Det bästa nagellacket 2024 – Test av nagellack

[tabell]

Klicka här för att se nagellack.

Bästa nagellacket 2024

För att komplettera sin look är nagellack något som passar många utmärkt. Beroende på ens outfit och sminkning kan man enkelt välja vilket nagellack som passar bäst. Detta är väldigt smidigt då alla kan hitta något nagellack just för sin egen smak. Därför borde alla som vill få till det där lilla extra investera i ett fint nagellack.

Trots allt så är det faktiskt inte särskilt enkelt att köpa det bästa nagellacket på nätet. Vad det beror på är det faktum att det finns så otroligt många viktiga saker man bör fundera på innan man gör sitt val. Exempelvis så finns det flera olika modeller av nagellack inom ett flertal olika prisklasser att välja mellan. Dessutom så väljer de flesta affärer att undanhålla vissa aspekter kring produkter som kanske annars hade fått produkten att sälja sämre. Vad detta leder till är att du som köpare har svårt att få en helhetsbild av hur bra eller dålig en produkt faktiskt är. Vad det i sin tur sedan kan leda till är att du står där med en produkt som du ångrar att du köpte. Det är här vi på skönhetsmagasinet.se kommer in i bilden.

Vi på skönhetsmagasinet.se har nämligen sammanställt en köpguide för nagellack genom att genomföra ett onlinetest av olika nagellack. På denna sida listar vi de bästa nagellacken som finns att köpa för tillfället. Utan en guide kan det bli förvånansvärt svårt att köpa ett nagellack eftersom det finns så många aspekter att ta hänsyn till, och om man inte är särskilt insatt i ämnet kan det enkelt bli rörigt. Det blir mycket enklare om du använder vår köpguide som vi sammansatt genom att använda och testa ett antal olika nagellack. För att komplettera våra kunskaper om just nagellack har vi även läst igenom stora antal recensioner och tester vilket har gett oss en välgrundad insikt på vilka produkter som faktiskt är bäst. Just därför kan du känna dig trygg i att välja ett av mina alternativ i ovanstående tabell.

Köpguide för bäst i test nagellack 2024

Som vi förklarade ovan så är det förvånansvärt svårt att välja det bästa nagellacket att köpa på nätet eftersom det finns så många olika aspekter att se över. För att göra det enklare för alla som letar efter det bästa nagellacket har vi därför tagit fram köpguiden nedan. Förutom nedanstående faktorer och egenskaper hos olika nagellack så är det förstås viktigt att man väljer utifrån ens personliga behov framförallt. Läs vidare nedan för att hitta allt du bör tänka på innan du köper det bästa nagellacket 2024.

 • Ingredienser
 • Livslängd
 • Hållbarhet
 • Vegan
 • Textur och finish
 • Vidhäftningsförmåga
 • Avdunstningstid
 • Hårdhet
 • Skugga
 • Formel
 • Snabbtorkning
 • Glans
 • Färg
 • Kvalitet
 • Pris
 • Varumärke
 • Huden
 • Tillfälle
 • Gel kontra traditionellt nagellack
 • Funktioner
 • Glow
 • Tips
 • Säkerhet

Ingredienser

Om du älskar att hela tiden ha en färg på dina naglar skulle vi rekommendera att gå till ett lack som inte innehåller alla skadliga och skadliga kemikalier eftersom det kommer att hålla dina naglar och nagelbäddar friska även efter den fjärde veckan igång med lack. Nagelceller kan faktiskt skadas om de utsätts för för många kemikalier under en längre period. Vi skulle överväga nagellack som har ingredienser som biotin, keratin eller E-vitamin eftersom de kan ge näring och få dina naglar att växa snabbare och hälsosamt. Dessutom skulle vi generellt sett ha handskar på när du tvättar och städar för att hålla dina naglar i bra skick och förhindra exponering för onödiga kemikalier.

Livslängd

Inget är värre än att hitta din nästa favoritfärg och den kryssar i alla rätt rutor så får du reda på nästa dag att den börjar flisa. När vi köper nagellack är det här min bästa sak att kolla eftersom att måla dina naglar kan vara en rolig uppgift men kommer att bli väldigt tråkigt efter att ha lagt det tredje lagret på en vecka.

Hållbarhet

Tillsammans med lång livslängd är det också bra att kolla i kommentarerna om hur hållbart det här lacket kan vara, dina händer utsätts för mycket misshandel i vardagen, du måste ta hand om dem, inget bättre än ett lack som både ger näring till dina spikar men kan hantera en hel del skador utan att flisa. Även om en nagelfärg innehåller ett tillräckligt antal polymerer, kan du förvänta dig att detta förblir något bättre än att bara applicera en nagelfärg som innehåller en liten mängd av en sådan komponent. Polymerer förbättrar också flexibiliteten och styrkan för att minimera sprickning och flagning. Nagellack är ett måste.

Vegan

Många nagellackstillverkare har numera bestämt sig för att skapa produkter på sätt som inte är skadliga för djur. Om du letar efter en högkvalitativ men skuldfri finish så skulle vi föreslå att du är grymhetsfri. Med ett brett utbud av märken att välja mellan som är fria från grymhet finns det ingen anledning att stödja märken som använder djurtester!

Textur och finish

På senare tid har nagellacksindustrin vidgat sina vyer och tagit med olika texturer och finish. För festbesökare finns folierade naglar. De är lager av folierad metallliknande nagelfärg som ser ut som smält metall. Du kan ge dina naglar ett frostat utseende på dina naglar genom att applicera frostat topplack. Top Coats med metallisk finish och matt finish finns också tillgängliga. De kan göra vilket nagellack som helst metalliskt respektive matt. Du får till och med kit för att sätta olika mönster och mönster på dina naglar. Nageltatueringar och stämplar är lätta att använda och ta bort också. Nagellack har gått vidare med de traditionella formlerna och inkluderat några senaste tekniker för att passa varje personlighet. Gå bara in på din lokala skönhetsbutik och du kommer att bli överraskad av de tillgängliga alternativen.

Vidhäftningsförmåga

Färgpartiklarna som finns i nagellacket måste hålla ihop och bör inte vara oblandbara, så det ger ett långvarigt resultat. Om du använder nagellack som inte har denna egenskap kommer dina naglar att se ännu mer oattraktiva ut. Bra nagellack ska vara vattentäta och ska inte lösas upp eller blekna när de kommer i kontakt med vatten. Detta bör också beaktas när du väljer ditt nagellack.

Avdunstningstid

Om tiden det tar att applicera nagellack tills det torkar motsvarar tiden som krävs för att förbereda en fin skål med läckra nudlar, så är det bara något som inte stämmer. De bästa nagellacken tar inte för lång tid att stelna, så se upp för hur lång tid det tar för nagellacket att torka innan du sätter dig i det.

Hårdhet

Bra nagellack innehåller en ansenlig mängd akrylpolymer. Detta gör ett bra nagellack hållbart, vattentåligt och ger det en viss hårdhetsgrad. Om lacket redan är härdat innan det kommer i kontakt med vatten, kommer det inte att blekna och det kommer inte heller att skrapas av lätt om det repas.

Skugga

Det är den viktigaste faktorn att tänka på när man köper vitt nagellack. Alla vita nagellack är inte likadana. Det finns subtila variationer i nyans och finish. Vita nyanser inkluderar äggskal, elfenben, marshmallow och pärla. Du kan också välja mellan blank och matt finish och varma och svala undertoner.

Formel

Välj alltid nagellack som är fria från potentiellt skadliga kemikalier. Många märken finns tillgängliga med giftfria formler. Vanligtvis finns nagellack i 3-fria, 8-fria, 10-fria och 12-fria formler. De är formulerade utan att använda formaldehyd, toluen, dibutylftalat, toluen, formaldehydharts, kamfer, trifenylfosfat, etyltosylamid, parabener och/eller xylen.

Snabbtorkning

Varje päls måste torka ordentligt och så snabbt som möjligt. Om en nagelfärg inte torkar omedelbart, är det också större sannolikhet att manikyrkonsten nu kommer att förstöras tills den torkar helt. När du väljer en nagelfärg, läs förpackningen för att säkerställa att den innehåller en tillräcklig mängd cellulosanitrat.

Glans

Ett vackert nagellack borde vara gnistrande om du vill ha en slät yta. Glansen orsakas av epoxi, som är ett av beståndsdelarna i nagellack. En generellt låg nagelfärg kan vara vacker i början, men den kommer att förlora sin jämnhet efter ett tag. Om du får ett ljusare utseende kan färger som kristall essentiella och sulfider appliceras.

Färg

Innan det handlar om nagelfärger, finns här olika nyansalternativ på internet, från mild rosa till ljust skimmer. Gör det mycket svårare när man väljer och kommer överens om en sådan nyans och ton. Dock bara några fler nagelfärger samt stilar även runt. Röd – Röd är en klassisk färg som passar till allt. Det var förmodligen bland de ursprungliga nagellackfärgerna. Glow in the dark nagellack glimmar starkt i mörkret, men vid andra tillfällen fungerar det som vanligt nagellack. Glow nagellack finns i olika färger, och du bör välja en färg som passar din hudton. När du köper vanligt nagellack applicerar du det på en av dina naglar för att se om det passar din hud och samma sak som du behöver göra när du köper ett glowlack.

Människor med mer rättvis hudton kan leta efter ljusa eller kanske lite mörka färger, medan de med olivhudton kan välja alla typer av färger. Å andra sidan bör personer med mörk hudton gå för mörka färger. I slutet av dagen beror det helt på dig vilken typ av glow in the dark nagellack du föredrar. De flesta glow in the dark nagellack kommer i fluorescerande färger.

Ljus och glad — När du föredrar att utforska, välj glödande färger för att njuta av sparvgult, ljust lila och livligt grönt. Mörk och tragisk – Mörka toner ger ett spöklikt men sofistikerat utseende. Metallic: För att få en metallisk effekt innehåller de flesta nagelfärger små skimmerpartiklar. Färger som guld, platina, koppar och silver finns tillgängliga. Neutrala – De är idealiska för individer som gillar att undvika djärvare färger. Det finns också olika färger inuti den höga luckan. Rosa: Rosa finns i en mängd olika färger. Ljusrosa verkar intetsägande på ljus hy och ger en attraktiv twist i mörkare hy.

Kvalitet

Kvalitet är den mest avgörande egenskapen som du inte kan avstå från. Kontrollera kvaliteten, sammansättningen och ingredienserna för att säkerställa att nagellacket är av hög kvalitet. Du måste kontrollera recensionerna för kvaliteten på nagellacket. Kvaliteten på en produkt är viktig att tänka på innan du köper något, och detsamma gäller för glow in the dark nagellack. Nagellack av god kvalitet kan spridas och torkas enkelt och det kommer att hålla länge. De flesta glow in the dark nagellack är gjorda av glow in the dark-puder, och därför måste du se vilken sort och typ av glow-puder som används. Det är kvaliteten på en produkt som avgör hur länge och effektivt den kommer att fungera och om det är värt att investera dina surt förvärvade pengar eller inte. Ta därför en titt på denna aspekt noggrant och kritiskt.

Pris

Priset är en annan faktor att ta hänsyn till. När du ska skaffa nagellacket kan du kolla hur mycket det enskilda nagellacket kostar och nagellacksetet kostar. Om uppsättningen av nagellack är ekonomisk vet du vad du tänker på. Gelnagellack finns i enstaka flaskor och i set eller kit. En kvalitetssats kommer att innehålla en mängd olika färger, även om flaskorna ofta är små. De varierar i pris från cirka 150 till 300 kronor för cirka åtta till 20 flaskor, och vissa inkluderar bas- och topplackar.

Du kan köpa topp- och baslack tillsammans, eller mindre uppsättningar som innehåller en till några färger och ett bas- eller topplack. Räkna med att betala runt 100 till 200 kr för detta alternativ. Du kan också välja ditt favoritpremiumgellack individuellt, som kostar cirka 130 till 250 kr eller lite högre per standardstorlek flaskor. Du kan också välja ett komplett gelmanikyrkit, med allt du behöver för en manikyr hemma, även om kvaliteten vanligtvis inte är den bästa, och ett anständigt kit bör kosta nära 1 000 kr.

De bästa Glow in the Dark-naglar för att lysa upp ditt liv och vilka saker du bör tänka på innan du köper en Priset är en annan viktig sak att tänka på när du köper ett glow in the dark nagellack. Det är inte en särskilt dyr produkt, och därför bör du noggrant kontrollera priset innan du köper den. Om du är någon som köper det för första gången, är det bäst att fråga någon som redan har köpt och provat denna kosmetiska produkt. Vidare kan du också gå igenom onlinerecensionen eftersom de inte bara kommer att berätta om priset utan kommer att ge en mer detaljerad beskrivning av glow nagellack. Försök att söka efter feedback från kunder som redan har använt denna typ av produkt eftersom det kommer att vara mer fördelaktigt.

Varumärke

Märket för nagellack är viktigt att överväga. Speciellt när du använder nagellack i salongen måste du se till att kvaliteten och märket på nagellacket är i toppklass för att säkerställa att dina kunder är nöjda. För hemmabruk spelar märket fortfarande stor roll. Kontrollera också varumärkets tillgänglighet och nagellackets popularitet.

Huden

Det är viktigt att matcha dina nagelfärger med din hudton. Några färger kan inte matcha eller verka urtvättade beroende på din hudtyp och hy. Du kan välja halalcertifierat nagellack, som har en rad nyanser som matchar din hudton. Om du har en ljus hudton, välj en ljusare nagellacksnyans. Undvik mycket mörka färger förutom rött. Du kan överväga lila, röd, pastellfärger, orange och persika. Du har en mörk hudton. Wow! Dusky betyder vacker och sexig. Använd mörka nyanser för din mörka hy eftersom du kommer att se bäst ut. Undvik pastellfärger eller ljusa nyanser eftersom de tvättas ut med mörk hudton. Du kan överväga djupt röda, neon, rosa, djupa kobolt nyanser, beige och kräm. Shoppa runt och du hittar din perfekta nagellacksnyans som matchar hudtonen.

Tillfälle

Vilken nagellacksfärg du bär för vilket tillfälle spelar stor roll. Det är okej att se glamorös ut men inte konstigt eller olämpligt. Vilka färger ska man välja när man går till kontoret? Vilka nyanser ska man välja när man handlar? Vilken nagellacksfärg måste du stoltsera med när du går på en fest? Om du är på fest, måla gärna naglarna med några roliga, bubbliga nyanser. Om du dejtar din pojkvän, på en utekväll, bör du prova brons, guld och silver. Om du är på ett kontor eller affärsmöte, välj neutrala nyanser. Moralen i berättelsen är att välja rätt färg efter tillfälle eller händelse. Undersök vilka färger du ska ha vid vilket tillfälle.

Gel kontra traditionellt nagellack

Om du någonsin har målat dina naglar är du förmodligen van vid att svepa på traditionella nagellack som torkar snabbt och som tenderar att flisa lätt, ofta märkbart inom ett par dagar. Gelnagellack fungerar lite annorlunda, eftersom det har gelbaserade ingredienser som kombineras med andra kemikalier för att producera briljant glans och hållbarhet när det väl härdat. UV- och LED-nagelhärdande lampor är gjorda speciellt för att “sätta” gelnagellack. Värmen som avges från dessa lampor skapar en kemisk reaktion i ingredienserna i gelnagellack för att försegla det så att det är praktiskt taget felfritt i veckor framöver. Det finns för- och nackdelar med både gel och traditionella alternativ.

Funktioner

Vi har pratat om appliceringsprocessen för gelnagellack och hur de skiljer sig från traditionella alternativ; men de har också funktioner. Precis som traditionell lack, finns gellack i många färgalternativ, från neutral till djärv och allt däremellan. Gelnagellack finns i flaskor i olika storlekar, inklusive miniatyr- och standardstorlekar. Precis som de typer av nagellack du med största sannolikhet har använt i flera år, applicerar du gelnagellack med en liten borste som fästs på locket.

De flesta gelnagellack har en ganska stark lukt (som är fallet med alla nagellack), även om vissa är mildare än andra. Gelnagellack kommer i ett brett utbud av priser, med premium, professionella märken faller högre på prisspektrumet – precis som traditionellt nagellack.

Glow

Anledningen till att du köper glow-in-the-dark nagellack är att de lyser starkt i mörkret, och det är därför du måste kontrollera glöden på denna produkt. Vanligtvis lyser alla glöd i mörkret starkt (som glödklistermärken), men hur länge är poängen att tänka på. Om du vill att din glow in the dark nagellack ska stråla under lång tid, efter att ha applicerat det, måste du hålla händerna under ljuskällan. Denna typ av nagellack laddar sig själv genom vilken ljuskälla som helst för att glänsa starkt på natten. Så det är bäst om du, innan du köper, frågar säljaren om deras glödtid. Om du ska på en glödfest kan du lägga till nät med glöd i mörkret, glödringar och glödarmband för att stjäla showen.

Tips

Låt alltid dina naglar härda under en UV- eller LED-lampa under lämplig tid. Annars kan lacket sakna den glans och livslängd du förväntar dig. Du vill inte heller bota dem för länge, annars kan du orsaka hudskador. Om du lätt blir solbränd rekommenderar vi att du bär fingerlösa handskar eller till och med applicerar solkräm på huden som kommer att utsättas för ljuset.

Håll en flaska med aceton-nagellackborttagningsmedel, bomullstussar och bomullstussar i närheten när du applicerar gelnagellack. Du kommer att vara beredd att städa upp eventuella röror eller misstag snabbt och effektivt. Om du är ny på att polera dina naglar, börja med ljusa, naturliga färger. De är lättare att applicera jämnt, plus att missade fläckar och misstag är inte lika uppenbara som de är när mörka färger används.

Applicera gelnagellack i tunna lager med jämna, vertikala drag för bästa resultat. Oavsett om du applicerar gelnagellack eller använder aceton för att ta bort det, se till att ditt rum är väl ventilerat för att undvika negativa reaktioner från ångorna. Genom att återfukta dina naglar och nagelband mellan gelmanikyrer kommer de att förhindra att de torkar ut från acetonborttagningsmedlet. Som med alla produkter som innehåller kemikalier, sluta använda gelnagellack om du upplever en reaktion som irritation eller inflammerad hud, eller tunna och sköra naglar.

>>> Är du intresserad av skäggtrimmrar? Klicka här.

Säkerhet

Säkerheten för alla kosmetiska produkter är viktig att tänka på eftersom de kommer i direkt kontakt med vår hud. Om dessa produkter inte är säkra att använda kan de orsaka irritation, infektion och ibland leda till allvarliga hälsoproblem. Du måste se om ditt glow in the dark nagellack är säkert att använda eller inte.

Lista över de bästa nagellacket 2024

 • Bäst i test:
 • Populärast:
 • Premiumval:
 • Billigast:

Typer av nagellack

Nagellackstillverkarna har upp sitt spel och har utvecklat formler som erbjuder ljus färg och glans utan att bli skör. Manikyrister använder sig av bas- och topplack för att få färgen att stanna längre och för att färgerna ska poppa.

Baslack

Ett baslack är som en grund för ditt nagellack, de är vanligtvis mindre trögflytande och snabbtorkande. Denna halvviskösa vätska fyller de mindre skårorna och jämnar ut åsarna i naglarna. Baserna är oftast torra för att ge en matt eller klibbig yta snarare än högblank yta, denna textur gör att senare lager håller längre. Baslacker är av yttersta vikt innan du använder rikt färgade och intensiva lack eftersom dessa högpigmenterade lack kan fläcka dina naglar och endast baslack kan förhindra fläckar. Det fläckförebyggande baslacket är viktigt för dem som byter lack ofta.

Denna typ av nagellack är mjölkaktigt färgat och används speciellt för att applicera på naglar. Syftet med att använda denna typ av nagellack är att det ger styrka till våra naglar och det förhindrar fläckar. Det skapar en slät yta. Det finns några baslacker som kallas “peeling of base coats” de gör att de kan peela nagellacket utan nagelborttagningsmedel. Du kan kalla dem Normala Nagellack. Dessa är vanligast. De finns i olika formuleringar som 3-fria, 5-fria och 8-fria, och de flesta kvinnor använder något av nagellacksmärkena, men vissa har sina favoritmärken och kommer bara att köpa från det.

Topplack

Som en skyddande glans går topplacket över färgen för att bevara färgen. Denna klarlack förhindrar att lacket skavs, förhindrar flisbildning och ökar därmed livslängden på en manikyr. Om den bärs ensam ger den en enkel och naturlig look. Vissa toppskal ger en matt eller mockaliknande finish, som du kan kombinera med högglanslack för att utföra ton-i-ton-manikyr. Specialiserade topplacker hjälper också till att påskynda torktiden och, viktigare, förhindrar missfärgning från solljus. Den här typen av nagellack hjälper till att torka snart och det förhindrar flagning, repor och flisor. Detta lack ger önskat utseende och bra finish och det håller lacken längre tid. Det bildar en hård barriär för naglarna och det kan förebyggas. Det finns många topplacker som marknadsförs som snabbtorkande.

Special nagellack

Special nagellack ger färg eller struktur till dina naglar. Det finns förstärkande lack som hjälper lätt trasiga naglar eller ömtåliga naglar att bli segare på grund av härdande ingredienser som finns i dem. Tunn fiberliknande form av något slags bärande avgjutning över naglarna. All-in-polish är högpigmenterad, bra för snabb applicering och kräver endast ett lager. Gellack är ett långvarigt lack som behöver UV för att härda. De är ett bra alternativ för dem som vill ha längre manikyr men som är svåra att ta bort.

Grundläggande nagellack

Det finns många färger tillgängliga på marknaden från blekast rosa till neonglitter, när det kommer till nagellack. Gör det bara mer förvirrande att bestämma och nöja sig med vilken färg eller nyans. Men få nagellack nyanser och färger är måste-has. Röd – Röd är en klassnyans som passar till allt. Det är också en av de första nyanserna av nagellack. Gå till en sval ton röd om du är ljus och varm orange-röd om du har veteaktig hudton.

Rosa – Nyanser av rosa är mångsidiga. Blekrosa ser neutral ut på ljus hy samtidigt som den ger en elegant touch eller mörkare hy. För något mer vår- och sommartyper är ljusrosa och fuchsia mest lämpliga. Neutrala – De är perfekta för dem som drar sig för ljusare nyanser. Det finns flera nyanser i den neutrala zonen också. Allt från taupe, brun, beige, creme och grå. Metallics – Dessa nagellack har fint skimmerdamm för att ge en metallisk finish. Dina alternativ inkluderar nyanser av gyllene, silver, brons och tenn. Välj antingen matt eller glansig finish, de är ett roligt sätt att förstärka din nagels look. Mörk och dramatisk – Mörka nyanser ger en gotisk men elegant look. De är bäst lämpade för höst- och vintermode. Ljusa och roliga – Om du är den experimentella typen, prova roliga nyanser som kanariefågel, fuchsiarosa eller neongrönt.

Låt oss börja med grunderna – ingen ordlek. Ditt grundläggande nagellack är det du har använt sedan innan du bar smink. Den erbjuds i en mängd olika ytbehandlingar – från naturlig till matt till holografisk. Den här typen av nagellack är inte den mest långvariga – du kan förvänta dig att klara en vecka (ibland mindre) utan att bli offer för en chippad mani.

Gelnagellack

Gellacket liknar nagellacket, den enda skillnaden är att gellacket är genomdränkt av gel. Dessa gelnagellack finns i lacknyanser. Gellacket håller sig längre än något vanligt akrylnagellack. Gelnagellacken är populära i dagens generation. Detta lack är spånbeständigt och ser vackert ut i flera veckor. Du kan göra gelmanikyr på salong professionellt eller så kan du göra det i ditt hem. Det är bara att måla naglarna med gellack och placera det under UV-ljus i några minuter sedan blir lacket härdat och ditt gellack klart. Människor som vill göra gelmanikyr hemma kommer att leta efter UV-ljus eller så är de rädda för biverkningarna av UV-ljus. På grund av detta frågar många människor hur man utför gelmanikyr utan UV-ljus.

Man använder UV- eller LED-lampor för att härda gellacket för att inte torka gelnagellacket. Det finns ingen annan metod än UV/LED-lampor för att härda gelnaglar. När du inte använder UV-ljus vid applicering av gelnagellack är de andra torkprocesserna tidskrävande och skulle inte ge det förväntade resultatet. UV-ljus hjälper till att torka gelnaglar för snabbt. Vi kan inte lufta ut gelnaglar eftersom de är kladdiga och rinnande. Även om du kan använda gelnagellack utan UV-ljus kanske resultatet inte är så vackert. Gellacken håller i veckor om du utför manikyren på rätt sätt.

Gellacket är ett lack som håller länge och det är ett annorlunda nagellack som är uppbyggt av metakrylatpolymer. Det applicerades på samma sätt som traditionellt nagellack men det torkar inte utan det härdas under en ultraviolett lampa eller ultraviolett LED. Det skapar en del problem och det är svårt att ta bort gellack snarare än vanligt nagellack. Gellack avlägsnas genom att blötlägga händerna i aceton i fem till femton minuter, vilket beror på formeln.

Ytterligare information om gelnagellack

Dessa nagellack kräver en UV-lampa eller LED-lampa för att torka ut och härda. Du kan köpa dem i ogenomskinliga nagellacksflaskor. Men normalt solljus eller glödlampor kan också hjälpa till att torka ut dessa formuleringar! De flesta salonger och skönhetssalonger använder det bästa gelnagellacket för att få en kvinna att se vacker ut.

Du kan kalla det ett av de bästa nagellacken med UV-ljus. Om du har besökt några välrenommerade eller gamla skönhetssalonger eller salonger, kanske du har sett detta på den platsen eller har hört talas om det. Många skönhetssalonger och salonger föredrar detta gelnagellack för att behandla sina damkunder. Företaget garanterar att det här nagellacket kommer att hålla längre och inte flisar, och vissa granskare gick också med på detta uttalande. Detta nagellack har hållit i minst två veckor eller längre för vissa recensenter, och det är det bästa med det.

Mattlack

Matt nagellack det vanliga och vanliga nagellacket. Det ger en matt finish och det ger inte glans till våra naglar. Det är köpt som vanligt nagellack och det har olika färger. Matt nagellack ser annorlunda ut och matt topplack är mest användbart för att måla på vilken torr basfärg som helst. Detta lack har blivit mycket känt på grund av nagelkonst och en mängd olika mönster som ger matta ytor.

Akryl nagellack

På tal om akrylnaglar, detta är en annan vanlig lacktyp. Akryllack är gjord av en kombination av vätska och pulver. Denna blandning appliceras på din bara nagel. När det torkar hårdnar akrylnagellacket och kan filas till önskad form. Den kan också användas för att förlänga längden på din naturliga nagel. Akryl håller också cirka två veckor.

Andningsbart nagellack

Om du undrar vilken typ av nagellack som är bäst för dina naglar, låt oss peka dig i riktning mot lack som andas. Kort sagt, andningsbart nagellack tillåter syre och vatten att passera genom ditt lack och till dina naglar, snarare än att skapa en barriär mellan dina naglar och elementen. Detta vattengenomsläppliga lack ger dina naglar en chans att, ja, andas, vilket är av yttersta vikt om du upptäcker att du inte kan gå utan att ha en perfekt målad mani. Vad är andningsbart nagellack och bör du använda det? Nagellack som andas tenderar att ha samma bärbarhet som det grundläggande alternativet vi nämnde tidigare, och håller i cirka en vecka.

Polygel nagellack

Tänk på en hybrid mellan akryl och gelnagellack så har du PolyGel. I huvudsak var detta lack designat för nageltekniker att använda för att ge en felfri manikyr. Den har en gelliknande konsistens som appliceras ovanpå dina bara naglar med en akrylborste. Sedan kan den formas efter eget tycke och härdas med ett LED- eller UV-ljus. PolyGel nagellack är ett av de mest hållbara lackalternativen. Det kan hålla i upp till 21 dagar med korrekt underhåll.

Doppulver nagellack

Dippulvernagellack är en annan typ som har lång livslängd. Faktum är att det kan pågå från tre veckor till en månad, vilket förklarar varför det har blivit ett sådant polskt alternativ. För att använda dippulverlack kommer din nageltekniker först att applicera ett baslack och sedan ett lager pigmenterat puder. Denna process kommer att upprepas (med överflödigt puder som tas bort varje gång) tills du har en ogenomskinlig manikyr. För att avsluta det appliceras ett lager av klart pulver och ett tätningsmedel.

Nagellack utan UV-gel

Dessa nagellack är gellack. De kräver inte Nail UV Lamp Exponering för att härda. De ser ut och fungerar på liknande sätt för att hjälpa nagellack, och du kan göra upp dina naglar med dessa nagellack som salonger eller expertmakeupkreatörer. Dessutom är dessa nagellack lätta att ta bort eftersom du kan använda vanlig nagellackborttagare. Du kan använda vilken typ av nagellackborttagare som helst, med eller utan aceton.

Långvarigt nagellack

Detta nagellack är också det bästa gelnagellacket som gör din nagel glänsande och skyddad mot damm. Vet du hur topppresterande nagellack fungerar? Om du vill veta hur några topppresterande gelnagellack fungerar kan du prova den här produkten och den behöver inte längre tid att torka ut. Produkten innehåller den ursprungliga formulan, och märket garanterar dig att detta nagellack håller på naglarna i upp till 11 dagar. Vissa kvinnor har delat sina recensioner om att det är sant om livet för detta nagellack. Så, detta gelnagellack förtjänar denna plats.

Vanliga frågor om nagellack

Vilka steg bör jag tänka på med nagellack?

Steg 1

Börja med rena naglar och rena händer. Vi vet att det kan låta självklart, men du skulle bli förvånad över hur många som hoppar över det här steget. Precis som ett lager färg inte fixar ett smutsigt hus, kommer världens bästa nagellack inte att fästa vid smutsiga tassar. Så håll det hygieniskt, mina damer.

Steg 2

Ta bort eventuellt överblivet nagellack. Detta steg går hand i hand med det ovanstående. För att få ut det mesta av ditt nagellack är det viktigt att börja med en ren palett. Inte bara kommer gammalt nagellack att störa din nya nagelfärg, utan avslitat nagellack skapar en ojämn yta. Så gör dig själv en tjänst och ta lite borttagning. Du kommer att få mycket bättre resultat och du kommer också att ha lite nagellackborttagare till hands för att fixa eventuella oundvikliga lackfiasko märket på vägen.

Notera till läsaren: Någonstans mellan steg 1 och 2 skulle du göra all din arkivering, polering, etc. Men eftersom detta är en grundläggande guide, kommer vi inte att gå in på allt det där. Vi vet att några av er nagellackmissbrukare kanske himlar med ögonen, men vi tror att vi alla kan erkänna att en grundläggande manikyr kan uppnås i tre enkla steg – bas, lack och topplack. Och med det sagt, nu kör vi.

Steg 3

Baby det handlar om basen. Alla de fantastiska sakerna i livet behöver en bra grund, från hus till Justin Timberlakes Nsync-dagar, alla och allt måste börja någonstans. Seriöst, det här är en gud bland nagellacksbaserna. Detta magiska elixir torkar inte bara snabbt, utan det fungerar som ett slags lim för ditt lack och skyddar ditt nagellack mot nagg och blekning. Lita på mig, den här basen håller ditt nagellack bättre än ett steg 5-klang.

Steg 4

Nu till det bra, anledningen till att vi alla är här – nagellack. Oavsett om du kallar det nagellack, eller nagellack, eller helt enkelt lack, har en touch av färg på din nagel askungekvaliteter. Nagellack kan förvandla ditt humör såväl som din outfit och för att uttrycka det rent ut sagt, det är VÄNT. Det är nog lättare om du har precis kollat ​​in vårt utbud av billiga nagellack själv. Hur som helst, regel nummer 1 för nagellack är att du aldrig kan ha bara ett, så lev lite och krydda ditt liv med lite nagellacksfärg. Tips: Låt din nagellacksborste droppa innan du applicerar någon färg. Helst bör varje nagel bara ta 3 ömtåliga drag. Det kallas att måla dina naglar, inte löddra dina naglar.

Steg 5

Och slutligen, ett topplack av hög kvalitet som toppar dig! Men se till att dina naglar är helt torra innan du applicerar topplack, annars kommer du att få en snurrig, kladdig, rörig. Om du är en tillfrisknande nagelbitare som vi, rekommenderar vi att du använder ett tillväxtfrämjande topplack. Efter att du har applicerat ditt topplack kan du nu börja din nageltorkningsritual. Vi gillar att blåsa på naglarna, vifta med händerna och göra en sorts torkdans. Vad du än gör, se bara till att dina naglar är helt torra. Inget är värre än att smeta ut ditt nyapplicerade lack och behöva börja om på nytt.

Vad bör jag tänka på när det kommer till naglar och nagellack?

Naglarna är en av de perfekta dukarna människor kan måla färger och mönster på. Naturliga färger ger naglarna en stilren och ren look, medan briljanta nyanser ger naglarna mer personlighet. Nagellack finns i olika typer och olika färger. Och eftersom det finns så många sorter och färger kommer här en köpguide som hjälper dig att välja vilken färg som passar dig bäst.

I grund och botten finns det fyra typer av nagellack: baslack, topplack, färglack och specialformler för nagellack. Baslacker är tunna, färglösa och snabbtorkande nagellack som appliceras först på naglarna. Applicering av baslack är valfritt. Om du planerar att applicera ett högpigmenterat färglack rekommenderas att applicera ett baslack för att undvika missfärgning av nageln orsakad av färglackets pigment. Topplacket går över färgpoleringen. Det kommer att vara det skyddande lagret av din nagel. Det kommer att hjälpa till att förhindra flisning, brott och flagning. Det gör också att manikyren håller längre. Det kan också ge naglarna en slätare och glansigare finish.

Det finns speciella nagellacksformler tillgängliga – från gelnagellack till sprakande nagellack till skimrande nagellack. Medan gelnagellack i stort sett fungerar som ett vanligt nagellack, behöver sprakande nagellack och skimrande nagellack en basfärg under så att det skulle synas. Crackle nagellack är bara ett vanligt nagellack men istället för att använda acetat som lösningsmedel, använder crackle nagellack etanol som lösningsmedel. Eftersom etanol torkar snabbt resulterar dess applicering i en “sprakande glasyr”. Färglack är förstås det pigmenterade lacket. Dess färg sträcker sig från den ljusaste av rosa till den mörkaste av röda. Det är det första du skulle lägga märke till i en manikyr. Men alla färger kommer inte att se bra ut på en viss hudtyp, eller hur?

Ytterligare saker

Om du har en varm hudton, kommer nyanser av rött med orange eller brunaktig underton att se bra ut på dig. Nyanser av röda som har en antydan av blått till dem är perfekta för dem med kallare hudtoner. För varma hudtoner, välj en nyans av rosa som har en touch av gult. För coola hudtoner, välj blåfärgade rosa. Persikor och koraller faller mellan rosa och gula, så det tenderar att smickra varm hy bäst. Men svalare persikor och koraller kommer att se bra ut med en svalare hy.  De flesta nyanser av blått ser bra ut på en cool hy. Så om du har en varm hudton, välj en nyans av blått som har en touch av gult som aquas och krickor. Olivfärgade nyanser ser bra ut med gyllene hudtoner medan cool mint och jade ser bra ut med svalare hy.

Om du vill välja en neutral eller naken färg, välj en som är nära din huds naturliga färg för att skapa en sofistikerad look. En kontrast mellan nagellackets färg och din hudfärg kan dock få dina naglar att se mer dramatiska ut. Dessa nyanser är möjligen det enklaste beslutet du kan göra eftersom de smickrar alla typer av hy. Du kan också välja vit, grå eller svart eftersom dessa anses vara neutrala. Dessa färger används också för att vara grundfärgen för nagelkonster som glitternaglar och crackle glaze med crackle nagellack. Eftersom nagellack är väldigt lätta att applicera och dessutom är väldigt lätta att ta bort kan du experimentera med olika färger som du gillar. Ge bara naglarna tid för en paus, du vill inte att de blir gula. Nyckeln här är att du ska njuta av att applicera dem och att du ska njuta av att bära dem.

Vad bör jag tänka på innan jag köper nagellacket?

Har du hört talas om akrylnagelkursen? Planerar du att dekorera dina naglar? Funderar du på att köpa ett lack? Vill du köpa den bästa? Vill du ha några tips för att köpa den bästa och det också inom din budget? Om svaren på alla dessa frågor är positiva är du alltid på den perfekta platsen vid den perfekta tiden. Det vardagliga nagellacket blir alltmer populärt; de flesta flickor stoltserar med sina långa naglar genom att dekorera dem med olika färgade lack och tillbehör. Köp sedan det bästa nagellacket och konsttillbehören. Med den ökade efterfrågan på sådana produkter är det många som har startat salongerna där de tillhandahåller produkter, behandlingar samt utbildning.

Det finns flera andra typer tillgängliga på marknaden. Du kommer dock inte att bli förvirrad om du har några viktiga punkter i åtanke när du väljer det. Det finns några tips som du bör komma ihåg när du gör valet, så låt oss gå igenom några av de viktiga punkterna. Innan du går och köper den, leta efter erbjudanden online. Det finns flera gånger du kan stöta på erbjudanden som köp en få en gratis; missa inte sådana möjligheter! Köp i enorma mängder så att butiksinnehavaren ger rabatten. Glöm inte att förhandla med butiksinnehavaren! Dra nytta av rabattkort, om du har några! Köp från samma butik varje gång; eftersom de tenderar att ge rabatter för att inte tappa en vanlig kund! Överskrid inte din föreslagna budget.

Ytterligare saker att tänka på

Man tror att de flesta gelnagellack behöver en professionell teknik för att applicera på naglar. Dessutom är det inte så lätt att ta bort dem helt från naglarna. I så fall behöver du också professionell hjälp och vara professionell för att ta bort nagellack professionellt. Därför, om du inte vet hur du ska hantera gelnagellack eller hur du tar bort dem, kan du besöka en salong eller be en experts hjälp, och det är ett måste att läsa allt noggrant om dessa formuleringar för att undvika eventuella misstag eller förstörelse din favoritfärgs nagellack.

De flesta salonger använder gelnagellack som behöver UV-ljus eller LED-ljus för att torka ut de polerade naglarna. Men vissa märken behöver inte att deras kunder har härdande UV- eller LED-ljus för att torka ut deras nagellack. Då går jobbet snabbare att göra. Om du har en naturlig nagel, tålamod och förståelse för några saker om dessa nagellack, kan du gå vidare med lite tidigare erfarenhet. Naturligtvis behöver du lite tålamod för att låta ditt nagellack torka och ge din hand en vacker look, och du behöver inte oroa dig för den andra manikyren eftersom den håller länge. Så om du tror att du behöver de bästa gelnagellacken, handlar nästa avsnitt om det.

Vad finns det för olika typer av nagellackborttagare?

Enkelt uttryckt är nagellackborttagare en produkt som använder ett speciellt lösningsmedel för att ta bort det sega lackskiktet som finns på dina naglar. I allmänhet innehåller lackmjukgörare, pigment, texturerande korn, glitter och hartser, som är designade för att bilda en hård yta på naglarna som kan vara svår att ta bort om du inte använder en specifik nagellackborttagare.

Nagellackborttagare på flaska

Detta är utan tvekan det vanligaste formatet för nagellackborttagningsmedel. Det utmärker sig eftersom det vanligtvis kommer förpackat i en glas- eller plastflaska. För att använda borttagningsmedel på flaska måste du blötlägga en bit bomull eller en bomullsrondell i produkten och sedan applicera den på naglarna för att ta bort lacket som finns på dem. Enkelt uttryckt är nagellackborttagare på flaska enkla, okomplicerade och kostnadseffektiva. Du kan dock inte använda detta format på egen hand eftersom du, som vi sa tidigare, måste ha ytterligare material som bomullsrondeller eller bomullstussar.

Emaljborttagningshylsor

Föreställ dig en pennkåpa, men gjord av mjuk, flexibel plast, stor nog att passa mellan fingrarna. Tja, så här ser nagellackborttagningshylsor ut, även kallade som nagellackborttagningskapslar eller nagellackborttagningskapslar. Detta format är särskilt idealiskt om du har en känslig näsa, eftersom ärmarna har ett hölje som minimerar kvardröjande doft från removern. Å andra sidan innehåller nagellackborttagningshylsor en liten genomdränkt svamp som täcker insidan av ärmarna. För att använda dem, allt du behöver göra är att föra in fingret i kapseln och sedan flytta fingret inuti kapseln. Ärmarna eller kapslarna är lätta att använda, blir inte röriga och erbjuder oss ett effektivt sätt att ta bort nagellack.

Nagellackborttagningskuddar

Nagellackborttagningskuddar erbjuder ett annat mycket bekvämt alternativ, eftersom de individuella kuddarna här är fördränkta med nagellackborttagningsmedel. Kuddar förvaras vanligtvis i förseglade förpackningar som är avsedda att hålla dem fuktiga. Att använda dem innebär inte att behöva ta itu med flytande eller buteljerade ämnen, så de är ett utmärkt alternativ för dem som reser ofta. Vad mer är, att ha några kuddar i ditt arbete, gym eller rutinväska kan generellt vara till hjälp i nödsituationer med nagellack. De tar inte upp mycket plats och gör att du helt enkelt kan öppna ett paket och börja rengöra ditt nagellack tills det har raderats.

Emaljborttagningspennor

Även om det är den senaste av alla, har lackborttagningspennor tagit fart under de senaste åren för sin praktiska och funktionalitet. Det kan låta förvirrande, men i verkligheten är de enkla att applicera och används som med vilken vanlig penna som helst: du använder spetsen för att sudda ut lacket och utan att lämna märken på naglarna. Utöver det är nagellackborttagningspennor bra för dem som letar efter något med mer precision. Faktum är att dessa pennor låter en radera små misstag under en manikyr, så de är också lämpliga för dem som experimenterar med att måla sina naglar. Dessa pennor tjänar också till att rengöra kanterna på din manikyr. Så sammanfattningsvis, om du tycker att det är svårt att applicera lacket på dina naglar utan att skada dina omgivande nagelband, kommer remover-pennformatet att vara ditt mest nödvändiga verktyg under arbetet.

Bör jag välja nagellackborttagare med aceton eller utan aceton?

Om du är ny på detta och inte vet vad aceton är, ska vi ge dig en kort förklaring. Aceton är praktiskt taget en synonym för nagellackborttagare. Det har det alltid varit, eftersom det i flera generationer har följt med manikyrälskare. Men i det här livet är ingenting perfekt och användningen av aceton har också sina nackdelar. Det är av den anledningen som acetonfria nagellackborttagare har blivit mer utvecklade och populära de senaste åren. Men frågorna kvarstår: Är det bättre om det innehåller eller inte innehåller aceton? Vilket kan vara mer effektivt och mindre skadligt?

Du förstår, aceton är den mest populära ingrediensen i nagellackborttagningsmedel av en anledning: det sönderdelar effektivt det sega skiktet som bildas av lack. Det kan dock torka dina naglar och hud för mycket. Aceton kan också ta bort naturliga oljor och fukt från nagelbanden. Det kommer med tiden att bidra till tunna, försvagade naglar och mindre friska nagelband. Dessutom har aceton en mycket stark lukt som personer med känsliga näsor tenderar att vara motvilliga till. Det är av dessa skäl som aceton av vissa anses vara en flyktig vätska.

Å andra sidan är nagellackborttagningsmedel som inte innehåller aceton mycket mildare och mindre stickande. Huvudingrediensen som dessa nagellackborttagningsmedel vanligtvis använder är etylacetat, som kommer från kombinationen av ättiksyra och etanol. Dessutom tycker många till och med att etylacetat är doftande, och det gör det mycket trevligare att använda. Nu kan acetonfria nagellackborttagare också användas för att ta bort lack från konstgjorda naglar utan att orsaka större skada, men de fungerar inte lika snabbt som aceton. Sammanfattningsvis, acetonfria nagellackborttagare kommer att vara bäst om du tänker på din hud och naglar, men de kommer inte att vara de bästa om du använder långvariga lack ofta.

Vad bör jag tänka på med nagellackborttagningsmedel?

Hur snabbt emaljen tas bort

Du bör kontrollera om din bästa nagellackborttagare klarar av att radera färg snabbt och effektivt, samt inte lämnar några fläckar. Du bör också tänka på att nagellackborttagaren inte ska vara i sublimeringstillstånd eftersom om du av misstag lämnade flaskan öppen kan ämnet lätt förångas och du kommer att stå kvar med en tom flaska. Kort sagt, din produkt ska lindra dig från stress genom att hjälpa till att bli av med gammal nagelfärg så att du kan applicera en ny.

Nagelstärkningsförmågan

Din produkt måste ha förmågan att stärka både naglar och nagelband. Men du måste vara försiktig, för detta ska inte vara särskilt aggressivt för naglarna eller orsaka någon skada istället för att förstärka det, utöver det ska det självklart hjälpa dig att enkelt ta bort färgen utan att slösa mycket tid. Se också till att din nagellackborttagare inte innehåller alkohol, eftersom det kan vara hårt mot dina naglar och få dem att se hårda och sträva ut. Om din produkt innehåller parabener bör du hålla dig borta från det eftersom det kan orsaka biverkningar av alla slag.

Vitaminer och proteiner

När du handlar efter den bästa nagellackborttagaren, kontrollera att den innehåller några viktiga ingredienser som är rika på vitaminer och proteiner. Om du vill att dina naglar ska se friskare och mer återfuktade ut måste din produkt innehålla olivolja, vitamin E och vara fri från kemikalier. Vi rekommenderar att du väljer en som har jojobaolja eftersom den oljan håller naglar och nagelband återfuktade och även förhindrar torrhet. Du bör kontrollera att nagellackborttagaren är skonsam mot naglarna och inte får dem att se svaga, sträva och fula ut. Produktens funktion är att enkelt ta bort gammal färg utan att sätta för hårt tryck på naglarna. Dessutom bör du kontrollera om din produkt är tillräckligt stor för att täcka flera användningstillfällen, så att du inte får slut på nagellackborttagning på minst en månad.

>>> Är du intresserad av mascara? Klicka här.

Dispenser

För att förhindra att ämnet spills råder vi dig att leta efter en nagelfärgsborttagare som har en inbyggd dispenser i locket. Även om dessa typer av burkar måste stängas tätt efter användning. En annan viktig punkt att notera är att flaskan inte bör vara i ett sublimt tillstånd eftersom, som vi sa tidigare, om du av misstag inte stänger flaskan ordentligt, kommer ämnet att förångas och du kommer att sluta med en tom flaska med nagellackborttagare.

Bärbarhet

Om du är den typen av person som är van att resa ofta, då är det väldigt viktigt att leta efter en nagellackborttagare med en kompakt och bärbar design så att du enkelt kan bära den från en plats till en annan. Men tänk på att formulan måste finnas tillgänglig för transport från sin flaska, så att den kan behålla sin konsistens och om du vill kan du skaka den något före varje användning.

Behaglig doft

När du letar efter ett nagelfärgborttagningsmedel bör du inte glömma dess lukt. Om du har en känslig näsa är det bäst att välja en acetonfri så att nagellackborttagaren inte sprider en stickande lukt runt dig och ger dig en obehaglig känsla. Det bästa alternativet för dig kommer att vara vilken produkt som helst som har en naturlig doft, på så sätt blir din process för att ta bort emaljen trevligare och trevligare. Hypoallergena produkter som innehåller dofter från naturliga ingredienser kommer också att vara ett bra alternativ.

Användarvänlig

Din lackborttagare ska vara lätt att använda, den ska svara bra när du applicerar den och den ska ta bort alla spår av gammalt lack som finns på dina naglar. Följaktligen bör det inte göra det svårt att använda eller kräva att du trycker hårt, eftersom dess huvudsakliga funktion bör vara att ta bort removern utan att skada dina naglar eller nagelband.

Tillgänglighet

Innan du väljer den bästa nagellackborttagaren bör du helt klart leta efter den vars budget du har råd med. För närvarande finns det många nagellackborttagare tillgängliga till en överkomlig kostnad och som kommer med alla nödvändiga faciliteter och egenskaper i förväg. Det är mycket viktigt att dess pris är rimligt och lätt för dig att skaffa.

Vilka olika typer av nagellack finns det och är en bättre än en annan?

Klassiskt nagellack: Klassiskt lack är den vanligaste formen av lack man kan köpa. Den är relativt tunn och vanligtvis slät och glansig (såvida du inte köper en matt eller glitterversion). Dess tunna konsistens gör att den är lätt att applicera och ta bort men är inte alltid lika långvarig som andra typer. Den största fördelen är att den är snabb och enkel att använda och kan lufttorka på så lite som 30 sekunder.

Gelnagellack: Denna formula håller längre än klassiskt lack och är mestadels spånbeständig (vanligtvis i upp till två veckor). Den största skillnaden är att med rätt gellack behöver du också en UV– eller LED-lampa för att ställa in den, eftersom formulan innehåller fotoinitiatorer som måste härdas för att den ska torka helt. Detta gör gellack till en dyrare investering i förväg, men det kräver mindre underhåll på lång sikt och kan faktiskt spara pengar – speciellt om du vanligtvis skulle få detta gjort på en salong.

Gelliknande lack: De flesta märken erbjuder nu en gelliknande lackformel som inte kräver någon speciell behandling men som tar lite längre tid att lufttorka än klassisk lack. Om det görs på rätt sätt, ser gelliknande lack slankare ut och håller lite längre än de klassiska grejerna. Men eftersom formulan är mycket tjockare, svårare att applicera och tar längre tid att torka, är det svårare och mer tidskrävande att återskapa den perfekta salongsfinishen.

Vilken är den bästa sortens nagellack?

Bland antalet nagellacksmärken som finns på marknaden idag finns det några ledtrådar som effektivt kan fungera som guider för vilken typ som är bäst att köpa. Här är några av dessa signaler: Gel och schellack Nagellack: Gel och schellack har samma fördel att ge en långvarig effekt. De kan hålla i upp till två veckor utan att förlora sitt attraktiva utseende om de sköts om ordentligt. Men gelnagellack kan vara svårare att ta bort än shellack. Men oroa dig inte, världen av skönhetsprodukter har speciella lösningsmedel som aceton som effektivt kan ta bort det.

Topp Nagellack: Denna typ bildar en barriär som hjälper till att förhindra att nageln spricker, flagnar etcetera Det hjälper också det underliggande lacket att torka snabbt och ger den fina finishen och önskade looken på nolltid. Bas Nagellack: Baslacket är mjölkaktigt eller ogenomskinligt rosa till utseendet. Det används på nagelplattan före applicering av något annat nagellack. Det är ett utmärkt alternativ för att återfukta, stärka och återställa naglarna.

Matt nagellack: Matt nagellack har en matt finish. Den finns i både topp- och baslackformer. I topplack används det matta lacket för att måla en torr bas för att ge den ett annorlunda och attraktivt utseende. Fransk manikyr: Den franska manikyren förskönar naglarna utan att förvränga dess naturliga utseende. Den är så unik att när den bärs kommer man inte att upptäcka skillnaden så lätt. De finns i olika former och finns i olika former som klistermärken och stenciler.

Är gelnagellack dåligt för mig?

Den enda dåliga effekten eller nackdelen med gellack är att det krävs UV-härdning. Exponering av UV-ljus på din hud kan orsaka DNA-skador i huden och även resultera i för tidigt åldrande. Du är också benägen att få hudcancer. Du kan dock minimera riskerna genom att hålla UV-exponeringens varaktighet kort och hålla UV-ljusfrekvensen låg. Du kan välja en LED-lampa istället för en UV-lampa. För det låter säkrare än en UV-lampa.

De flesta nagelexperter och kosmetologer är överens om att gelnagellack inte är mer skadligt för naglarna än traditionellt lack. Å andra sidan är det borttagningsprocessen som kan kräva en viss grad av skrapning och blötläggning i hård aceton som kan torka ut och skada naglarna. Att använda handfuktighetskräm och nagelbandskrämer mellan manikyrerna kan hjälpa till att förhindra detta problem. Att ta en paus från gelmanikyr för att låta naglarna återhämta sig rekommenderas också då och då, speciellt om de känns tunna eller börjar gå sönder mer än vanligt. Om de behöver det, använd ett behandlingslack som är utformat för att stärka och reparera svaga naglar. Att ta ett hår- och nageltillskott (eller bara rent biotin) kan hjälpa till att hålla naglarna starka också.

Vad finns det för typer av gelnagellack?

Gellack: Det är den senaste innovationen i detta segment. Den appliceras med en borste och kan hålla i 7-12 dagar. Varje lager måste härdas separat för att ge dig en superblank finish. De kan enkelt tas bort med en soak-off formulering på under 10 minuter. Soak-off geler / mjuka geler: De är relativt tjockare formuleringar som ger extra styrka och stabilitet till svaga eller skadade naglar. Denna överläggsprodukt är avsedd för kortare naglar och kan användas som ersättning för hårda geler. Avlägsnandet av blötläggningen kan ta upp till 20 minuter eller mer.

Hårda geler: De har traditionellt använts för att skapa långa, väldefinierade naglar. Denna färdigblandade formula innehåller precis rätt förhållande av akryl för att ge dig flexibla, glansiga naglar. Hårda geler måste tas bort genom filning, vilket kan vara en tidskrävande process och även kan skada dina naglar.

Håll dig borta från billiga produkter: Det är lämpligt att hålla sig till välkända varumärken och pålitliga tillverkare för att undvika skador på dina naglar. Kompromissa inte med kvaliteten: en standardprodukt kommer att hålla sig längre och slits inte lätt av. Lär känna din produkt: Efter att ha gått igenom tusentals recensioner av gelnagellack, drar vi slutsatsen att de flesta användare rekommenderar att du ska köpa en produkt först efter att ha läst recensionerna och lärt känna specifikationerna.

Vilka viktiga funktioner bör jag tänka på?

Kontrollera baslacken: Att ta bort ett gelnagellack kräver lite mer ansträngning än med vanligt nagellack. Du kan behöva blötlägga naglarna i aceton i upp till 10 minuter eller mer. Vissa gellack kan vara mycket svåra att ta bort – baslacken på vissa formuleringar kan kräva att du bokstavligen skrapar bort färgen från naglarna. Ett smartare sätt skulle vara att läsa kundrecensioner, gå igenom vad användarna har att säga i detta avseende eller rådfråga en vän innan de köper en produkt.

Kontrollera härdningsmekanismen: Det finns tre typer av gellack på marknaden för närvarande. Vissa gelnagellack kan härdas med UV-ljus, medan andra kräver LED-ljus. Den tredje typen kräver inget ljus. Om du är nybörjare bör du överväga fördelarna med var och en. Det är nästan ingen skillnad i prestandan hos UV- eller LED-ljus; LED-lampor är dock dyrare. Om du redan äger ett ljus- eller gelnagellacksystem och bara köper en annan färg, se till att den är kompatibel med ljuset/lampan du har. Om du planerar att köpa en lampa efter att du köpt nagellacket, köp sedan ett kompatibelt par enligt dina önskemål.

Äg en rad färger: Även om din nya gelmanikyr kan hålla i flera veckor, kan du bli uttråkad av den! Köp några intressanta färger för att lägga till din klassiska samling. Det skulle vara en bra idé att experimentera med roliga, flirtiga färger. Gellack som ändrar färg vid temperaturförändringar är också en intressant variant. Bestäm om du vill ha lite extra: Vissa paket innehåller nagelförberedande geler, nagelbandsoljor och andra viktiga tillägg som krävs för en perfekt finish. De är ett måste för en salongsliknande finish.

Bästa övergripande gelnagellack

Du kan också kalla det mirakelgel-nagellack. Denna produkt är prisvärd och tillgänglig att köpa online. Vet du att den här produkten är en vinnare? På grund av detta är denna produkt mycket populär bland kvinnor och modestylister. Många populära och stora salonger använder detta för att behandla sina damkunder. Det finns inget behov av att ha ett UV-ljus för att härda och torka ut detta nagellack. Under sitt test fann skönhetslabben att detta nagellack snabbt torkar och motstår spån, och det höll också längre än vanliga nagellack.

Det är något dyrare än det tidigare, men det är värt att spendera de pengarna när du inte behöver vänta länge för att låta ditt nagellack torka. Det finns några bra ingredienser för dig som förbättrar naglarnas allmänna hälsa. Det innehåller biotin och keratin. De hjälper båda nageln att se bättre ut och ha god hälsa. Vissa recensenter sa att detta nagellack torkar för snabbt och smidigt. Så du behöver inte oroa dig för den tid som behövs för att torka den.

Hur väljer man rätt nagellack?

Det finns inga regelböcker att följa när det kommer till nagelfärger. Du kan bära vilken färg du älskar att bära. Men om du är osäker på vad som kan fungera bäst kan du börja med att bestämma din huds underton. Undertonen är den naturliga nyansen av din hud. De tre typerna av hudundertoner är:

Varm underton: Hud som är gulaktig eller gyllene till utseende. Sval underton: Hud som verkar blåaktig, rosaaktig eller lätt rödaktig. Neutral underton: Hud som visar en blandning av både svala och varma undertoner. Följande är några tips att tänka på när du väljer en nagelfärg som är idealisk för din hudton. Ljus hud: Nyckeln för att få en bra nagellacksfärg för en ljus hudton är att välja ytterligheterna. Du kan prova de ljusaste av nyanser och mörkaste av färger. Tänk på nakenbilder, rosa, röda och lila som dina favoritfärger.

Medium hy: Ljusare eller medelstora nyanser av brunt, grönt och blått passar bra med denna hudton. Mörk hud: Undvik ljusare eller pastellfärger och välj mörkare färger som kan ge dina naglar det fräscha tilltalande. Undvik dock grått och svart eftersom dessa kanske inte gör så mycket för att dina naglar ska se bra ut. Dessa tips kan ge dig en rättvis uppfattning om hur du väljer nagellacksnyanser baserat på din hudton.

Att applicera nagellack igen varannan dag är inte kul, och det är därför du behöver det bästa långvariga nagellacket. Långvariga nagellack har vanligtvis inga peelingsegenskaper och är reptåliga, spånbeständiga och blekningsbeständiga. Dessutom ser nagellack fantastiska ut på naglarna när de kompletterar din hudton och outfit. Därför, när du köper en nyans, överväg din underton och tillfället du ska applicera nagellacket för att välja rätt. Du kan också överväga de som är snabbtorkande och grymhetsfria.

Vilket är det bästa gel nagellacket?

Om du vill ha vackert polerade naglar i attraktiva färger som håller, kan du gå till en salong och spendera en hel del pengar för att få den look du älskar. Eller så kan du investera i de verktyg du behöver för att unna dig underbara manikyrer i bekvämligheten av ditt hem. Gelnagellack skiljer sig från traditionella formler eftersom det håller mycket längre utan att blekna eller flisa – ibland så länge som tre veckor. Och även om du också måste investera i en UV- eller LED-nagellampa för att härda gellack när du väl har applicerat det, kommer du att spara pengar i det långa loppet med bestående resultat för en bråkdel av kostnaden för upprepade resor till nagelsalong.

Att uppnå vackra naglar med färger som sitter kvar under långa perioder kräver kvalitetsgellack och kunskapen för att applicera det ordentligt. Kolla in vårt favorit gellack och fortsätt att läsa shoppingguiden nedan för all information och råd du behöver för en härlig, tidsförstörande nagelfärg. Gel nagellackset som innehåller en mängd olika färger är idealiska för konsumenter som älskar att ändra färgen på sina naglar för att matcha deras olika humör, outfits och stilar.

Varför kan jag behöva en UV-lampa?

Formulan som ger gelnagellack dess uthållighet kommer helt enkelt inte att torka och härda ordentligt utan att härdas, och den processen kräver speciell värme. Det är där en härdningslampa kommer in. Du kommer att kunna välja mellan lampor som producerar UV- eller LED-ljus. Nyare modeller har automatiska timers inbyggda, så du behöver bara trycka på en knapp för att slå på för varje steg av härdningen, vilket tar en minut eller mindre.

Lampor som avger UV-ljus var de första som användes för att bota gelnagellack; dock har tekniken utvecklats. LED-lampor “ställer” gellack på ungefär hälften av tiden som sina UV-motsvarigheter och bör inte orsaka hudskador som gamla UV-lampor kan (även om vissa väljer att fortfarande bära fingerlösa handskar för skydd). Du kan förvänta dig att betala lite mindre för en UV-lampa, så det här är fortfarande ett alternativ om du håller koll på din budget och inte har något emot att spendera lite mer tid med händerna under ljuskällan när din polska härdar.

Tänk på att vissa typer av nagellack har termen “gel” i sina beskrivningar, men endast de som kräver härdning med en lampa är riktiga gelformler som ger långvarigt slitage. De kallas ofta för “blötläggningslack”, och även om de kan hålla något längre än traditionella nagellack, är huvudattraktionen en glansig, gelliknande finish.

Hur använder jag gelnagellack?

Köp de nödvändiga föremålen. Förutom gelnagellack behöver du en härdande lampa, bas- och topplack, nagelfil eller smärgelbräda, nagelbuffert, nagelbandsborttagningsverktyg och sax, aceton-nagellackborttagare och bomullsrondeller. Du behöver också folie eller nagelklämmor för att ta bort gammalt gellack och alkohol för att torka av naglarna när du är klar. En gel eller vätska som tar bort nagelbanden kan också behövas.

Ta bort gammalt nagellack. Om det är en gel, applicera aceton med bomullsbollarna eller kuddarna och täck dem med folien eller klämmorna. Efter cirka 15 minuter kan du börja skrapa bort det uppmjukade lacket med nagelbandsverktyget. Förbered dina naglar. Klipp och fila dina naglar och nagelband efter behov, och använd nagelbandsborttagning vid behov. Putsa naglarna för släta, jämna ytor och tvätta och torka händerna.

Applicera ett tunt baslack. Bota naglarna under lampan. Applicera gelnagellacket. Belägg dina naglar försiktigt. Applicera ytterligare lager efter behov för att uppnå din idealiska nyans, men kom ihåg att placera naglarna under härdningslampan för att stelna efter varje lager. Applicera topplacket. Bota naglarna en sista gång. Torka naglarna med alkohol. Detta steg kommer att ta bort överskott av hartsuppbyggnad som är en produkt av härdningsprocessen. Vissa formler utan avtorkning kräver dock inte detta steg. Härdningstiden för varje lager kan variera, beroende på vilket lack du använder och tjockleken på lagren. Härdningstider varierar dock vanligtvis från 30 till 120 sekunder. När du applicerar fler lager kan du behöva öka härdningstiden lite.

Det är frestande att ge gelnagellack ett försök med krångel med att använda en lampa för att sätta det; du kommer dock att bli besviken på resultatet. Utan värmen från UV- eller LED-ljuset som produceras av en härdande lampa kommer din gellack inte att härda effektivt. Det kommer inte bara att sakna den högblanka glansen, utan det kommer att kladda, smeta ut eller på annat sätt inte hålla särskilt länge.

Tar vissa färger längre tid att härda än andra?

Du kommer sannolikt inte att märka någon större skillnad i den tid det tar att härda gelnagellack i olika färger. Men eftersom det är svårare för ljus att tränga igenom mörka färger, kan du behöva lägga till några sekunders extra härdningstid om du väljer mycket mörkfärgade gellack. Du kanske också märker att glitterformler behöver längre härdningstid (och kommer också att vara mer envisa att ta bort).

Hur länge måste jag blötlägga naglarna i aceton för att ta bort gelnagellack?

Vanligtvis tar det allt från 10 till 15 minuter att blötlägga naglarna i aceton för att mjuka upp och ta bort gelnagellack. Detta kommer dock att variera beroende på antalet och tjockleken på de lackskikt som appliceras. Med andra ord, ju fler lager och ju tjockare de är, desto längre blötläggningstid behövs för fullständig borttagning. Ha tålamod och om du behöver skrapa för hårt för att få bort lacken behöver de lite mer blötläggningstid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top