De bästa lösnaglarna 2024 – Test av lösnaglar

[tabell]

Klicka här för att se lösnaglar.

Bästa lösnaglarna 2024

Att hålla sina naglar i bästa skick är något väldigt få klarar av oavsett hur mycket tid och energi man lägger ned på jobbet. Om detta är du och du känner att du skulle vilja få dina så perfekta som du drömmer om är lösnaglar ett alternativ. Oavsett vilken stil och preferenser du har finns det lösnaglar i stort sett alla. Genom att skaffa lösnaglar kan du både höja ditt eget självförtroende och få andra imponerade.

Mot all förmodan så är det inte så enkelt att köpa bra lösnaglar på nätet. Eftersom det finns så många olika modeller i olika prisklasser kan det bli svårt att veta vilka lösnaglar som faktiskt är bäst. För att göra saken ännu svårare så tenderar onlineaffärer förstås att undvika att nämna de negativa aspekterna med sina produkter vilket kan leda till att när du väl får hem lösnaglarna så är de kanske inte alls som du förväntat dig.

Något av tråkigaste som finns när man handlar på nätet är när man lägger pengar på någonting för att sedan inse att produkten är långt under ens förväntningar. Om man inte är så insatt kan det därför bli riktigt svårt att köpa de bästa lösnaglarna. Det är just därför som vi här på skönhetsmagasinet.se har skapat en tabell med de bästa lösnaglarna som finns att tillgå. För att garantera att vi endast presenterar högkvalitativa produkter som lever upp till våra läsares förväntningar har vi gjort grundlig forskning om alla lösnaglar som du hittar i tabellen.

Genom att noggrant läsa igenom otaliga mängder kundrecensioner hos fler än 20 olika onlineaffärer, svenska som utländska, har vi kunnat ta fram de bästa lösnaglarna inom varje ovanstående kategori. Att läsa oberoende kundrecensioner ger oftast den klaraste och mest övergripande bilden över hur bra en produkt faktiskt är, det är trots allt köpare som själva vet bäst om hur bra produkter faktiskt är i verkligheten.

Köpguide för bäst i test lösnaglar 2024

Som vi nämnde ovan så är det trots allt inte så enkelt att köpa de bästa lösnaglarna på nätet. När du letar efter de bästa lösnaglarna finns det en del viktiga faktorer som är värda att se över. Förutom dessa viktiga faktorer bör du förstås även utgå från dina egna personliga preferenser och behov. Ifall du är ute efter de bästa lösnaglarna enligt vår forskning bör du kolla i tabellen ovan, men om du fortfarande är bestämd att hitta lösnaglar efter just dina behov så har vi skapat en köpguide just för dig. Här är vilka funktioner och faktorer som du bör se över innan du väljer de bästa lösnaglarna för dig:

 • Form
 • Storlek
 • Varaktighet
 • Tjocklek
 • Mönster
 • Naturligt utseende
 • Nagelbitning
 • Vikt
 • Stil
 • Färg och finish
 • Kvantitet
 • Extrafunktioner
 • Pris

Form

Det är mer än tydligt att denna punkt bara beror på din smak och vad du vill ha för dig, men vi vill prata om varje form som du kan ge dina naglar och vilka som är idealiska för de typer av smaker och tillfällen där du vill visa upp:

Raka lösnaglar: Denna typ av lösnaglar är de vanligaste, eftersom de ger dem ett mycket mer naturligt utseende och är vanligtvis mycket lättare att hantera och underhålla. Om du vill att dina lösnaglar ska se naturliga ut, och du vill kunna bära dem dagligen utan problem, är detta definitivt det bästa alternativet. Runda lösnaglar: Lösnaglar med rund spets är också populära och används ofta. Och de kännetecknas av en mycket slående design. Vissa kräver filning för att forma dem, andra kommer med formen. De är praktiska att ha på sig dagligen och vi rekommenderar dem om ditt arbete är lätt.

Spetsiga lösnaglar: Modetrender utvecklas mer och mer varje dag, vilket även finns i lösnaglar. Dessa naglar anses vara väldigt extravaganta, för det råder ingen tvekan om att ingen har naturligt formade naglar, varför de anses vara så vackert iögonfallande. Oval: Ovala lösnaglar är också en ganska iögonfallande typ, eftersom de ger ett delikat, enkelt och samtidigt knäppt utseende och designen som de är dekorerade med förstärker dem. Dessutom anses denna typ av form garantera en längre hållbarhet även om den inte är särskilt praktisk.

Storlek

Storleken på dina naglar är också en viktig aspekt att ta hänsyn till, eftersom det finns en mängd människor som föredrar att bära dem längre och andra som väljer en kortare och mer diskret typ av naglar, det är upp till dig att veta vilken passar dig bäst. Du kan hitta lösnaglar i alla möjliga storlekar, så allt du behöver göra är att välja den som passar dig bäst, eftersom det är detta som kommer att se till att du känner dig helt bekväm varje gång du bär dem. Naturligtvis hänvisar storleken inte bara till längden, utan också till spikens bredd. Lösnaglar finns i olika bredder, som identifieras på en skala från 1 till 10. Den bredaste av dessa kan mäta cirka 1,5 cm.

Storlek: Med press-on-naglar och akrylnagelspetsar som används för att förlänga naturliga naglar, är det avgörande att välja ett kit som innehåller olika nagelstorlekar för att säkerställa att det finns en falsk nagel som passar varje finger så perfekt som möjligt. I allmänhet gäller att ju fler storlekar ett kit innehåller, desto större är chansen att du hittar naglar som passar. Om du inte kan hitta en lösnagel som passar ett visst finger kan du alltid fila ner kanterna för att få en bättre passform.

Längd: Du bör också tänka på hur långa lösnaglar är. Press-on naglar finns i olika längder, men de flesta är ganska långa. Det är bäst att välja längre naglar eftersom du alltid kan fila ner dem till en bekvämare längd om du vill ha kortare naglar. Akryl- eller gelnaglar som använder form eller akrylnagelspetsar ger dig ganska långa naglar, men du kan fila ner dem också.

Varaktighet

Även om det finns typer av naglar, som kapselnaglar, som inte kräver regelbundet underhåll, är det lämpligt att vara medveten om vissa saker som kan skada dina konstgjorda naglar och andra som gynnar dem, eftersom det gör att de håller längre och håller sig kvar. deras utseende intakt: Det rekommenderas att bära handskar om du ska göra någon form av aktivitet där händerna blir ständigt blöta, oavsett om det är att tvätta kläder eller disk. Detta kommer att förhindra att din manikyr slits ut snabbare än den borde.

Om du vill att dina händer ska se helt friska och vackra ut, är det bästa du kan göra att lägga till lite nagelbandsolja till var och en av dina händer varje kväll, precis innan du ska sova. Detta hjälper till att hålla dina naturliga naglar från att försvagas. Undvik att hantera starka kemikalier, blekmedel är en av de vanligaste kemikalierna när du vill städa, men när du har dina konstgjorda naglar är det bäst att undvika att hantera det, eftersom det kan slitas ut väldigt snabbt. Det bästa med lösnaglar är att de har en enorm mängd design som vi enkelt kan anpassa efter vår smak. Den största fördelen med dessa nageltips är att de håller länge. Gelen som används för att göra dem härdar under en UV-lampa och kan hålla i upp till tre veckor. Akrylnaglar är särskilt gjorda av flera kemikalier, inklusive en polymer, monomer och katalysator.

Tjocklek

Tjockleken på lösnaglar varierar alltid beroende på vilken typ du använder, detta, även om det kan anses vara en ganska ytlig och vag aspekt, är viktigt att ta hänsyn till, då även tjockleken på nageln kan vara en faktor som får dig att känna lättare när du använder dem. Generellt är kapselnaglar inte tjocka, de kommer alltid med en ganska tunn tjocklek som liknar naturliga naglar, medan de som är gjorda med akrylmaterial är tjockare, detta beror på mängden kemikalier de är gjorda med, samt att de är skulpterade. Du bör veta att tjockare naglar är mycket mer motståndskraftiga än tunnare, så om du vill ha en långvarig manikyr för ditt dagliga liv är det bäst att köpa en av denna typ, medan tunnare naglar är mer rekommenderas för speciella tillfällen.

Mönster

Akrylnaglar kan användas för att ge en mängd olika stilar. De kan göras långa, korta, runda, fyrkantiga, spetsiga och till och med stilett. Akrylnaglar kan designas för att matcha alla kläder du bär, från business casual till smoking. De kan vara färgade, präglade eller till och med ha mönster målade på dem.

Naturligt utseende

En annan fördel med lösnageltips är deras naturliga utseende. De är lösnaglar som är gjorda av gel och fästa på dina naturliga naglar. De ser ut som den riktiga varan, men är mycket tuffare och har många fördelar jämfört med riktiga naglar.

Nagelbitning

Många människor har en dålig vana att nagelbita. Även om nagelbitning kanske inte verkar så riskabelt, kan det leda till allvarliga problem. Naglar är gjorda av lager av ett protein som kallas keratin, som kan skadas när människor biter på naglarna. Men när du applicerar konstgjorda nagelspetsar är det färre chanser att du biter på naglarna, mycket ofta.

Vikt

Tyngre nagelspetsar kan vara svåra att bära, speciellt när du planerar att ha dem under en längre period. Det är dock viktigt att leta efter nagelspetsar som är gjorda av lättviktsmaterial. Trots att de är lätta bör dina naglar också vara robusta och hållbara.

Stil

På marknaden kan du hitta ett brett utbud av stilar av lösnagelspetsar. Vissa är runda, medan andra är spetsiga. Du kan välja den stil som bäst matchar dina personliga preferenser. Om du letar efter naturliga naglar, gå med rundkantade naglar, annars kan du föredra andra stilar också. Naglar som enkelt kan filas eller formas kan också vara din högsta prioritet.

Färg och finish

Press-on lösnaglar finns i ett brett utbud av färger. Du kan hitta genomskinliga naglar som du kan måla med ditt favoritnagellack, men de flesta set kommer färdigmålade. Du kan hitta klassiska nyanser som rött, rosa eller naken, såväl som roliga, ljusa nyanser som lila eller turkos eller pastellrosa och lila. Du kan också hitta press-on-naglar i ett ombremönster där flera toner från samma färgfamilj tonar in i varandra.

Vissa press-on naglar har mönster eller design, som en klassisk fransk manikyr eller en slående chevron design. Vissa kit innehåller lösnaglar alla i samma färg, medan andra har en kombination av flera nyanser eller solida färger och mönstrade mönster. Press-on-naglar finns även i olika utföranden. En blank, glänsande cremefinish är vanligast, men du kan hitta kit med matt finish eller glitternaglar. Ett kit kan också blanda nagelfinish, så du får främst glansiga creme finish naglar och några glitter naglar. En blandning av färger, mönster och/eller finish gör att du kan skapa accentnaglar eller anpassa din manikyr så att den verkligen sticker ut. Akryl och gel lösnaglar använder tydliga nagelspetsar eller former, och de flesta kit innehåller klart akrylpulver eller gel. Vissa innehåller dock färgat akrylpulver eller tonad gel, så du behöver inte polera naglarna efter att ha applicerat dem.

Kvantitet

Lösnaglar kommer i kit med olika mängder naglar. Press-on-naglar kommer vanligtvis i set om cirka 28 i en blandning av storlekar, så du bör ha tillräckligt för två manikyrer. Vissa press-on naglar kommer i stora set som innehåller upp till 500 spikar. Akryl och gel lösnagelsatser har vanligtvis tillräckligt med inpackningar eller nagelspetsar, såväl som akrylpulver och vätska eller gel, för åtminstone några manikyrer.

Extrafunktioner

Många lösnageluppsättningar innehåller extrafunktioner som kan hjälpa dig att skapa den perfekta manikyren. De flesta press-på nagelsatser kommer med nagellim, så du behöver inte köpa det separat. Många set innehåller också nagelfilar och/eller buffertar för att hjälpa till att forma naglarna, samt orange pinnar för att trycka tillbaka dina nagelband. Akryl- och geluppsättningar inkluderar ibland tillbehör för nagelkonst också. Du kan hitta kit med nagelborstar, glitter, strass och andra utsmyckningar.

Pris

De mest prisvärda lösnaglar är set som inkluderar press-on-naglar. De flesta kit tillåter minst två manikyrer, men vissa kommer med så många som 500 naglar. Du betalar vanligtvis mer för set som innehåller nagellim. Dessa naglar kostar mellan 50 kr och 150 kr. Dessa lösnaglar är vanligtvis grundläggande akryl- eller gelnageluppsättningar. De innehåller akrylpulver och flytande monomer eller gelbyggare men innehåller vanligtvis inte många andra extrafunktioner utöver nagelformer eller nagelspetsar. Dessa kit kostar vanligtvis mellan 170 kr och 400 kronor. De dyraste lösnaglar är avancerade akryl- eller gelnageluppsättningar. De innehåller akrylpulvret och den flytande monomeren eller gelbyggaren och nagelformer eller spetsar, samt extrafunktioner som nagelglitter, nagelklistermärken och filar. Dessa lösnaglar kostar vanligtvis mellan 450 kronor och 1 100 kronor.

Lista över de bästa lösnaglarna 2024

 • Bäst i test:
 • Populärast:
 • Premiumval:
 • Billigast:

Typer av lösnaglar

Akryl lösnaglar

Din nageltekniker kommer att blanda en vätska med ett pulver och borsta blandningen på dina naglar. De kommer vanligtvis att täcka hela din nagel, men ibland lägger de bara till spetsar eller en flexibel form som de kan skulptera för att förlänga dina naglar. Produkten hårdnar när den utsätts för luft. Du kanske märker en stark lukt under appliceringsprocessen, men det är inte skadligt, förutsatt att rummet har god ventilation.

Skötsel: Med tiden växer akryl ut med naglarna. Varannan till var tredje vecka bör du återvända till salongen för att få dina naglar fyllda. Din tekniker filar försiktigt ner akrylkanten närmast din nagelbädd och fyller sedan i det tomma området mellan din nagelbädd och den befintliga akrylnageln. Borttagning: När du bestämmer dig för att ta bort dina akryler, kommer din nageltekniker att ta bort dem ganska enkelt, utan att tvinga eller bända, efter att du har lagt dina händer i nagellackborttagning i 15 minuter. Om du råkar fånga något, som kanten på en låda, kan hela nageln lyftas bort från nagelbädden. När du bryter den tätningen, du kan få en jäst eller svamp eller bakterier att brygga i det utrymmet.

Gel lösnaglar

Till skillnad från tidigare tandkrämstjocka gelprodukter har dagens geler en liknande konsistens som nagellack. De borstas på dina naglar, nagelspetsar eller nagelapplikationer för att förlänga längden. Efter att din nageltekniker applicerat varje lager måste du sätta naglarna under ultraviolett (UV) ljus i upp till två minuter för att “härda” eller härda produkten. Det finns ingen lukt under appliceringsprocessen. Det har förekommit rapporter om risk för hudcancer från UV-exponering, vilket kan vara ett övervägande, även om du inte utsätts för mycket UV-ljus per session. Geler är dyrare än akryl, men de kan behålla sin färg längre utan att flisa, så du kanske inte har något emot det brantare priset.

Underhåll: Liksom akryl växer geler ut med naglarna och måste fyllas på varannan till var tredje vecka. Din tekniker filar försiktigt ner gelkanten närmast din nagelbädd och fyller sedan i det tomma området mellan din nagelbädd och den befintliga gelnageln. Borttagning: Du kan ta bort de flesta gelnaglar genom att blötlägga dem i nagellackborttagningsmedel. Vissa inpackningar i nagelstorlek är fyllda med nagellackborttagningsmedel, som kan lossa de konstgjorda naglarna tillräckligt mycket för borttagning, utan att torka ut händerna.

Precis som med akryl kan du få en infektion i din nagelbädd om mindre trauman (som att få fingret fast i en dörr eller av misstag slå naglarna mot en bänkskiva eller annan hård yta) får din gelnagel att lyfta bort hela nageln. Med varken geler eller akryl behöver nageln inte lossna helt från fingret för att orsaka en infektion. Om det är löst, men fortfarande fäst, kan det vara tillräckligt för att bakterier eller andra bakterier ska orsaka problem. Dessa naglar använder gelbaserat lack och kräver ett UV- eller LED-ljus för att torka lacket och låsa det i dina naglar. Gelnaglar är robusta och håller i nästan två veckor.

Silkes lösnaglar

Dessa tygomslag limmas på plats för att stärka svaga naglar eller hjälpa en sprucken nagel att växa ut. Vissa omslag är gjorda av siden, men andra är gjorda av linne, papper eller glasfiber. Din nageltekniker kommer att anpassa materialet till din nagels form, hålla det på plats och sedan borsta på lim. Silkes är avsedda att vara tillfälliga, och limmen kommer att lossna inom två eller tre veckor, eller tidigare om du diskar för hand utan handskar. Din nageltekniker kan ta bort eller applicera dem igen vid ditt uppföljningsbesök.

Porslin lösnaglar

Dessa lösnaglar är gjorda av glasfiber. De är dyra då installationskostnaderna är höga, så även eftervården. Vi rekommenderar att du går till en nagelsalong och får dem applicerade av en professionell. Om akryl- eller porslinsnaglar Vissa människor kallar fortfarande dessa porslinsnaglar men de flesta av oss känner dem som akryl. Av alla typer av konstgjorda naglar har den här funnits i flera år, och det beror på att de är populära. Porslinsnaglar appliceras med en flytande monomer blandad med en pulverpolymer och syftet är att skapa en skyddande hård nagel som passar över dina naturliga naglar. Akryl är flytande när den placeras på din nagel och hårdnar när den utsätts för luft.

Nagellindningar

Enkelt uttryckt är nagellindningar klistermärken för dina naglar. Nagellindningar är gjorda av material som siden, linne, glasfiber och tunt papper. De kommer med akryl eller geler så att de kan användas på dina riktiga naglar och även konstgjorda naglar. Eftersom de inte har ett semipermanent grepp som konstgjorda eller lösnaglar, är det mindre troligt att de skadar dina riktiga naglar.

Gör egna lösnaglar hemma

Förbered naglarna

Ta bort gammalt nagellack. Akryl bör appliceras på rena naglar, så ta bort ditt gamla lack innan du börjar. Använd en acetonbaserad, oljefri nagellackborttagare för att ta bort den. Om du har gamla akrylnaglar eller geler att ta bort, blötlägg dem i ren aceton för att ta bort dem. Skala INTE av dem; blötlägg dem tills det lätt kan skjutas undan. Om du drar av den skadar du din egen nagel, vilket gör den mycket tunnare.

Klipp dina naglar. För att ge en bra bas för akrylen, använd en nagelsax eller nagelsax för att trimma dina naturliga naglar till en kort, jämn, hanterbar längd. Några millimeter är bra att ha så att du kan limma fast spetsarna i änden där din naturliga smilelinje är. Använd en nagelfil för att jämna ut dem. Buffa ytan på naglarna. Använd en mjuk nagelfil för att göra ytan på dina naglar något strävare och mindre glänsande. Detta ger en bättre yta för akrylen att fästa på.

Tryck tillbaka dina nagelband. Du vill att akrylen ska fästas på dina naturliga naglar, inte din hud. Tryck tillbaka dina nagelband eller trimma dem för att hålla dem ur vägen medan du ger dig själv en manikyr. Använd en nagelbandsskjutare av trä för att trycka tillbaka dina nagelband. Metallpushers kan användas, men trä är bättre för dina naglar. Om du inte har en nagelbandsskjutare kan en ispinne i trä ersättas. Det är lättare att trycka tillbaka nagelbanden när de är mjuka och blöta, snarare än torra. Blötlägg fingrarna i varmt vatten i några minuter innan du använder nagelbandsskjutaren och arbeta gärna på dem några dagar innan så att de blir extra fina för din behandling.

Sista förberedelsen

Använd nagelprimern. Detta tar bort kvarvarande fukt och oljor från dina naglar för att göra dem redo för akrylen. Detta steg är ett av de viktigaste för bästa vidhäftning. Om olja finns kvar på naglarna, fastnar inte akrylen. Använd en bomullstuss eller helst en luddfri pappershandduk för att försiktigt gnugga ytan på naglarna med aceton. Nagelprimer med syra är gjord med en metakrylsyra, som kan bränna. Var noga med att inte använda för mycket eller få det på huden. Det finns syrafria primers om du är osäker på de sura.

Applicera lösnageln

Applicera tipsen. Hitta rätt storlekstips för din nagel. Om spetsen inte passar din nagel perfekt, fila ner den till storlek. En lite för liten burk ser ofta bättre ut än en lite för stor. Lägg en klick lim på spetsen från sida till sida och applicera den på din naturliga nagel så att den nedre kanten av akrylspetsen är centrerad halvvägs ner på ytan av din nagel. Håll den på plats i fem sekunder för att låta limmet torka. Gör det på alla 10 naglarna, klipp sedan naglarna till önskad längd. Om du av misstag applicerar nagelspetsen sned, blötlägg den i vatten i några minuter för att ta bort den, de torkar nageln och applicerar nagelspetsen igen. Använd bara en liten mängd lim så att det inte vidrör

Gör klart akrylmaterialen. Häll den flytande akrylen i akrylformen och häll lite pulver i en separat skål. Akryl är en stark kemikalie som producerar ångor som kan vara giftiga, så se till att du arbetar i ett välventilerat utrymme. Ladda akrylborsten med akryl. Doppa borsten i akrylformen. Tryck ner den hela vägen och se till att alla bubblor försvinner. Borsta den sedan mot skålens sida för att få bort överflödig vätska. Kör borsten genom akrylpulvret så att en liten, fuktig boll samlas på änden av borsten.

Du kan behöva öva några gånger för att uppnå rätt förhållande mellan vätska och akrylpulver. Den lilla bollen av akrylblandning ska vara fuktig och bredbar, men inte för blöt. Akrylen ska komma bort på borsten, inte droppa av borsten. Ha pappershanddukar till hands om du behöver borsta bort extra fukt och torka av borsten mellan dragen så att akrylen inte fastnar på borsten.

Fortsättning

Applicera akrylblandningen på dina naglar. Börja vid “smile line” – den nedre kanten av akrylspetsen. Platta ut akrylkulan över linan och borsta ner den till spetsen. Sprid ut det snabbt och smidigt så att övergången mellan din naturliga nagel och akrylspetsen blir smidig. Ta en andra boll av akryl och placera den nära ditt nagelband, men inte för nära. Försök med små cirkulära rörelser att få akrylen närmare nagelbandet, utan att röra den, och borsta sedan ner akrylen för att göra en mjuk övergång. Upprepa proceduren med alla tio naglarna.

Kom ihåg att torka av din borste på en pappershandduk mellan varje drag. När du får kläm på det behöver du inte göra det så ofta. Detta för att akrylen inte ska fastna på din borste. Om jag inte sitter kvar på borsten kan du doppa borsten i vätskan medan akrylen fortfarande är våt på borsten och sedan torka av den igen. För att undvika klumpar i akrylen, se till att använda små enstaka drag åt samma håll

Mindre är mer! Har du för mycket akryl på naglarna får du fila i det som känns som en evighet. Att arbeta med små pärlor är lättare i början. Om du applicerar akrylen rätt ska det finnas en mjuk kurva, snarare än en hård linje, där akrylspetsen möter din naturliga nagel. Du kan behöva använda mer än en akrylkula per nagel för att uppnå detta. Applicera inte akrylen på dina nagelband. Den ska börja några millimeter ovanför ditt nagelband så att den fäster på din nagel, inte din hud. Låt akrylen torka. Det ska bara ta cirka tio minuter innan akrylen är helt stel. Testa det genom att knacka på ytan på din nagel med skaftet på din akrylborste. Om den ger ett klickande ljud är den redo för nästa steg.

Efterbehandling

Forma tipsen. Nu när akrylen har stelnat, använd en grov nagelfil (180 grit till exempel) för att forma spetsarna och fila dem till den längd du vill ha. Använd en buffert för att polera ytan på naglarna, 240 grit filen tar bort repor från 180 grit filen. Avsluta med 1000 grit och efter det 4000 grit för extra glans. Med 4000 kan det bli lika glänsande som ett topplack om det görs på rätt sätt! Kom ihåg att använda en liten borste för att damma bort överflödigt nageldamm från borren, så att det inte blandas med nagellacket! Måla naglarna. Du kan använda ett lager klarlack eller välja att måla dem med färgat nagellack. Applicera lacket på hela nageln för att skapa en slät, jämn yta.

Underhåll dina akrylnaglar. Efter ungefär två veckor har dina naglar växt ut. Välj att antingen applicera akryl igen eller ta bort akrylen från dina naglar. Om dina naglar är gröna eller gula eller på annat sätt ser ohälsosamma ut, applicera INTE akryl på naglarna. Svamp och andra nageltillstånd kommer inte att försvinna och behöver behandling! Det blir värre om du applicerar akrylnaglar på den. Nagelsvamp är mycket smittsamt så använd inte odesinficerade verktyg på dig eller någon annan.

Storleksanspassningsalternativ för kunder

Så du har bestämt dig för att ge press-on-spelningen en chans, och just nu har du nått det största hindret hittills. Hur vet jag vilka storlekar min kund behöver? Och när din kund väl har blivit en stammis, behöver du fortfarande storleksanpassa henne och ge henne en extra mängd tips? Så här är de fyra alternativen för att dimensionera din klient, och jag ska bara berätta för dig att de är lite jobb.

Alternativ 1

Skicka eller låt din kund hämta ett storlekspaket hos dig. Du kan debitera henne för detta kit eller så kan du baka in det i ditt sets priser. Det är mycket tid och kommunikation involverat med detta alternativ. Det här alternativet var superpopulärt för ungefär 2 år sedan. Men det var före 2020. På den tiden av relativ frid och normalitet köpte folk tryckpressar för speciella tillfällen eller för att ha något extravagant på naglarna. Något de normalt inte skulle få på sina vanliga salongsbesök. De behövde dem för deras förlovningsfotografering, bröllop eller andra superspeciella evenemang i deras liv. Du och kunden hade tid att planera och så kunde ni vänta lite på den där fram och tillbaka kommunikationen.

Fördelen med att posta ett storlekspaket kan vara tvåfaldigt. Du får en mest exakt passform samtidigt som du bara fokuserar intensivt på 10 nagelspetsar, och din klient kan också öva på att limma och applicera hemma. Helst skulle du skicka henne alla 10 tips av önskad längd och form hon är intresserad av. Och om hon var intresserad av mer än en stil kan du skicka ytterligare 10 tips av en annan form och storlek, i vilket fall du kan och bör debitera extra för det extra dimensioneringsalternativet.

Och detta beror på att din kund inte kommer att ha samma storlek, till exempel i en kort fyrkant, jämfört med en spetsig stilett. Tips, speciellt i olika nagelformer och märkesnamn, varierar tyvärr något även när de är från samma märke. Och vi kommer att prata om ett av mina favoritmärken för nageltips mot slutet av den här videon. En ytterligare fördel med den här storleksmetoden är att om storleken är felaktig är skulden för det mesta av dina händer eftersom det var kunden som dimensionerade sig själv.

>>> Är du intresserad av nagellack? Klicka här.

Nackdelar med alternativ 1

Som jag redan nämnt, väntetid. Det kommer att ta minst två dagar för detta storlekspaket att nå din kund. Och när din kund bestämmer sig för att anpassa sig själv och sedan återkomma till dig om storleken kan det lätt bli en veckas väntetid, minst. Och vad händer om ditt kit försvinner med posten?? Hoppsan.

Ett annat potentiellt missöde med detta storleksalternativ är risken för att en nagel kan skadas under transporten eller att din kund förstör den. I så fall skulle hon inte ha en reserv. Och sedan kommer du att lämnas att slumpmässigt posta i en spik… ja, bara en. Och inte bara fastnat för att posta det, utan också designa om det där tipset. Också med det här storleksalternativet kunde du ha skapat hennes set 3 gånger om med tanke på den tid det tar att kommunicera fram och tillbaka. Naturligtvis kan din kund, om hon bor lokalt, hämta detta kit, och det kan påskynda saker och ting lite, men du spenderar fortfarande tid på att kommunicera fram och tillbaka. Så om tid betyder pengar för dig kanske det inte är det bästa beslutet för dig att skicka ett kit som ett storleksalternativ.

Alternativ 2

Dela ett kort klipp med dina kunder om hur de ska dimensionera sina nagelbäddar. Jag såg det här riktigt coola tipset på nätet där man tar en bit tejp och gör markeringar på den, sedan strippar man den där tejpbiten och lägger den på en plan yta och mäter den i millimeter (vilket man kan göra genom att ta centimetersidan av en linjal och multiplicera talet med 10). Det här alternativet är mycket bättre än alternativ 1 enligt vån mening. Du behöver inte veta hur din kund storleksanpassar sig i olika stilar eftersom du går bort från storleken på hennes naturliga nagelbädd, vilket inte förändras. Eftersom det är upp till dig att dimensionera henne rätt, bör du skicka henne en extra spikspets eller 2 om du inte kan välja mellan storlekar.

Det är förmodligen den mest exakta avläsningen för att mäta, och så du kan anpassa en uppsättning så liten som 10 nagelspetsar (eller 12 … om du är snäll). Du behöver inte heller vänta på att postpaketet ska komma till din kund, och du behöver inte heller spendera de extra pengarna på storlekspaketet och skicka det. Det här alternativet sparar dig bara lite tid. Du väntar fortfarande tålmodigt på att din kund ska sitta ner och göra den här mätningen via dina mätinstruktioner… Och om du inte har en deadline är läxor läxor, och de kommer förmodligen inte att bli gjorda förrän du följer upp. Det är helt enkelt så det går.

Alternativ 3

Erbjud olika storlekar. Som en liten, medium eller stor storlek. Det här storleksalternativet övervägde jag verkligen, medan jag tänkte på press-on om två år. Det är förmodligen det mest flexibla för både dig och din kund. Så i det lilla påtryckningssetet kommer du att inkludera tunnare naglar. I ett medelstort set erbjuder i stort set kan du erbjuda dubbel noll till och med storlek för varje storlek (small, medium eller large). Det betyder att du skapar mellan 14-18 totalt. Så återigen superflexibel och felmarginalen för dimensionering är fortfarande relativt låg, och din klient får några extra tips, vilket troligen skulle vara. göra henne superglad.

Den största fördelen med det här alternativet är att du utesluter kommunikation fram och tillbaka, vilket återigen bara kan leda till en paus i produktionen. Nackdelarna med detta alternativ för dimensionering är relativt små. För en måste du uppdatera rullgardinsmenyn för din kundvagn för att välja SML och formen på spetsen som är fäst vid varje storlek. Dessutom börjar du investera mer tid genom att skapa fler tips, men jag tror att du kan överföra det i din kostnad.

Alternativ 4

Gå in i fullt produktionsläge och skapa bara leveransklara set, av endast din mest populära design. Du kommer inte bara att skapa varje nagelspetsstorlek utan dubbla upp på några par. Mellanstorlekar tenderar till exempel att vara ganska intressanta eftersom din klient kan ha samma storlek på ring och index eller mitten och ring. Och jag tror att storlek 4 är den mest universella, nästan alla dina kunder kommer att behöva en storlek 4 eftersom det är den spetsstorlek jag fick slut på först när jag gjorde extensions i salongen.

Med storleksalternativ #4 finns det noll kommunikation mellan en kund och dig själv och du är full av en produktionsmaskin, och din kund får bara hoppa på och handla när du släpper.  Nu oavsett vilken storleksmetod du väljer, vänligen ladda på den högre delen. Press-Ons kan ta allt från 45 minuter till 2 timmar, och du vill definitivt ta betalt för din tid. Låt oss bara säga minst 200 kronor per timme, om du räknar materialkostnaden, ditt arbete och den minimala kostnaden för att driva den här typen av affärsverksamhet. Jag tror att den här frågan förvirrar de som har valt storleksalternativ 4 att bara gå på fullt produktionsläge. Och om det är din storleksmetod och du inte vill anpassa dig till enskilda kunder, kan du helt enkelt ange att varje uppsättning säljs som den är på din webbplats.

Men om du ville vara lite mer flexibel och vill anpassa dig till hennes storlek, skicka ändå till henne extramaterial så kan hon berätta vilka specifika nummer hon vill ha extramaterial av. Sedan är det helt upp till dig om du vill skapa en rabattkod som hon kan använda i kassan. Jag tror att jag personligen inte skulle gå igenom besväret och bara konstatera att mina set innehåller X antal tips och säljs som de är. Men det är din sak och det fina med det är att om det inte stör dig så kan du vara kreativ med dina undantag.

Vanliga frågor om lösnaglar

Vad finns det för tips att tänka på med lösnaglar?

Gå till ett proffs för att få dina naglar. Hemmaprodukter kräver mycket skicklighet, mycket mer än gör-det-själv hårfärg. Dra inte av dina konstgjorda naglar. De är designade för att fästa vid nageln, så om du drar av dem dras det av det översta lagret av din nagel. När de är av ska dina egna naturliga naglar se friska ut. Gå till ett proffs för att få det gjort rätt. Se till att de är gjorda med ABS-material eftersom de är miljövänliga. Lösnaglarna ska sitta perfekt i dina nagelband och inte sticka ut. Välj den form du vill ha och trimma eller skär den noggrant till din storlek. Det är alltid en bra idé att kontrollera dess hållbarhet, robusthet och låsteknik innan du köper lösnaglar.

Välj en nageltekniker baserat på rekommendationer från vänner, snarare än att basera det bara på plats eller pris. Många människor går in i salongen på samma gata för att de ser ett pris i fönstret som ser attraktivt ut, men de får inte samma service som de skulle gå till någon utbildad med rätt kompetens. Om din nageltekniker inte är erfaren kan hon fila din nagelplatta för tunn när du applicerar geler eller akryl, vilket kan skada dina naglar.

Din nageltekniker bör tvätta händerna innan du arbetar med dina naglar och be dig göra detsamma. Lämna dina nagelband ifred. Låt inte någon på nagelsalongen klippa eller trycka tillbaka dina nagelband. Att bryta förseglingen mellan din nagel och nagelbädd kan leda till infektioner. Förbind inte eller försök reparera en skadad nagel själv. Gå till en professionell så att du inte får en nagelinfektion. Fråga din tekniker hur du sköter dina naglar mellan besöken. Det är viktigt att få en bra, kunnig nageltekniker, någon som kan lära dig hur du underhåller dina naglar ordentligt. Säg till om något verkar fel. Berätta för din tekniker om du har ont efter att dina konstgjorda naglar har applicerats, eftersom de inte ska göra ont. Om du utvecklar utslag eller klåda runt fingertopparna eller dina ögon, ansikte eller hals att du kan fråga din läkare om du är känslig för någon av ingredienserna i dina konstgjorda naglar.

Ytterligare tips

Organisera naglarna först. Innan du applicerar löspress-på-naglar eller nagelspetsar, gå igenom storleksalternativen för att välja en nagel som passar varje finger. Lägg ut dem i rätt ordning så att du vet exakt vilken som sitter på vilket finger. Börja med lösnaglar som är lite längre än du tror att du vill. Du kan alltid klippa och fila ner dem efter att ha applicerat dem om de är för långa, men du kan inte göra någonting om de är för korta.

Applicera genomskinligt lack på dina naglar först. För att undvika att skada dina naturliga naglar för mycket, applicera ett par lager klart nagellack och sedan ett glitterlack innan du applicerar lösnaglar. När det är dags att ta bort naglarna lyfter du lacket istället för lager av din naturliga nagel. Låt dina naglar andas. När du tagit bort lösnaglar, ge dina naturliga naglar lite tid att andas. Applicera inte något nagellack. Behandla dem istället med en nagelförstärkare eller nagelbandsolja för att reparera eventuella skador som lösnaglar kan ha orsakat. Lösnaglar ska aldrig göra ont när du har dem på dig. Om du känner något obehag efter att ha applicerat dem, ta bort dem direkt.

Tyvärr kan lösnaglar orsaka skador, som att dina naturliga naglar blir tunna och försvagade. Det är vanligtvis bäst att spara konstgjorda naglar för speciella tillfällen och ge dina naturliga naglar tid att återhämta sig efter att ha använt falsk manikyr. Försök aldrig att skala eller bända bort lösnaglar. Produkterna som används för akryl- och gelnaglar, samt limet som används för press-on-naglar, är designade för att säkert fästa på dina naglar. Om du försöker dra bort naglarna kan du sluta ta bort naglarnas översta lager och orsaka allvarlig skada. Blötlägg dina konstgjorda naglar i aceton för att lossa de vidhäftande materialen försiktigt, så att naglarna lossnar utan större ansträngning.

Vad är lösnaglar?

Lösnaglar är en typ av naglar gjorda av syntetiska material, antingen gel eller harts. De placeras över de naturliga naglarna och är skulpterade med olika verktyg för att ge dem ett mycket mer realistiskt utseende. Lösnaglar kan ha olika presentationer och till och med olika nivåer av motstånd, allt beror på vilket material de är gjorda med och naturligtvis vilken typ av naglar som folk bestämmer sig för att använda.

Vilka är fördelarna med lösnaglar?

En stor fördel med konstnaglar är att de är en mycket övertygande ersättning för naturliga naglar. De brukade användas för att ersätta förlorade naglar helt, men med tidens gång och den ständiga utvecklingen av modetrender började de bli erkända som något rent estetiskt. Som en helt övertygande ersättning för naturliga naglar anses de vara ganska bekväma och lätta, vissa hävdar till och med att de känns som sina egna naglar, vilket är en ganska stor fördel och en pluspoäng.

Mängden design som finns är nästan oändlig, eftersom manikyrer alltid skapar och framför allt experimenterar; tack vare detta kan vi hitta från enfärgade naglar till regnbågsnaglar med strass, självklart är det upp till dig att välja den design som passar dig bäst och som passar dig bäst. De skyddar naturliga naglar från starka kemikalier. Det finns ett stort utbud av mönster. De passar dig perfekt. De är mycket motståndskraftiga. Nackdelar, deras felhantering kan orsaka en infektion. Överanvändning kan stoppa tillväxten av den naturliga nageln

Vad bör jag välja av akryl-, gel- eller kapselnaglar?

Lösnaglar kan komma i olika presentationer, samt vara gjorda med olika material; för ett bättre val och för att veta vilken typ av lösnaglar som är bäst för dig är det viktigt att du känner var och en av dem väl, så idag hjälper vi dig att känna till dem. Akryl lösnaglar: Detta är den mest använda typen på grund av sin stora hållbarhet. De är gjorda med ett akrylpulver som aktiveras med en vätska som kallas monomer. Akrylpulver har nästan samma hårdhet som porslin, varför den här typen av naglar är så tåliga.

De kräver mycket hårt arbete, eftersom de måste skulpteras för att ge dem ett mycket mer naturligt utseende; så klart, liksom deras hållbarhet kan vara en fördel, det kan också vara en nackdel, eftersom du måste vara mycket försiktig när du tar bort dem, annars kan du skada din riktiga nagel. Gel lösnaglar: Ett annat utmärkt alternativ om du vill ha en mer naturlig nagel. Dessa lösnaglar är gjorda av UV akrylgel, som härdas med hjälp av ultraviolett ljus. De är ganska vackra och variationen av mönster som kan göras på dem är mycket bred.

Det bästa med den här typen av naglar är att de som sagt ger ett mycket mer naturligt utseende och kräver inget underhåll, däremot är de ömtåliga så det är klokt att hantera dem varsamt. Kapselnaglar: Dessa anses vara det snabbaste alternativet när du vill ha en vacker, perfekt och samtidigt praktisk manikyr. Kapselnaglar är gjorda av en typ av halvhård plast. För att använda dem behöver du bara speciallim och en fil.

Vilka är de mest populära designerna för lösnaglar?

Som vi redan har nämnt förändras trenderna i modevärlden mer och mer och detsamma gäller för alla estetiska aspekter. Lösnaglar kunde naturligtvis inte lämnas bakom, för varje dag visar de oss de vackra presentationerna de kan ha: En design som utan tvekan har satt spår i manikyrvärlden. Nagelspetsar med gnistrande strass är idealiska för dem som tycker om en mycket mer glamorös look, eftersom de utan tvekan är en av de vackraste designerna du kan hitta. Perfekt att använda på galafester.

Matta lösnaglar: Ännu en perfekt design för dem som älskar elegans. Matta lösnaglar behöver inte för många detaljer, eftersom deras vackra nyans gör jobbet för att vara iögonfallande perfekt. De är en mystisk och glamorös typ av naglar. De är idealiska för avslappnade utflykter eller cocktailpartyn. Gradient lösnaglar: Manikyrer överraskar oss mer och mer med sin fantastiska design och vi kan bestämt säga att denna typ av lösnaglar är en av de vackraste du kan köpa, eftersom gradienten anses vara en annorlunda, vacker och mycket modern typ av lösnaglar. design. Det bästa alternativet för en avslappnad och modern look.

Enkelt uttryckt är nagellindningar klistermärken för dina naglar. Nagellindningar är gjorda av material som siden, linne, glasfiber och tunt papper. De kommer med akryl eller geler så att de kan användas på dina riktiga naglar och även konstgjorda naglar. Eftersom de inte har ett semipermanent grepp som konstgjorda eller lösnaglar, är det mindre troligt att de skadar dina riktiga naglar.

Hur bär man lösnaglar utan att skada riktiga naglar?

Innan du applicerar några lösnaglar på dina riktiga naglar, se till att du har tvättat händerna ordentligt och klippt dina naglar och nagelband. Fukta händerna i god tid för att ta bort smuts och fett. Torka av eventuellt nagellack du har på. Lägg ut alla naglarna framför dig och se till att de passar dina riktiga naglar ordentligt. Applicera lim på naglarna (men inte för mycket), tryck ner lösnageln i 10 sekunder och du är klar. Om du inte följer dessa instruktioner ordentligt kan det leda till skadade naglar, hudsvamp, hudinfektioner och ibland, i värsta fall, kan det leda till hudcancer. Se till att verktygen du använder eller som din nageltekniker använder är av hög kvalitet och ordentligt sanerade före varje användning. Ohygieniska verktyg kan orsaka en hel del mindre och större hudproblem på lång sikt. Om lösnaglar känns mycket obekväma eller kliar, ta bort dem omedelbart.

Hur tar man bort lösnaglar?

Klipp först ner konstgjorda naglar från toppen. Använd sedan en nagelfil för att tunna ut akryl- eller topgelcoaten. Blötlägg bomullsbollar i aceton och vira dessa bollar runt naglarna. Använd ett andra lager aluminiumfolie för att täcka naglarna. Låt det sitta i 20 minuter. Nu blir det lättare att dra bort dina lösnaglar. Nu när du har en komplett lista över de bästa designerna för konstgjorda naglar och en användbar guide för att köpa dem, vilken stil skulle du vilja testa först? Vi gillar fransk manikyr för dess subtila elegans och eleganta skönhet. Men vi gillar också en kromfinish. Dela dina nagelkonstbilder med oss. Berätta för oss vilka du gillar, vilka du inte gillar och vilka du är sugen på att testa. Tills dess, håll dina naglar friska, glada och starka!

Vilka lösnaglar är minst skadliga?

Som nämnts ovan är nagellindningar det säkraste då de i princip är klistermärken som kan appliceras och dras av när som helst. Tillsammans med dessa sägs gelbaserade lösnaglar vara de minst skadliga. Gelnaglar ger en mer naturlig och glansig finish. Till skillnad från med akryl, om de gelbaserade naglarna grundmålas korrekt, blir det inga skador på nagelbädden. De härdar snabbare än akrylnaglar, eftersom de härdas under UV-ljus är mer flexibla än akrylnaglar. Har du någonsin hört talesättet “för mycket av något kan vara en dålig sak?” Jag antar att du har ditt svar. Nej, lösnaglar är inte nödvändigtvis dåliga för dig. Men hur du använder dem, hur länge du använder dem och hur du tar hand om dem kan göra stor skillnad.

Hur gör man akrylnaglar?

Bland olika typer av lösnaglar är akrylnaglar de mest populära. För att skapa akrylnaglar blandar tekniker två element monomer och polymer och applicerar sedan blandningen över naglarnas naturliga yta med en specialiserad borste. Efteråt är allt du behöver göra att vila naglarna och låta akrylen torka ner. Den här gången kan du forma dina konstgjorda naglar till vilken form du vill.

Akrylnaglar är slitstarka med god bindningsförmåga. För nageltekniker är det väldigt bekvämt och enkelt för dem att applicera. Det överkomliga priset är en annan fördel som du kan ta reda på med akrylnaglar. Vad är mer attraktivt än att ha en anständig nagelförbättring som kan hålla länge utan att betala för mycket? Men akrylnaglar är förmodligen obekväma på något sätt. De är tyngre än andra konstgjorda naglar, så du kan känna dig obekväm när du använder dem. Dessutom, eftersom tunga kemikalier används för att skapa akrylnaglar, kommer de att lukta under processen att applicera eller blötläggas.

Hur ser gel lösnaglars procedur ut?

Om du vill ha en naturlig manikyr med en glansig yta är gelnaglar det lämpliga valet. Gelnaglar skapas på samma sätt som akrylnaglar, men med hjälp av gelbyggare för att applicera över nagelytan istället för polymer-monomerblandningen, låt den sedan torka under UV-ljus. Gelnaglar har lättare vikt och släpper lite lukt under applicering eller borttagning. Genom att använda gelnaglar kommer du att känna dig mer bekväm och dina naglar ser naturliga ut. Trots uppenbara fördelar är gelnaglar dyrare och lätta att lyfta. Det är inte särskilt populärt i vissa delar av landet, så ibland kan det vara svårt att få en gelnagelservice. Dessutom kan gelnaglar vara mycket skadliga för hälsan. Vissa kunder kan ha allergiska åtgärder med gelnaglar när huden runt nagelbanden blir öm och kliar. Get nails skapar också mycket fint damm som kanske inte är bra för hälsan.

Vad är omslagslösnaglar?

Till skillnad från tidigare konstgjorda naglar är omslagsnaglar gjorda av liknande material som linne, fiber och siden. Wrap-naglar bildas av många lager av siden, pulver och lim. Linne, fiber eller siden skärs till önskade former och limmas sedan över ytan på naturliga naglar. Wrap-naglar kommer att vara lösningen, vilket hjälper till att stärka de svaga nagelspetsarna. Wrap nail är den äldsta typen av lösnaglar och finns inte på många nagelsalonger idag. De är lätta och ofarliga för hälsan eftersom de inte släpper ut damm eller kemisk rök. Emellertid kan lindningsnaglar orsaka öppna porer, vilket skapar en gynnsam miljö för svamp och andra bakterier. Sammanfattningsvis är akrylnaglar fortfarande det lämpligaste valet av konstgjorda naglar. Nuförtiden kan nageltekniker lägga en gelcoat ovanpå akrylnaglar för att ge dem ett glansigt utseende på gelnaglar men ändå behålla alla fördelarna med akrylnaglar.

Hur hanterar man nagelproblem?

Att täcka över sköra, mjuka eller skadade naglar kan förvärra befintliga nagelproblem. Konstgjorda naglar kan förlänga korta naglar, vilket gör att dina fingrar ser långa och smala ut. De kan också vara hårda för dina naglar. För att få akrylnaglar (en typ av konstgjorda naglar) att fästa måste ytan på dina naturliga naglar filas tills de känns sträva. Detta gör dina naturliga naglar tunna och gör dem svagare. Kemikalier i produkterna som används för att applicera konstgjorda naglar kan irritera huden runt dina naglar och på andra ställen.

Listan över hälsorisker slutar inte här. För att ta bort konstgjorda naglar behöver du ofta blötlägga i aceton eller fila bort dem. Om du vill bära konstgjorda naglar i mer än några veckor behöver du korrigering varannan till var tredje vecka för att fylla i luckorna som uppstår när dina naglar växer. Frekventa touch-ups kan allvarligt skada dina naturliga naglar. Kort sagt, konstgjorda naglar kan lämna dina naglar tunna, spröda och uttorkade. Ändå älskar vissa människor utseendet på konstgjorda naglar. Om du är en av dem kan dessa tips från hudläkare hjälpa dig att minska skadan:

Välj blötläggningsgelnaglar istället för akrylnaglar. Medan gelnaglar kan orsaka sprödhet, fjällning och sprickbildning, är de mer flexibla än akrylnaglar. Det betyder att dina egna naglar är mindre benägna att spricka. Du kommer att vilja be om gelnaglar som suger av snarare än sådana som måste filas av. Gå till en salong som använder ett LED-härdningsljus istället för ett UV-härdningsljus. Gelnaglar kräver ultraviolett (UV) ljus för att stelna. LED avger lägre nivåer av UV-strålning än ett UV-härdande ljus. Ett LED-ljus härdar också snabbare, vilket minskar din UV-exponering.

Ytterligare information

Be din nageltekniker att hoppa över klippningen av nagelbanden. Nagelbanden trimmas ofta när du får någon typ av manikyr. Det är ett problem. Nagelband skyddar dina naglar och den omgivande huden från infektion. När du klipper eller klipper dina nagelband är det lättare för bakterier och andra bakterier att komma in i din kropp och orsaka en infektion. Nagelinfektioner kan ta lång tid att försvinna. Avskurna nagelband tenderar också att kännas sträva när de växer ut igen, så en nageltekniker kan fortsätta att trimma dina nagelband för att hålla dem släta. Reservera konstgjorda naglar för speciella tillfällen. Om du älskar utseendet på konstgjorda naglar, kan få dem endast för ett speciellt tillfälle minska nagelproblem. Tid utan konstgjorda naglar ger dina naglar en chans att reparera sig själva.

Vad bör jag tänka på innan jag sätter på lösnaglar hemma?

Storleken

Alla naglar är inte likadana. Tack och lov kommer många manikyrsatser med flera storlekar så att du kan få den mest realistiska looken. Om du är en nybörjare med lösnaglar, välj ett kit med många storlekar tills du blir bekant med ett märke som har den bästa storleken för dig.

Formen

Lösnaglar finns i flera olika former, så du kan välja det alternativ som passar din stil. Du kan ändra formen på lösnaglar genom att fila dem, men de måste vara tillräckligt långa för att ge dig extra nagelmaterial att fila bort för att skapa din egen form. Runda eller ovala: Dessa naglar är det vanligaste alternativet och fungerar bra om du gillar att ha dina naglar lite kortare. Fyrkantiga: Dessa lösnaglar har en platt kant och avskurna hörn och är en annan populär variant.

Om du gillar att bära dina lösnaglar ganska långa, föredrar du förmodligen mandel-, stilett- eller kist-/ballerinanaglar. Mandel: Dessa naglar har en oval form som är filad längs kanten för att skapa en rundad spets. Stiletto: Dessa naglar är filade till en skarpare spets än mandelformade naglar. Kista: Dessa naglar har en liknande form som stilett men är filade till en fyrkantig spets snarare än en spets.

Se till att dina egna naglar är förberedda

Att applicera lösnaglar börjar med dina egna naglar, inte akrylnaglar. Se till att du inte har på dig något gammalt lack. Du kan sedan fila dina naglar så att de alla har ungefär samma form och storlek.

Glöm inte dina nagelband.

Dina nagelband kan vara små, men de är fortfarande en viktig del av din mani. Tryck försiktigt tillbaka dem innan du applicerar dina lösnaglar så att de är ordentligt förberedda. Spara dock nagelbandsoljan till en annan gång eftersom det potentiellt kan förstöra nagellimmet som säkrar falsies ordentligt.

Tänk på kurvan på dina lösnaglar

Var inte så fokuserad på längden att du glömmer kurvan. Vissa lösnaglar är väldigt raka medan andra har en böjd design. Fundera på vad du vill att ditt slutliga utseende ska bli och vad som kommer att vara lättast för att göra alla dina dagliga aktiviteter.

Tänk på vilken look du vill ha

Vill du ha en naturlig finish eller vill du ha något roligt? Om du är sugen på lite pizzeri, prova en uppsättning akrylnaglar som är målade eller redan har nagelkonst. Det kommer att spara dig så mycket tid.

Du kommer förmodligen att behöva forma om botten av naglarna.

Du vet att du måste trimma och fila den övre delen av dina falser, men du kanske inte inser att du förmodligen kommer att behöva göra samma sak till botten. Allas nagelbäddar är olika så ingen akrylnagelform kommer att passa din perfekt. Använd en nagelfil och manikyrsax för att forma dina akrylnaglar för att efterlikna din faktiska nagelform för den mest realistiska finishen.

Låt limmet torka helt.

Du tillbringade all den tiden med att applicera dina lösnaglar, så se till att du ger dem tillräckligt med tid att “sätta sig”. Att låta dina falsies torka helt är lika viktigt som att låta ditt nagellack torka.

Försök att underhålla dem.

Om du tillämpade, ignorera dem inte helt förrän det är dags att ta bort dem. Gör en snabb kontroll av dem i din morgonrutin för att säkerställa att de fortfarande sitter fast ordentligt. Det är mycket bättre än att en nagel slumpmässigt faller av i din lunch eller på tunnelbanan.

Du måste ta bort dem ordentligt

Börja inte slita bort de där lösnaglarna eftersom det kan skada dina egna siffror. Följ instruktionerna på baksidan av dina lösnaglars förpackning. Vissa föreslår att du blötlägger naglarna i nagellackborttagningsmedel medan andra rekommenderar att du använder en produkt som är speciellt utformad för att ta bort förfalskningar.

Vilken typ av lösnaglar är bäst?

Gel- och akrylnaglar fungerar på liknande sätt, förutom att akryl- eller porslinsnaglar är hårdare på din naturliga nagel. Gelnageln kan stärka kortare naglar och få fingrarna att se längre ut. Akrylnaglar ser också mindre naturliga ut, speciellt om de appliceras felaktigt. Å andra sidan ser gelnaglar mer naturliga ut eftersom det är en typ av tjockt nagellack som gör dina naglar starkare. Men av de tre artificiella nageltyperna är SNS-systemet det mest populära av flera skäl: De ser naturliga ut: Dessa naglar ser helt naturliga ut och är tunnare än de andra två alternativen. Starka men lätta: SNS-naglar är hållbara och starka men känns lättare och mer flexibla. Snabb applicering: SNS är mycket lätt att applicera och teknikern behöver kortare tid för att fila ner nageln.

Av de tre alternativen är akrylnageln förmodligen den billigaste och kan variera från cirka 300 till 600 kronor. Dessa är dock mindre bekväma och har mindre livslängd än de andra två alternativen. När det kommer till gel eller SNS är priset konkurrenskraftigt. Båda alternativen har samma kostnad. Det är egentligen bara en fråga om preferenser om vilken färg och typ av nagel du vill ha. Goda nyheter! Du behöver inte nödvändigtvis gå till en nagelsalong för att applicera gel-, SNS- eller akrylnaglar. Det finns produkter du kan köpa för att applicera naglarna hemma. Var bara uppmärksam på ångorna och applicera dem i ett område med god ventilation. Kom ihåg att du kan avsluta vilken typ av konstgjorda nagelsystem som helst med vilken typ av nagelemalj du vill. Skapa franska tips, färgade eller naturliga naglar. Vissa människor gillar gelnaglar för färgade naglar eftersom gelsystemet ger en mer glansig finish.

Vilka faktorer bör jag tänka på?

Hållbarhet är självklart något du vill överväga. Kostnaden kan också påverka ditt beslut. Men detta är oftast en fråga om preferenser och livsstil. Vissa kvinnor föredrar gel, andra SNS och ytterligare andra gillar akryl. Din livsstil En sak är säker, dina naglar måste spegla din livsstil. Om du i så fall har ett jobb där händerna är mycket i vattnet kan en gel vara bättre än porslin. Gelen fäster på din naturliga nagel som ett lack och vatten påverkar den inte lika mycket som akryl.

Budget, tid och underhåll Din budget kan också påverka ditt val. Med akryl betalar du för en hel uppsättning naglar första gången, vilket är ungefär en timmes session. Detta kostar cirka 600 kronor, sedan får du fyllningar ungefär varannan till var fjärde vecka vilket kostar mellan 150 och 300 kronor.

Hur applicerar man lösnaglar?

Efter att ha lärt känna några “främmande” begrepp om konstgjorda naglar, är många av damerna som jag är säker på fortfarande ovilliga och oroliga över att använda konstgjorda naglar, eftersom många av oss tycker att det är klibbigt att applicera konstgjorda naglar och att ta bort dem är ännu mer klibbigare uppgift. Grundläggande regler för applicering av konstgjorda naglar.

Amatörkvinnorna måste köpa ett kit med konstgjorda naglar, initialt. Detta inkluderar dupernaglar, lim, en smärgelbräda, tillsammans med ett nagelbandsstift. Tvätta först och främst händerna och rengör naglarna innan du applicerar duparna. Du kan använda en nagelborste för att säkerställa att naglarna är rena. Ta bort all nagelfärg och lotion eller krämer som applicerats på dem och se till att de är torra. Fila naglarna, upptill och spetsar för en slät yta. Ta bort nagelbanden, använd aceton för att göra det. Klipp, klipp och fila dina naglar. Putsa naglarna, eftersom det gör att dina konstgjorda naglar kan sitta ordentligt på tallriken. Se till att dupnaglar inte överlappar dina naturliga. Ha ett lager ridgefiller, detta skyddar din naturliga nagel. Använd miniatyrbilden först.

Du behöver: Nagelfilar, vitt arkiveringsblock, nagellackborttagare utan aceton, pulverad akryl (vit och klar), ett fat eller en liten tallrik för akrylen, aceton, akrylklippare, flytande akryl, akrylborste, nagelolja eller annan olja eller fuktighetskräm: för att återfukta din nagel efter applicering av akrylnageln.

Metod:

Förbered dina naglar för applicering av konstgjorda naglar. Ge dem en riktigt fin manikyr. Nagelbanden måste tryckas tillbaka. Buffa med det vita fyllningsblocket, så att den naturliga nagelplattan blir lite sträv. Efter detta applicera nagelgummit på nagelplattan för botten av nageln till toppen. Ha aceton till hands för att korrigera dina felplaceringsfel. Placera nu din akrylnagel på spetsen och skjut bort den från leendelinjen tills den nuddar den naturliga nagelfördjupningen. Tryck på den och håll kvar tills limmet har lagt sig. Låt stå i 10–15 minuter. Fila till sist tipsen.

Applicering av akryl lösnaglar

Ta akryl i en tallrik och doppa din pensel i den. Doppa nu samma borste i akrylpulver, applicera en droppe på nagelleendet och forma leendet. Du måste vara jäkligt försiktig när du gör detta. Kom ihåg att ju längre akrylnagel du vill ha desto tjockare ska nageln vara.

Applicering av gelnaglar

Putsa naglarna och applicera primer för att torka av dem. Ta din nagelgel och ha en tunn linje av gelen på den naturliga nagelbädden. Placera nu dina gelade naglar under UV-ljuset i ett par minuter. Efter att gelén har torkat, applicera nästa gelcoat på nageln. Återigen placera din hand under ljuset. Ha nu det tredje lagret av gel och låt det torka under ljuset. Fila naglarna till sist.

Applicerar av omslagslösnaglar

Klipp av silkeshöljet eller valfritt omslag, till exempel, efter storleken och formen på din naturliga nagel. Ha ett mycket tunt och jämnt lager av nagellim på den naturliga nagelbädden. Skjut på silkeshöljet eller valfritt omslag på nageln, låt det inte röra vid nagelbandet. Låt limmet torka. Klipp och klipp av omslaget med en klippare eller sax. Använd buff olja för att belägga naglarna och jämna ut ytan.

Hur får jag lösnaglar att se mer naturliga ut?

Välj dina storlekar klokt

Innan du filar något måste du välja de bästa storlekarna från ditt set. Lösnaglar kommer vanligtvis i set om 20/24, (min ingår,) så att du inte behöver fila för mycket, och reservdelar kan komma väl till pass senare. Du vill välja en storlek som är ungefär en halv millimeter mindre än din nagelband när den väl är filad för att matcha din naturliga nagelform. På den här bilden är den lila redan i perfekt storlek högst upp. Sidorna vidrör mina nagelband lite, men när jag har filat ner dem kommer detta att passa perfekt. Den röda kan se snygg ut på nära håll så här, men om du zoomade ut på den här bilden är nageln onaturligt stor för min fingersbredd, och jag verkar inte ha några nagelband, vilket bara är sjukt konstigt. Detta gör också att lösnagelns kanter är limmade på huden, inte min naturliga nagel. Detta kommer att orsaka lyft, vilket innebär att det kommer att fastna i något snart nog, och sedan är det hejdå, underbara spik.

>>> Är du intresserad av kondomer? Klicka här. 

Fila dem

När du har valt den bästa storleken, fila den så att den matchar formen på ditt nagelband. För bästa resultat, dra filen långsamt runt kanten på nageln, bara i en riktning. Att såga fram och tillbaka kan verka mer effektivt, men du har mycket mindre kontroll över formen på det sättet. När vi väl har arkiverat måste vi snabbt kontrollera storlekarna igen. Oroa dig inte, jag drar inte i ditt ben. Den här gången måste vi kontrollera hur kurvan på nageln är i jämförelse med din. För att göra detta, kontrollera helt enkelt att du inte behöver trycka ner lösnageln för att få den att röra vid din i mitten. Om du gör det, så är den här nageln tyvärr lite för kurvig för dig. Ta tag i storleken ovanför och använd den istället. Det kommer att ta lite mer arkivering, men det kommer att vara värt det. Om du måste platta till en lösnagel för att limma den på den så sitter den inte länge.

Det kan ta lite tid första gången du gör det, men som med allting blir det mycket snabbare och lättare med lite träning. Det hjälper också att skriva ner dina storlekar på naglarna, tillsammans med varumärket och nagelformen så att du har ett register över dem till nästa gång, speciellt om du använder press on’s regelbundet.

Håller dyra akrylnaglar längre än billiga?

Dyrt är inte alltid detsamma som hög kvalitet. Tyvärr är det vad många tror. Vissa butiker utnyttjar detta för att lura sina kunder. De förgriper sig på amatörköparnas okunnighet genom att sälja dem billiga akrylnagelprodukter till en premie. Akrylnaglar görs genom att kombinera akrylpulvret med flytande monomer. Den resulterande blandningen torkar snabbare än gelnaglar eller dopppulver.

Akrylnaglar kostar vanligtvis allt från 100 till 300 kronor beroende på form, utsmyckning och finish. Huvuddelen av avgiften kommer vanligtvis från din nagelkonstnär – om du bestämmer dig för att besöka en salong. Du kan välja att bojkotta denna avgift genom att göra det själv. Nageltekniker tar vanligtvis ut en premie för sina tjänster. Men du är säker på att få en professionell finish som också hjälper dina naglar att hålla längre. Så även om dyra akrylnaglar inte alltid översätts till hållbarhet, kan du inte förvänta dig hållbarhet på salongsnivå från amatörnagelkonstnärer kit.

Vad händer om jag låter akrylen vara på för länge?

Det största problemet med att låta akryl stanna för länge är den ökade risken för infektion. När du ständigt stöter på naglarna kan det uppstå luckor mellan akrylnageln och din naturliga nagelbädd. Den resulterande luckan tillåter fukt att samlas, vilket skapar den perfekta miljön för svamptillväxt. Detta är vanligtvis vanligare när naglarna lämnas i upp till tre månader. Bakterier eller svampinfektion är också vanligt när naglar limmas om utan att rengöra mellanrummet ordentligt.

Vissa hudtyper är mycket känsliga för några av de kemikalier som används vid fixering av akrylnaglar. Därför, ju längre de är i kontakt, desto högre är sannolikheten för att utveckla en allergisk hudreaktion. Denna allergi kan visa sig på olika sätt, inklusive svullnad, rodnad eller klåda runt nageln. I extrema fall kan denna reaktion leda till att den naturliga nageln separeras från nagelbädden. Det här är en riktigt smärtsam upplevelse – och du skulle inte vilja uppleva den. Det tredje problemet som kan uppstå om du låter dina akrylnaglar stanna för länge är att kemikalierna kan leda till att de naturliga oljorna i dina naglar torkar ut. Detta gör dina naglar sköra, vilket uppmuntrar till att nageln går sönder eller tappas. Därför är det viktigt att veta när du ska dra gränsen samtidigt som du försöker få ut så mycket som möjligt för den tid och pengar du lagt ner på dina akrylnaglar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top