om du kanske är äventyrlig, kanske det där orangea håret du såg din vän bära kanske inte passar dig.

Problemet är att hudtonen skiljer sig även om du kan ha samma hy. Du kommer att känna din hudton när du tittar på din hud i naturligt ljus. Om du märker att den har en rosa eller neutral look, vet att du är cool tonad. Om din hud ser röd eller gul ut under det naturliga ljuset är du varm tonad. Så om du är cool tonad bör du bära de varma tonade hårfärgerna. Å andra sidan, om du är varm tonad du spade bära de svala tonade färgerna. Fortsätt med att välja en färg som ligger nära din naturliga färg och njut av fördelarna som följer med den. Du kommer att se ut som om du bär din naturliga färg. Även om du vill bli vild, se till att du väljer en färg baserad på rätt ton.

Vilka faktorer bör jag tänka på när jag köper löshår?

Innan du väljer löshår bör du dock hitta en som passar din stil. Se till att den kompletterar ditt ansikte och därför tar fram de bästa aspekterna av ditt ansikte. Ändå handlar det om personliga preferenser. Alla som investerar i löshår vet att frågan de bör ställa sig är om investeringen är värd det. Vi vill veta hur länge håret håller innan vi kan investera i det.

Du ser att efterfrågan på hår är över taket och detta gör det lätt för bedragare att våga sig på samma marknader och ljuga för dig. Nyckelordet är, var försiktig när du köper tillägget. Gör din efterforskning och fråga leverantören för att ta reda på några antydningar om illegitimitet. Så när det kommer till kvalitet får du vad du investerar i den. Om du märker att håret är billigare än marknadens utbud, kör eftersom de kan vara bedragare. Eftersom du gör investeringen bör du inte investera i något som inte är värt en krona. Recensionerna från andra verifierade kunder hjälper dig att göra ett korrekt köp.

Hur köper jag det bästa löshåret?

Gå efter kvalitetstillägg. När det kommer till löshår är kvalitetnyckeln. Löshår görs ofta av äkta hår, men kan också göras av syntetiska fibrer. När det gäller kvalitet är autentiska tillägg det bättre valet. De håller längre och ser mer naturliga ut. Men autentiska tillägg är dyra och kanske inte ligger inom din budget.

Om du vill ha långtidsförlängningar, sådana som du vill ha vävda eller limmade i håret, kanske du vill lägga de extra pengarna på riktiga förlängningar. För bästa resultat, skaffa extensions direkt från din stylist och få dem designade för dig. Du vill att extensions ska se naturliga ut, så du bör ha dem färgade och formade för din hårtyp. Om du letar efter förlängningar som du kan ta in och ut, som du inte kommer att ha på dig hela tiden, kan du kanske klara dig med syntetiska förlängningar. Det finns två typer av syntetiska förlängningar: Toyokalon och Kanekalon. Kanekalon-förlängningar har mer fiber, vilket betyder att de är mer motståndskraftiga mot värme. Om du planerar att styla eller locka dina extensions, gå med Kanekalon. Toyokalon är inte lika lätta att styla, men kan hålla längre.

Längden

Beräkna längden du behöver. Innan du gör ett köp vill du vara säker på att du vet hur långa dina tillägg ska vara. Löshår fästs i mitten av ditt hår. Du bör mäta längden på ditt hår från mitten av spetsarna. Lägg sedan till antalet cm du vill ha till detta nummer. Detta bör ge dig en ungefärlig uppfattning om vilken längd du bör köpa. Säg till exempel att du vill lägga till 12,5 cm hår. Längden från mitten av ditt hår till dina toppar är 25 cm. Du skulle vilja ha förlängningar 38 cm långa. Tänk på var mitten av ditt hår hamnar beror på din hårtyp, samt bål- och nacklängd. Därför är det en bra idé att be din stylist om en längdrekommendation innan du gör ett köp.

>>> Är du intresserad av febertermometrar? Klicka här.

Kostnaderna

Lär dig de typiska kostnaderna. Du vill få en känsla av hur mycket tillägg kostar innan du gör ett köp. Du vill inte betala för mycket för förlängningar. Du bör dock vara misstänksam om tillägg är för lågt prissatta, eftersom de kanske inte är av hög kvalitet. Riktiga löshår tenderar att vara mycket dyr. En partiell chef för förlängningar kommer att kosta mellan 4 000 kr och 8 000 kr. Ett helt löshår utformad för att bara fylla ut ditt hår kommer att kosta mellan 13 000 kr och 16 000 kr. Om du vill fylla i ditt hår och lägga till längd blir kostnaden 16 000 kr till 40 000 kr. Syntetiska förlängningar kommer att kosta mycket mindre. Saker som clip-ons eller hårflikar är särskilt billiga. Även om syntetiskt hår inte rekommenderas, är det ett bra alternativ om du har en budget.

Jämför priser

Jämför priser på den lokala marknaden. Det är en bra idé att köpa förlängningar i en butik, så att du kan se till att de passar bra för din hårfärg och struktur. Besök en mängd olika lokala salonger, skönhetsbutiker och varuhus och se vilka typer av tillägg de säljer och till vilka priser. Du kanske vill prata med stylisten på dina lokala salonger och be om förslag baserat på din hårtyp. Som sagt, äkta hår kommer att kosta dig mer. Däremot kanske du kan hitta billigare, syntetiska tillägg. Prisklasser kan variera något från salong till salong och butik till butik, så se upp för mindre prisskillnader.

Gör efterforskningar om en salong innan du bestämmer dig för den. Om priserna är lägre, se till att salongen fortfarande har ett gott rykte. Låga priser kan tyda på dålig kvalitet. Ring också olika salonger och fråga om extra kostnader. Kostnaden för att fästa förlängningarna kommer att variera. Förutom att betala mycket för själva förlängningarna, finns det en arbetskostnad du bör tänka på.

Vad finns det för typ av förlängning?

Titta på långsiktiga förlängningar. Varaktigheten du vill behålla dina extensions på plats gör stor skillnad när det gäller vilka typer du väljer. Vissa extensions håller mycket längre och placeras i håret via saker som varmt lim. Sträng för sträng-förlängningar och slangförlängningar sätts in i ditt hår under lång tid. Vanligtvis måste du gå till en salong för att få dessa typer av förlängningar invävda i ditt hår. Detta kan vara tidskrävande och kostsamt, men kommer att ge dig förlängningar som kommer att stanna kvar på lång sikt. Andra typer av långvariga löshår limmas eller smälts till värmen med hjälp av värme, kyla eller lim. Dessa kräver vanligtvis också ett salongsbesök.

Mikrorörsförlängningar är också långsiktiga, men lättare att applicera och mindre skadliga. Du klämmer fast dessa förlängningar på befintligt hår utan några bindemedel, vilket kan orsaka mindre skada på håret än andra permanenta alternativ. Om du har lite erfarenhet av att arbeta med hår, kanske du kan använda en tubförlängningssats på egen hand. Men de flesta kommer att behöva en salong.

Hitta kortare förlängningar. Alla förlängningar är inte gjorda för att hålla. Om du har en budget, eller helt enkelt inte vill satsa på ett långsiktigt utseende, titta på saker som hårspännen och hårspännen. Hårklämmor och hårspännen är kortare förlängningar, som du klipper eller fäster själv på morgonen när du gör dig redo. De är generellt sett billigare och lättare att tillämpa än mer permanenta åtgärder. Processen med att fästa hårspännen eller flips varje morgon kan dock ta ett tag. Hårklämmor tenderar att vara något dyrare än klipp, men är i allmänhet lättare att fästa.

Förlängning på salong

Se om du har råd med en salong. Salongsbesök kan bli kostsamma. Löshårsalternativ som kräver slang, vävning eller sammansmältning måste nästan alltid göras på en salong. Undersök en mängd olika salonger i ditt område för att få en uppfattning om den genomsnittliga kostnaden för dessa typer av procedurer. Se om den kostnaden ligger inom din budget. Om du inte har råd med en salong, kanske du vill gå med syntetiska hårspännen eller flips som du kan fästa själv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top